Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

canım adetlerin doğumdan ne kadar sonra düzene girdi?

doğumdan bir ay sonra adet oldum canım.sonrada düzenli oldu sayılır.son iki aydır 5 gün önce oldum.ama normal zaman diliminde oldum.senin nasıl oldu adetlerin canım.şu an korunuyormusunuz.

doğumdan bir ay sonra adet oldum canım.sonrada düzenli oldu sayılır.son iki aydır 5 gün önce oldum.ama normal zaman diliminde oldum.senin nasıl oldu adetlerin canım.şu an korunuyormusunuz.

valla ben adet olamıyordum canım nihayet bu hafta törenlerle karşıladık kendilerini o yüzden düzenden falan bahsedemeyeceğim şimdilik. ama inanıyorum bu sefer her şey güzel olacak! bana 6 ay kazayla bile hamile kalmayacaksın dedi doktor. benim rahim biraz fena da! o yüzden benim bebiş en erken ağustosta bakalım. yanlız sen bu bebek konusunda bazı tereddütler mi yaşıyorsun, bana mı öyle geldi?

canım hamile olma ihtimali gelince insan bir tuhaf oluyor.adetliyken yada hamile olmadığını bildiğinde hemen hamile olasım geliyor.hamile olma ihtimalim olunca tedirgin oluyorum.benim hamileliğimin ilk 3 ayı çok zor geçmişti.kusmaktan krozetle arkadaş olmuştum.günde 4 kez kustuğum oluyordu.(((

tam geçti kendimi iyi hissediyorum dediğim noktada.suyum geldi işte.
belkide o yüzden bilmiyorum.zor geçti 5 ayım.şimdi yeniden yapma heyecan korku telaş mutluluk tüm hepsini yaşıyorum.
sen ne düşünüyorsun hemen hamile kalmak mı istiyorsun.bu arada kaç yaşındasın canım

27 yaşındayım canım. benim gebelik kolaydı ilk5 ay. sonra zorlaşmaya başlamıştı. bana kalsa hemen istiyorum da tekrar aynı problemleri yaşar mıyım diye korkuyorum. bir de rahmim toparlanamazsa ben 1 sene de çocuk yapmayabilirim. doktor ne derse ona göre davranıcam yani. kendini gerçekleştiren kehaneti biliyorsundur canım eğitim bilimlerinden. iyi düşünelim iyi olsun yoksa kötü düşünürsek allah muhafaza gerçekleşiverir neme lazım

canım hanş senin korkularından işte bendekide.her travma yaşayan insanların korkularından.ama neredeyse hiç ağlamıyorum.ilk zamanlar çok ağlıyordum.hep aklımdaydı.terapiler olmasa daha kötü olabilrdim.doktorumdan çok memnunum.

ya evet aslında sonradan ben de boş konuştuğumu farkettim. evet endişelerimiz var, geçmesi çok zor ama burda birbirimize destek olarak bu korkularımızı da yenebiliriz. bir reklam var ya ben çok seviyorum bu ara. kadın kocasına sen çok net değilsin diyo, sonra da evrenn.. içimizde diyo ya inanmayarak! şimdi ben de sana diyorum canım, evren...içimizde!!
iyi düşünüp, umutlu olmak gerekiyo

evet haklısın canım.bende 32 yaşındayım.yaşım geçiyor ve anne olmayı çok istiyorum.ben çocukları çok severdim.şimdi çok çok çok seviyor ve çocuğum olsun istiyorum.
buradan mutlulukla onun anılarını paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.ilk yürüdüğü ilk konuştuğu zamanları...

beraber paylaşacağız canım ben inanıyorum. fakat sen bizden önce yazmaya başlayacaksın buraya

ya yaşım geçiyor diye de düşünme lütfen. seneye bu zamanlar sıkıntıdan değil bebiş sesinden uyumayacağız inşallah

beraber paylaşacağız canım ben inanıyorum. fakat sen bizden önce yazmaya başlayacaksın buraya

nasip kısmet canım.hayırlısıyla.sen aynı doktora mı gidiyorsun.ben sorunlu gebelik doktoruna gidiyorum.

ya yaşım geçiyor diye de düşünme lütfen. seneye bu zamanlar sıkıntıdan değil bebiş sesinden uyumayacağız inşallah

inşallah canım.:)
nasıl heyecanlanıyorum anlatamam evde bebek sesi hayali bile mutlu ediyor beni.:::

doğum iznim geçen hafta bitti ama ben erken başladım işe bitmesini beklemedim..sen çalışıyormuydun izindemisin

ben doğumdan 2 hafta sonra işe başladım canım.lohosalığımı bile çalışarak geçirdim.şimdi çalışıyrum.

nasip kısmet canım.hayırlısıyla.sen aynı doktora mı gidiyorsun.ben sorunlu gebelik doktoruna gidiyorum.

yok canım değiştirdim doktoru. ben de sorunlu gebelik uzmanına gidiyorum. zaten doğumuma da o girmişti. çok iyi bir doktor.

yok canım değiştirdim doktoru. ben de sorunlu gebelik uzmanına gidiyorum. zaten doğumuma da o girmişti. çok iyi bir doktor.

terapiye nereye gidiyorsun.ne kadar ödüyorsun ve süre olarak ne kadar sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…