sherry456 sana teşekkür ederim b,ir tek sen cevap vermişsin. o kadar da merak edeni var aslında bu konunun, daha çok fikir veren olur diye umuyorum. o zaman ağrısız kasılmalarım başlamış benim, ama günde 5-6kez kısa süreli yani korkacağım bir şey yok:) Esraaydin sen benden öndesin senin sancılar başlayınca bu konuya yaşadıklarını anlatırsan sevinirim:) Allah yardımcımız olsun. Hayırlı ramazanlar şimdiden.
slm zarag.yaa anlattıgının aynısını suan ben yasıyorum.37+3 haftamdayım ve sureklı kasılmalarım oluyo.bebegım o anda hıç kıpırdamıyo bazen suresı uzun oluyo bazen kısa suruyo ve hıç sancım olmuyor o anda.sadece nefesım kesılıyor ve derın nefes alma vee dık durma ıhtıyacı hıssedıyorum.bırde bazen kasılma oldugunda ocouk oynuyo vee rahmımde buyuk acılar hıssedıyorum kalcalarıma kramp gırıyor ölece kalakalıyorum kıpırdayamıyorum.acaba dogum sancısımı cekıyorum fark etmeden.hıcbır işarette yok ne suyum gelıyo nede nişan..acıkcası korkuyorum.ama doktorum henuz 3 haftan var telaş yapma dedı.ne yapacagımı sasırdım sancım cok fazla..bılgısı olan varsa paylaşabılırmı......
kızlar benim bu aralar bel ağrım karın ağrım olmaya başaldı ama birde odadan odaya bile yürürken vajinama doğru acayip bir baskı oluyo iğne, bıçak batıyo gibi sanki vajinam yerinden çıkacak gibi oluyo ve o an istemsiz elimle tutuyorum komik ama sanki yere düşecekmişte tutuyorum :)) ama acı veriyo o iğne batması sokağa çıkınca çok çok oluyo hatta karnımda sertleşmelerde oluyo bu yüzden yürüyüşe çıkamıyorum sizce (doğum yapanlar) doğummu yaklaşıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?