su içsem yarıyor diyenler, o su birde bana yarasa...

Asiri zayif degilsin gayet iyi kilon

bu arada sporcuymuşsun canım, bende bi ara uzun süreli voleybol oynadım... ama spor kilo aldırmadı bana...
tavsiye edebileceğin bir hareket çeşidi varmı, kilo aldırmaya faydalı... mesela squatın vücudu çok toparladığı kasları sıkılaştırdığı için kilolu gibi gösterdiğini duymuştum...

Gece yemek ye ve yat düzenli olarak. Uykuda fazla yakamazsin zaten. Hic degilse bu ise yarar bence.

her gece yerim.. tabak dolusu makarnalar, hamur işleri neler neler... olmuyor....
Eger gercekten elinden gelen herseyi yapiyorsan olmuyorsa olmuyordur. Kendinle baris ve laf söyleyenlere bir iki laf patlat bir daha söylemeye cekinirler. Tedavisi olmayan bir hastalik icin ayy sen de ölecen yaa bisiyler yap denir mi, denmez. Akillari almiyorsa üstüne basa basa söyle kilo alamiyorum böyle katlanacaksiniz mecburen de. Isimiz gücümüz mülleti memnun etmek olmus. Baskasini yüzüne yüzüne elestirmek ne kolaymis ya.

onu da yaptım halen de yaparım eskisi kadar olmasa da... ama olmuyor cnm..

ozaman diyetisyene gideceksin.. sana liste hazirlayacak..
veya kendin günlük kalori ihtiyacani hesaplayip onun iki katini yiyeceksin
sayfa sayfa kalori hesabi yapacaksin..
umarim istedigin kiloya ulasirsin

Bende geçen seneye kadar çok zayıftım 8 senelik bi evliligim oldu hiç kilo alamamıştım, bende kilo almak için neler yapmamıştımki ama alamıyordum, taaa ki 2. Evliligimi yapana kadar 2. evliligimi yaptım geçen sene 4-5 ay kadar sürede 10 kilo aldım ama dengesiz aldım göbek fırlıyo sanki hamileymişim gibi her gören beni hamile sanıyor, ama malesef hamile kalmayı çok istedigim halde olmuyor ne yaptıysam, ve benide çok üzen şey gören herkesin hamilemisin diye sorması keşke hiç kilo almasaydım veremiyorumda kilomu kaldı öyle

Anladım, sen takıntı haline getirmişsin.Haklısın çok zayıfsın dememizi bekliyorsun ama matematiksel olarak oran ortada. Normalsin.Yani birde benden en az 11 cm kısasın 5 kg de fazlasın, ben öleyim o zaman

Kendinle barışman lazım canım.

bana da bu laflardan geliyor mesela
ben böyle yesem obez olurum
yok nasıl böyle incesin vs
diyorum ben spor yapıyorum ama insanlar biraz kıskanç bence takma benim yanıma her gelen kilo konusunu açar özellikle kilolu olanlarda diyet muhabbeti baslar ama bu tarz laflardan da vazgecmezler bence de asla zayıf değilsin

Ben 25 yaşındayım bu yaşıma kadar liseden beri hep 42 kiloydum. Düşüyordum ama alamıyordum. Gıda takviyeleri vitaminler kullandım yok. Buraya da yazdım alamıyorum diye.
Sonra bana bişey oldu. Tam 3 ay önce. Kilo almaya başladım. Yediklerim karbonhidrat ağırlıklı. Çok fazla ekmek tüketiyorum. Bu da beni şişirdi 3 ayda 4.5 kilo aldım
Dengesiz bi dağılım oldu ama
Sadece göbeğim var artık.
Şimdi de bu kiloyu nasıl dağıtırım diğer bölgelere diye düşünüyorum..

Kizlar tum yorumlari okuyamadim ama benim sorunumda buyuk. ..164 boyum 51 _52 arasi kilom var

Ama bacaklarim kalin yani sinir oluyorum inanin bacaklari nasil inceltenilirim cok moralim bozuluyo. ...bi ara cok yuruyus yapiyordum biraktim kaslar yag donustu sanki resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…