- 23 Şubat 2019
- 35
- 6
- 86
- 30
- Konu Sahibi Letafet1995
-
Sende patlarsin yakinda tarotcuPatlar
Niye sataşıyorsun ki şimdi?Hangi kuyruğuna bastım. Allah Allah değişik değişik tipler üye olup yorum yapıyor.Sende patlarsin yakinda tarotcu
Patlar yazmissinda ne patliyo hic kettle kulanmadinmiNiye sataşıyorsun ki şimdi?Hangi kuyruğuna bastım. Allah Allah değişik değişik tipler üye olup yorum yapıyor.
Kullandım. Başıma geldi patladı. Ne yapayım yani. İçinde su yoksa otomatik kapanmıyorsa napacak patlamayıp.Patlar yazmissinda ne patliyo hic kettle kulanmadinmi
Benim yillardir hep fişte hic patlamadı dusmesine basmadan calismayan bisi patlamaz sizin elektrikde sorun varmıştırKullandım. Başıma geldi patladı. Ne yapayım yani. İçinde su yoksa otomatik kapanmıyorsa napacak patlamayıp.
İlk defa kullandım tam bilmiyorum. Fişe taktım düğmeyi yukarı kaldırdım çalıştı kaynayan suyu arkadaşım aldı ben bir daha bakmadım. Düğmesi kaldırdığım zaman açıldı ama kapanışı nasıl oldu bilmiyorum çok endişeliyimOtomatik değil mi?
O zaman eğer uzun süreli evden ayrılmadı iseniz bir komşunuz yada yöneticinize rica edin ana şalterden sizin elektriği kapatıversin uzun süreli ayrıldı iseniz buzdolabının içindekiler için sıkıntı olur amaİlk defa kullandım tam bilmiyorum. Fişe taktım düğmeyi yukarı kaldırdım çalıştı kaynayan suyu arkadaşım aldı ben bir daha bakmadım. Düğmesi kaldırdığım zaman açıldı ama kapanışı nasıl oldu bilmiyorum çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?