nerdesin kız
canımmm yapma yaaa...çookk üzüldümm okuuyunca inann banaaaa...allah seni sınıyorr belkidee...biliyorumm ne desemm boşş..çokk iyi anlıyorumm seniii...geçmişi ilk sayfanı okumadımm ama şuanı okuyuncA çook üzüldümmm....sabırr diliyorumm allahtann senin içinnn elimden başka hiç birşey gelmiyorr....ona sığınn rabbime evladını veren oyduu..ozaman nasıl sevindiysennn..şimdi kederinide onunla paylaşş inan en iyi o gelecekk...veren o..alan o..sabır dile ondannn...
canımmm yapma yaaa...çookk üzüldümm okuuyunca inann banaaaa...allah seni sınıyorr belkidee...biliyorumm ne desemm boşş..çokk iyi anlıyorumm seniii...geçmişi ilk sayfanı okumadımm ama şuanı okuyuncA çook üzüldümmm....sabırr diliyorumm allahtann senin içinnn elimden başka hiç birşey gelmiyorr....ona sığınn rabbime evladını veren oyduu..ozaman nasıl sevindiysennn..şimdi kederinide onunla paylaşş inan en iyi o gelecekk...veren o..alan o..sabır dile ondannn...
şimdi okudum ilk yazını..benimlee aynı durumda olanlar yazsın demişsinnn...acını aynen hissedemem belkii ama anlıyorumm..kaç yaşındasıı?? ben 24 yaşındayımmm..2.5 yıl oldu evlenelii..çocugun yok anlayamam ama çocukk hasretimm varr olmuyorr...bende çok şarkıda ağlıyorr beni anlayacak insanlarr aryorummm...burda var arkadaşlarımm..ağlıyorr sızlıyoorr rabbime sığınıyorummm....senin evladınn cennete gidecekk..ve eminimm şuanda acını hissediyor ve üzülüyorr..çünkü o seni bu durumda görmekk istemezzz...onun üzülmesini istermisinn..onu üzmemek için kendine gell..dua et..allah sağlığını almasın elindennn..yine gebe kall..o evladınada kavuşaaksıın elbett..
şimdi okudum ilk yazını..benimlee aynı durumda olanlar yazsın demişsinnn...acını aynen hissedemem belkii ama anlıyorumm..kaç yaşındasıı?? ben 24 yaşındayımmm..2.5 yıl oldu evlenelii..çocugun yok anlayamam ama çocukk hasretimm varr olmuyorr...bende çok şarkıda ağlıyorr beni anlayacak insanlarr aryorummm...burda var arkadaşlarımm..ağlıyorr sızlıyoorr rabbime sığınıyorummm....senin evladınn cennete gidecekk..ve eminimm şuanda acını hissediyor ve üzülüyorr..çünkü o seni bu durumda görmekk istemezzz...onun üzülmesini istermisinn..onu üzmemek için kendine gell..dua et..allah sağlığını almasın elindennn..yine gebe kall..o evladınada kavuşaaksıın elbett..
lütfennn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........yazdıklarınn canımıı acıtıyorrr ve hissediyorumm acınıııı...ağlamaa yeterrrrrrrr....lütfennnnn......bak oda üzülüyorr dedimmmm..onu üzmek istermisinnnn...bi yerden tutunup ayaga kalkmalısınnn...kendini toparlayıppp hayatını yola sokmalısınn...böyle olmazzzz...devamını getirirr...ayaga kalkmazsann bidaha düzelmez hiçbirşeyyyy...
yaaa tabi öyle olacaksınnn hayat buu böyle yazılmışş biz oynuyoruzz bir saniye sonrasını bilemeyizzkiii...çok iyi anlıyorum dedim yaa benimde sıkıntılarımm varr..benimde kimse bilmiyor bunları..kendimle kaldığımda acım artıyorr ve dayanamayıp yenik düşüyorumm...elden hiçbirşeyyy gelmiyorr...bnun bilincine vardıktan sonra mecbur devamm ediyorsunn....sen yeniden anne olacaksınnn...bunu düşün heppp...bu sana güç versinn...bebeğinin 9 ay değildeee 15 ay karnında duracağını düşünn...geç gelecekmişş gibi düşünn...eminim işe yarayacaktırr...
canım senin hamile kalamamanın bir sebebi var mı peki?
çareyi biliyorumm ama buna dayanmakk zor diyorsunnn....biliyorumm...sebepler farklıı ama acılarımız benzerr...ve tek çaresii sabırrrrrrrr....resmini göremedimm ama önemli değilll...ne kadar güzel görünürsenn okadar iyidirrr...silkelen ve kendine gel...geçti gitti...sen iyi oldukca meleğinde orada rahat edecek..sen iyi olursan eşinde iyi olur...sen iyi olursan yeniden evlat sahibi olabilirsinn..yani sen iyi olmalısınnnnn....bunu başarabilirsinnnnn....
ewett canımmmm...polikistikover rahatsızlığım varr...tedavi gördüm bi süre olmadııı..üstüne bi bunalımm..bir süre sonra yaniden denicemmm.....hayırlısıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?