çok geçmiş olsun ..
merhaba kızlar
bebeğim melek olmasaydı 16 martta doğacaktı.çok az kalacaktı((
sanki can çekişiyor gibi ruhum sıkılıyor.bu ay korunmadım.belki hamile olabilirim.eğer hamileysem oğlumun doğacağı tarihte yeniden hamile olduğumu öğrenebilirim.bu küçük ihtimal bile beni çok karıştırdı.((
atlattım bitti diyorum.çok uzun zamandır ağlamıyorum oğluma.ama bu tarih yaklaştıkça kötü oluyorum.nedenini bende bilmiyorum.
canım eğer benim kızımda yaşasaydı 17 martta sezeryanla doğacaktıdoğum tarihi yaklaştıkça bana da afakanlar basıyor. demekki doğum tarihi yaklaştıkça herkeste oluyor bu ben de senin gibi psikolojik destek alıyorum ve sürekli pembe mezarlık şarkısını dinliyorum (
maalesef ben sezeryan olduğum için en az 6 ay beklemem gerekiyor.
sen hemen işe mi başladın? doğum izni neden kullanmadın?
canım bende pembe mezarlık parçasını çok dinliyordum.face de hala var.bana yalan söylediler ( pınar aylin ).bir daha bu yolları aynı hevesle yürümüyüm ( ebru gündeş ) vazgeçemediğim parçalarım.
aynı tarihte dünyaya gelecekmiş bebeklerimiz.neden sezeryan oldun canım sen.normal doğum olmuyormuydu.bebeğini kaybetme sebebin ne.hangi tarihte kaybettin.ben 29 ekim cumhuriyet bayramında((
canım ben maalesef ücretli öğretmenlik yapıyorum.doğum izni kullanma şansım yoktu.iyikide yoktu aslına bakarsan.kendimi daha çabuk toparladım.kimya öğretmeniyim.ama şu an 3.sınıfları okutuyorum.onların sevgisiyle yaşama daha çabuk döndüm.sen ne öğretmenisin.ne kadar doğum izni kullandın.
canım bir gebelik rahatsızlığı yüzünden zaten normal doğurmam, ölmem demekti. bu yüzden mecburen sezeryan oldum. seçim şansım yoktu maalesefzaten bebeği de 3 hafta falan erken alacaklardı yoksa doğum tarihi 6 nisandı. ölüm sebebi belli değil. zaten çoğu ilk gebelikte ölüm sebebi tespit edilemiyormuş. 4 ocakta gitti meleğim
doğum iznimin tamamını (16 hafta) kullanıyorum. zaten çok sorunlu bir okulda çalışıyorum. hatta okuldaki durumların bu olaya sebebiyet vermiş olabileceğini düşündüğümden okula dönmeyi hiç ama hiiiiç istemiyorum. bu okul beni resmen meslekten soğuttu
canım çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda yeniden sorunsuz gebelik nasip eder inşallah.
ne öğretmenisin.ne gibi sorunlar var.tahin isteyemiyormusun.en azından il içi falan.
yazdığın iletileri okudum sanırım plasenta previa rahatsızlığın.erken doğum mu oldu yoksa bebeğin kalbimi durdu.
ben doktora gittim bu enfeksiyon yüzündenmiş.ve bir antibiyotikle şimdi doğum çantamı hazırlıyor olabilirmişim.gittiğim mesleği doktorluk değil tüccarlık olan doktorun cahilliğine uğramışım.
Acılar okadar tanidikki ! Gecen sene tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım .idrar yolu iltahabi vardı bende .tedavi oldum tabii ama olana kadarda olan oldu bence .ağır kanamalarla gecen bir gebelik 16. Haftada suyum geldi .18. Haftadasuyum geldi ve 3 günlük suni sancı bebeğimi kaybettim. Bebeğimin dogum tarihine yakın tekrar hamile kaldım hemde tek embriyoyla ikizlerime ve gecen hafta Aşiri derecede kanamayla 16. Haftada yere yığıldım ve yerler bile kan oldu ve ambulansla gittim duşunun .ve iki gün sonra bebekleri normal dogumla ölü olarak dünyaya getirdim.bununbir tesadüf olduğunu sanmıyorum.çünkü oncesinde bütün araştırmalar yapıldı ama birsey bulunmadı .
Biizm doğum tarihimiz 12 şubattı...o gün akşama kadar düşünüp durdum bugün şöyle olacaktı böyle olacaktı diye...Elden birşey gelmiyor toparlanmak lazım...
canım kusura bakma eşim yeter artık bu saate kadar nette miydin diye kızıncaapar topar çıktım netten.
maalesef bebeğimin kalbi durdu.
norm fazlası olarak geldim bu okula ve 2 yıl daha tayin isteyemiyorum. biliyosun 3 yıl çalışma zorunluluğu varkıyıda kenarda bir okul olduğu için çok sorun çıkabiliyor canım. oğlum arkadaşlarınla iyi geçin diyorum çocuğa, çocuk öldürtmesinler kendilerini bana diyo. kolay mı öyle adam öldürmek dediğimde de ne olacak amcam gibi yatar bir kaç yıl çıkarım diyo. anla yani. ben öyle senin gibi kelebeklerim diye bakamıyorum çocuklara! elbette çok sevdiğim öğrencilerim var ama bir çoğu tahammül edilecek gibi değil! ben doğuda da köylerde de çalıştım ama hiç böyle değildi. büyükşehirlerde olabiliyor böyle şeyler ne yazıkki
Acılar okadar tanidikki ! Gecen sene tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım .idrar yolu iltahabi vardı bende .tedavi oldum tabii ama olana kadarda olan oldu bence .ağır kanamalarla gecen bir gebelik 16. Haftada suyum geldi .18. Haftadasuyum geldi ve 3 günlük suni sancı bebeğimi kaybettim. Bebeğimin dogum tarihine yakın tekrar hamile kaldım hemde tek embriyoyla ikizlerime ve gecen hafta Aşiri derecede kanamayla 16. Haftada yere yığıldım ve yerler bile kan oldu ve ambulansla gittim duşunun .ve iki gün sonra bebekleri normal dogumla ölü olarak dünyaya getirdim.bununbir tesadüf olduğunu sanmıyorum.çünkü oncesinde bütün araştırmalar yapıldı ama birsey bulunmadı .
senin branjın hangisi.zor gerçekten zor.öyle bir okulda görev yapmak.benim ilköğretim olduğu için rahatım.ama çocukları 2.sınıfta almıştım.bana vurmaya kalkıyorlardı.okulun en sorunlu sınıflarından diye bakılıyordu ki öyleydi.ama şuan çok değiştiler.eğitimleri üzerinde çok durdum.fakat aile ve çevre de çok önemli.
inşallah en kısa zamanda bir sebepten kurtulursun o okuldan.eşin ne iş yapıyor.
geldim canım. geç olmamıştır umarım. benim de ilköğretim, branş fen. valla aile ve çevre yüzünden çocuklar böyle zaten. yoksa bu tavırları nereden öğrenecekler? valla ben de çok istiyorum kurtulmayı canım ama neticede bu çocuklar yarın yurdum insanı olacak. bu arada eşim de memur.
ikinci kademe bizimde kötü.birinci kademede en azından höt diyor oturtuyorsun.ikinci kademelerle koridorda karşılaşmaktan bile hoşlanmıyorum.koca koca dev gibiler bide.
canım hamile olabilirmiyim acaba bilmiyorum.ihtimali bile düşününce duygularım çok karışıyor.yumurtlama takibi yaptım bu ay ama pek bilemiyorum.
çok geçmiş olsun canım sana da.yeniden hamilelik düşünüyormusun.
canım sen normal doğurmuştun değil mi? doktorun şu kadar bekle diye bir süre verdi mi? yoksa kendin mi karar verdin hamile kalmaya? eğer hamileysen de değilsen de allah hakkında hayırlısını versin. yumurtlama takibini takvime göre mi yaptın?
evet canım normal doğum yaptım suni sancıyla.rahim kendini toparladıktan sonra hamile kalabilirsin demişti doktor.yumurtlama takibini takvime göre yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?