çok erken başlamışsın ben 40 ım çıktı 2 aya yaklaşıyordu neredeyse sonra başladım...
terapiye nereye gidiyorsun.ne kadar ödüyorsun ve süre olarak ne kadar sürüyor.
ankarada özel bi klinik. 1 saati 150 tl bayılıyoruz valla. ben gitmeyim diyorum ama eşim 2 seans daha diyo!
senin öykünü bilmiyorum galiba canım.anlatabilirmisin.
neden gitmek istemiyorsun canım.maddi acıdan mı.ben haftada 1 gidiyorum.ayda 180 tl ödüyorum.benimde 1 saat sürüyor.bazen 45 dakika.özel hastaneye gidiyorum ben.bir seans 60 diğeri kontrol gibi oluyor 30 ödüyorum.doktorumun özel kliniğide var.ama kocaeli merkezde oraya gidersem 175.ama şanslıyım ki burada daha uygun.
yok canım yaa. yardımlarının çok olmadığını düşünüyorum. kocam daha iyi terapi ediyo benio daha çok destek oluyo. dua edince bile terapistten daha çok rahatlıyorum. yoksa 3 farklı terapiste gittim şimdiye dek.
yok canım yaa. yardımlarının çok olmadığını düşünüyorum. kocam daha iyi terapi ediyo benio daha çok destek oluyo. dua edince bile terapistten daha çok rahatlıyorum. yoksa 3 farklı terapiste gittim şimdiye dek.
en iyi terapi kk :)
en iyi terapi kk :)
keşke beğen butonu olsaydı. tobeguk bunu beğendi:)))
hmm enteresan canım.ama diğer topikte yazdığını okudum.bir terapistin zamanla geçecek demesi enteresan geldi.aksine böyle bir ifadede bulunmaması gerekiyor.bana terapistim öyle bir laf etse bırakırdım.zamanla hiçbirşey geçmez çünkü.travmayı tedavi etmezsen zamanla depresyona dönüşür.
kk nın face de de adresi var.melek anneleri diyede başlık var.oradan beğenebilirsin canım.:))))
aynen canım ben de bugün 3. terapiste o yüzden gittim ama o da foss çıktı. normal diyo. hadi yaaa dicektim. anlattım anlattım. sonra birbirimize baktık. çoook komikti
sıkıntılarına mı normal diyor.herhalde diyeydin bende biliyorum normal olduğunu da hasarsız atlatmak için destek almaya çalııyorum diyeydin.:))))
ama geçen hafta birşey öğrendim benim doktorumun bağırsaklarında nodüller varmış.ve kadın 2 hafta hastanede yattı.sonra geldi iş başı yaptığında ilk hastası bendim.hali yoktu resmen.kendi derdimi onuttum ona üzüldüm.öyle bitkindiki.kıyamadım kadına.yaşıda genç daha 30 yaşında.
neyse kuzum ben yatayım sabah okula gideceğim.sonra 33 tanesiyle uğraşmak zor oluyor.bu arada karnım da acıktı :)
tekrar iyi geceler:)))
canım merhaba nasılsın.bu gün annemlere yemeğe gittik.yemek çay sohbet falan iyiydik.tam çıkarken bir öğürme tuttu anlatamam.sonra yolda gelirken kustum.eşiminde benimde ilk gelen acaba hamilemisin oldu.:)
bu ayın 16 da belli olacak.14 gün kaldı.daha önce de bakmayacağım.bakalım ne olack.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?