Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

MERHABA KIZLAR.

zaman herşeyin ilacı diyorlar ya.nerde o zaman bana neden ilaç olmuyor bilmiyorum.her geçen gün yarama biraz daha tuz basıyor.

her geçen gün kendimle bile yabancılaşıyorum.dinmiyor gözyaşlarım.bitmiyor bu acı.

bağırmak bağırmak bağırmak istiyorum.

% 10 da bir görülen bu su kesesi yırtılması denen şey.bir anda mutluluğumu umutlarımı herşeyimi aldı götürdü.63 gün oldu aslan parçamı oğlumu kaybedeli.ama bitmiyor.acım bitmiyor.29+2 olacaktık şimdi.benimle beraber hamile kalanları görüyorum.büyüyor karınları.Allah daha da mutlu ve huzurlu kılsın onları.

şimdi nasıl yapacağım ben ya.ne yapacağım ben .

herkese çok kolay geliyor.dışardan bakınca çok kolay dimi.ne oldu çocuğunu düşürdü.üzülme yaşın genç yine yaparsın.çenelerini koparana kadar ısırmak geliyor içimden.bu kadar kolay mı demek.ağzından çıkann 3 sözcük kadar kolay mı sanıyorsun yaşadıklarımı demek.

her çocuk gördüğümde neler hissettiğimi nereden bileceksin sen diye bağırmak geliyor.
her bebek şekeri gördüğümde içimdeki yangını nereden bileceksin demek.

kor kor yanan yüreğimi nereden bileceksin.

ufffffffffffffffff kızlar ya.beni sizlerden başka anlayan yok.

ağlamaktan şebeğe döndüm.her gece eşim uyuyor ben ağlamaya başlıyorum.

Bu şehirde buldum buğday ellerini
Bu şehirde sevdim badem dillerini
Senle unuttum bütün ezberlerimi
Pişman değilim ama göçtüm kederden
Düşman değilim ama çöktüm erkenden

Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm?
Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm?
Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm?

Tuhaf buluyorlar bu kaçak halimi
Seninle doldurdum yasak ihlalimi
Seninle kapattım aşk defterlerimi
Pişman değilim ama göçtüm kederden
Düşman değilim ama çöktüm erkenden

Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm?
Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm?
Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm

canımmm yapma yaaa...çookk üzüldümm okuuyunca inann banaaaa...allah seni sınıyorr belkidee...biliyorumm ne desemm boşş..çokk iyi anlıyorumm seniii...geçmişi ilk sayfanı okumadımm ama şuanı okuyuncA çook üzüldümmm....sabırr diliyorumm allahtann senin içinnn elimden başka hiç birşey gelmiyorr....ona sığınn rabbime evladını veren oyduu..ozaman nasıl sevindiysennn..şimdi kederinide onunla paylaşş inan en iyi o gelecekk...veren o..alan o..sabır dile ondannn...

canım herşeyi deniyorum.ama sızı acı dinmiyor.hala ağlıyorum.ebru gündeşin biraz önce yazdığım şarkısı dert ortağım oldu.çevirip çevirip dinliyor ağlıyorum.canım çok acıyor.

ufff yaaa.yılbaşına girdik.ne önemi var ki.kurban bayramıda geçti.hepsi geçiyorda benim acım geçmiyo.

inanırmısın 4,5 saattir ağlıyorum.

şimdi okudum ilk yazını..benimlee aynı durumda olanlar yazsın demişsinnn...acını aynen hissedemem belkii ama anlıyorumm..kaç yaşındasıı?? ben 24 yaşındayımmm..2.5 yıl oldu evlenelii..çocugun yok anlayamam ama çocukk hasretimm varr olmuyorr...bende çok şarkıda ağlıyorr beni anlayacak insanlarr aryorummm...burda var arkadaşlarımm..ağlıyorr sızlıyoorr rabbime sığınıyorummm....senin evladınn cennete gidecekk..ve eminimm şuanda acını hissediyor ve üzülüyorr..çünkü o seni bu durumda görmekk istemezzz...onun üzülmesini istermisinn..onu üzmemek için kendine gell..dua et..allah sağlığını almasın elindennn..yine gebe kall..o evladınada kavuşaaksıın elbett..

31 yaşındayım canım.2 yıl oldu evleneli.planlı gebelik değildi.istemediğimiz bir anda oldu.ama olduktan sonra bambaşka oldu herşey.sonra sonra işte o perşembe günü geldi.geldi ve benden aldı bebeğimi.canım çok yanıyor.sanki kor kor yanıyor yüreğim.kızgın demir basıyorlar gibi canım yanıyor.

artık eşim bile anlamıyo.istemiyorum seni ağlarken görmeyi diyor.her c.tesi bana çok acı veriyor.perşembe suyum geldi.c.tesi vazgeçtik yavrumdan.mecburen.yoktu oluru.yoktu yapacak hiçbirşeyimiz.göz göre göre gitti yavrum.doğuma girdiğimde yaşıyordu.doğumda öldü.ciğerleri gelişmemişti.gitti yavrum.aaslan parçam

canım dinle bak bu parçayıda.belki biliyorsundur.

Pınar Aylin - Bana Yalan Söylediler (The Gypsy) - Dailymotion videosu

lütfennn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........yazdıklarınn canımıı acıtıyorrr ve hissediyorumm acınıııı...ağlamaa yeterrrrrrrr....lütfennnnn......bak oda üzülüyorr dedimmmm..onu üzmek istermisinnnn...bi yerden tutunup ayaga kalkmalısınnn...kendini toparlayıppp hayatını yola sokmalısınn...böyle olmazzzz...devamını getirirr...ayaga kalkmazsann bidaha düzelmez hiçbirşeyyyy...

canım hayata devam ediyorum ve görenler ne kadar güçlüsün çabuk atlattın diyorlar.beni sende görsen inanmazsın bunları hissedenen ben olduğuma.ama içimdeki yangın başka.bebeğimi kaybettikten 2 hafta sonra lohosayken işe başladım.herkes herşeyi yolunda biliyor.

benim yangınım bambaşka ama.içim acıyo.saatlerce günlerce ağlamak istiyorum.kimseler olmasın.ben güçlü durmak zorunda kalmayayım.olmasın hiçbirşey.ben acımı sadece geceleri ve burada yaşayabiliyorum canım.

senide üzdüm dimi.güçlü görünmeye çalışmaktan yoruldum.ve ben ne kadar güçlü durursam o kadar dibi giriyorum.istersen bir tane fotomu paylaşayım bu gün çekilmiş.sende inanamayacaksın bunları yazanın ben olduğuma

yaaa tabi öyle olacaksınnn hayat buu böyle yazılmışş biz oynuyoruzz bir saniye sonrasını bilemeyizzkiii...çok iyi anlıyorum dedim yaa benimde sıkıntılarımm varr..benimde kimse bilmiyor bunları..kendimle kaldığımda acım artıyorr ve dayanamayıp yenik düşüyorumm...elden hiçbirşeyyy gelmiyorr...bnun bilincine vardıktan sonra mecbur devamm ediyorsunn....sen yeniden anne olacaksınnn...bunu düşün heppp...bu sana güç versinn...bebeğinin 9 ay değildeee 15 ay karnında duracağını düşünn...geç gelecekmişş gibi düşünn...eminim işe yarayacaktırr...

düşündüm onuda.sana düşüncelerimin hepsini yazabilirim.

ben melek annesiyim.herkese melek annesi olmak nasip olmaz.sonrada bebek annesi olacağım.

hamileliğim biraz uzun sürecek.9 değil 15 ay sürecek.

Allah verdi Allah aldı.ben taşıdım bir süre.

Hayırlısı buymuş

hemen çocuk yapacağım.

korkmuyor.tekrar olacak.

v.s v.s v.s

ama bitiyorsun canım bir noktada resetliyor beyin kendini.

bak foto koyuyorum profilden bakabilirsin oldumu.sonra kaldıracağım.

canım senin hamile kalamamanın bir sebebi var mı peki?

çareyi biliyorumm ama buna dayanmakk zor diyorsunnn....biliyorumm...sebepler farklıı ama acılarımız benzerr...ve tek çaresii sabırrrrrrrr....resmini göremedimm ama önemli değilll...ne kadar güzel görünürsenn okadar iyidirrr...silkelen ve kendine gel...geçti gitti...sen iyi oldukca meleğinde orada rahat edecek..sen iyi olursan eşinde iyi olur...sen iyi olursan yeniden evlat sahibi olabilirsinn..yani sen iyi olmalısınnnnn....bunu başarabilirsinnnnn....

canım senin hamile kalamamanın bir sebebi var mı peki?

ewett canımmmm...polikistikover rahatsızlığım varr...tedavi gördüm bi süre olmadııı..üstüne bi bunalımm..bir süre sonra yaniden denicemmm.....hayırlısıı...

evet başaracağım inşallah.sadece 1 kaç haftaya ihtiyacım var.sonra bitecek.geçen ay korunmasız birlikte olduk.ama tekrar hamile olma ihtimalim bile altüst etti beni.sonra adet oldum.hamile değilim.şimdi biraz korunmak istiyorum.belki 1 ay.sonra devam etmek istiyorum.ama az kaldı.bitecek.bundan kurtulacağım.ama şimdi acıyor.yüreğim şimdi acıyor.

mezarına hiç gitmedim.belkide gitsem bitecek bilmiyorum.oyyy ne bilem ben yaa.gece geç oldu.beyin hiç basmıo.ben yatsam iii olacak.ağlamaktan gözlerimde beynimde şişti.hade sana iii geceler.mutlu kal.mutlu ol.:)

ewett canımmmm...polikistikover rahatsızlığım varr...tedavi gördüm bi süre olmadııı..üstüne bi bunalımm..bir süre sonra yaniden denicemmm.....hayırlısıı...

canım sakıncası yoksa açıklarmısın polikistikover ne demek.

tamamm canımm allah rahatlık versinn bencede uyuu iyi gelir üzme kendinide daha fazla.....polikistik over kısaca pkoyumurtlama bozukluğu diyeyim kısacaa:) adetlerim düzensiz adet olamıyorum ilaçsızzz..ee tabi yumurtlayamıyorum budurumda bebekde olmuyorr...en kısası bu canımmm....

kelebek8 arkadaşım ben de seninle aynı sebepten bebeğimi kaybettim, forumda yazdıklarımı okuyunca beni daha iyi anlarsın ben seni çook iyi anlıyorum . benimde 23. haftamda suyum enfeksiyon sebebiyle gelmiş ve bir aydan fazla hastanede yatmıştım bebeğimi sezeryanla dünyaya getirmem gerekti henüz çok küçük olduğu için normale dayanamaz dediler. minik meleğim sadece beş gün tutunabildi hayata akciğerleri yeterince gelişmemişti. Rabbim onu benden daha çok seviyormuş ki yanına almış deyip sabrettim ve çok şükür dokuz ay sonra tekrar hamile kaldım, Rabbim isteyen her kardeşimi evlat sahibi etsin inşaallah. şimdi 18 haftalığım inşaallah Rabbime güveniyorum bu bebeğimi sağ salim kucağıma alacağım zamanı gelince.sen ve diğer arkadaşlarım da sakın ümitsizliğe kapılmayın ve hep şuna inanın karanlık gecelerin sonunda aydınlık vardır. Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…