canım kusura bakma anca gelebildim. hayırlısı olsun kuzum hakkında. bakalım ayın 16sını heyecanla beklelim bakalım. ayın 16 sında kaç hafta oluyor canım?
geçen ay ayın 16 da adet oldum.bu ayın 16 da da test yapacağım.sen çok mu ağladın bu gün.evde yanlızmısın canım.
ben ağladığım zamanlarda eşim çok kızıyordu hep ağlıyorsun diye.sonra o uyuyunca ağlıyordum.senin eşinde kızıyor mu.
biz de eşimle dışardaydık, geç geldik. garibim beni mutlu edebilmek için bu aralar alışverişe çıkarıyo sürekli de gel bi de bana sor. bu mutsuzluğumu gideriyor mu? hayır. giyim kuşam yemek umrumda değil bu ara
eşim evde bugün. yok canım eşim hiç kızmıyor aksine bana ağla ağla ama sakın içine atma diye tembihliyo. hatta o da benimle ağlıyo. bu sefer de onu üzdüğüm için üzülüyorum, kıyamıyorum ona! ben zaten üzülüyorum, o bari üzülmesin diye onun yanında ağlamamaya çalışıyorum canım.
ben hamile kalırsam bu sefer 7.haftaya kadar test de yapmıycam, doktora da gitmeyeceğim. 7. hafta gidip direk kalp atışlarını duymak istiyorum çünkü
benim eşim de dayanamırdu ağlamalarıma o yüzden ağlamamı istemiyordu.birde o hiç ağlamaz.o yüzden kendisinin çok üzüldüğünü.hem oğlumuzu kaybettiğimiz için üzülüyorum.hem seni böyle gördüğüm için diyordu.sana bir şey olacak diye korkuyorum diyordu.
bende 7.haftada gideceğim.ama test yapacağım.merak ediyorum.bekleyemem o zamana kadar :)))
herkese selam,
bende melek annesi olalı 47 gün oldu. her günüm ağlamakla geçiyor tabi. bende eşimin yanında ağlayamıyorum. çok üzülüyor sanki hiç olmamış gibi davranmak istiyor. Ve benim 10 yaşında bir oğlum var, tabiki buda etken, onun beni ağlarken görmesini istemiyorum. oda kardeşini beklerken böyle bir durum yaşadı. onlarr uyuyor şuanda ve ben yine hüngür hüngür ağlıyorum. terapistin faydası varmı kızlar. gitmeyi düşünmüyo değilim. ancak ilaçlı bir tedavi istemiyorum. bende çalışıyorum ve doğumdan 1 ay sonra bende işe başladım. yani losuhalığım bile bitmeden. daha iyi olur diye çünkü ev üstüme geliyordu. zaman geçmek bilmiyordu. ...... sizce dokt.gitmelimiyim.
yüzünün gülmesi hoşuma gittimerak ediyorsan hemen yap günü gelince canım. hatta interaktif yapalım senin testi çizgilerin çıkmasını burada birlikte bekleyelim. paylaşalım heyecanını
ya keşke eşin de içine atmasaüzülmez mi, tabi üzülür! tamam hormonları bizimki gibi olmasa da netice de o da babaydı tabi. o da o kadar bekledi, istedi...
herkese selam,
bende melek annesi olalı 47 gün oldu. her günüm ağlamakla geçiyor tabi. bende eşimin yanında ağlayamıyorum. çok üzülüyor sanki hiç olmamış gibi davranmak istiyor. Ve benim 10 yaşında bir oğlum var, tabiki buda etken, onun beni ağlarken görmesini istemiyorum. oda kardeşini beklerken böyle bir durum yaşadı. onlarr uyuyor şuanda ve ben yine hüngür hüngür ağlıyorum. terapistin faydası varmı kızlar. gitmeyi düşünmüyo değilim. ancak ilaçlı bir tedavi istemiyorum. bende çalışıyorum ve doğumdan 1 ay sonra bende işe başladım. yani losuhalığım bile bitmeden. daha iyi olur diye çünkü ev üstüme geliyordu. zaman geçmek bilmiyordu. ...... sizce dokt.gitmelimiyim.
en büyük etki neden olduğunu bilmek oldu.gerçeği öğrenmek yani.o hafta her gün 5 saat düzenli ağladım sonra bir anda hiç bişi kalmadı.sebebini bilmek ve yaşadığını anlamlandırmak işe yarıyor.
canım eşim üzüntülerini o şekilde yaşamayı tercih ediyor.yani onun doğası böyle aksini istemek haksızlık olur ona.ama en büyük desteğimdi.bu olayla birlikte eşimle evlenmekle ne kadar doğru bir şey yaptığımı bir kez daha gördüm.
inşallah bakalım canım.bu günde kustum.ama geçen ayda kusmuştum ben gece 4 de.geniz akıntım oluyor o zaman midem çok bulanıyor.yine öyle olmuşta olabilir.
Ben sebebini bilmiyorum.hç bir şey bulunmadı. Ve yüzünü hiç görmedim. Kabullenmesi çok zor geliyor. Sanki hala hamileyim ve o hiç doğmadı gibi geliyor. 38+3 de kaybettim.
herkese selam,
belki görmediğin için öyle hissediyorsun.. inşallah herkes toparlanır en kısa zamanda
canım ben gidiyorum terapiste çok memnunum.ve destek almak en doğrusu.ben bebeğimi kaybettikten 3 gün sonra terapiye başladım.bana ağır gelecekti ve daha acısını tam hissetmeden (zamanla daha da oturuyor çünkü ) başladım.çok acıdı acıdı acıdı.ama şimdi daha rahatım.önceden her sabah ağlayarak uyanıyordum.kabus gördüm sanmak istiyordum ve uyanınca düzeleceğini sanıyordum.elimi karnıma koyduğumda((( çok üzülüyordum.
kesinlikle çok faydası oldu bana.acıyı silmedi(ki bunu beklemiyorum zaten) belki ama kabullenmemde büyük rol oynadı.
canım tabi herkes acısını farklı yaşar içine atmasın da ağlamasa da olur tabi. valla bugün bi yerde okudum, normalde böyle şeyler yaşayan çiftlerin farkında olmadan birbirlerinden uzaklaşırlarmış. ama bizde de tam tersi oldu farklı bi bağlandık sanki...
kusmaların belki de psikolojiktir. ilk bebişte hamile olmadığım aylarda ben hamile gibi hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?