Inşallah toparlanırız. Ve öylede olması gerekiyor. Birde benim ilgilenmem gereken bir oğlum var, aslında onun varlığı bana en büyük terapi bunu biliyorum. O yüzdende ayaktayım.ama yinede kızımın acısı da ööyle bir gerçekki. Içim kan ağlıyor........
Rabbım kımseyı evladı ıle sınamasın derler ya hani.. sadece dogmus evlatla degıl bence doğmamısı da buna dahil yanılıyor muyum ? cok uzgunummmm
İŞTE TAMDA BU "kabullenmek" BUNU AŞMAM GEREK.GERÇİ DAHA ÇOK YENİ BELKİ ZAMAN........
Inşallah toparlanırız. Ve öylede olması gerekiyor. Birde benim ilgilenmem gereken bir oğlum var, aslında onun varlığı bana en büyük terapi bunu biliyorum. O yüzdende ayaktayım.ama yinede kızımın acısı da ööyle bir gerçekki. Içim kan ağlıyor........
oğluna ne söyledin 5 yaşında kızım var açıklayamadım ona ölümü anlamaya çalışıyo arada sorular soruyor. bebek yokmuş doktor yanlış görmüş dedik ama kafası karıştı tabi..resim çiziyor anne baba kendi elele bide ayrı bi köşeye bebek çiziyor
oğluna ne söyledin 5 yaşında kızım var açıklayamadım ona ölümü anlamaya çalışıyo arada sorular soruyor. bebek yokmuş doktor yanlış görmüş dedik ama kafası karıştı tabi..resim çiziyor anne baba kendi elele bide ayrı bi köşeye bebek çiziyor
canım psikolojik olduğunu sanmıyorum.ben evlenmeden de sürekli kusuyordum zaten.geniz akıntılarım olduğunda özellikle tebeşirli tahta faranjitimi arttırıyor.sanki boğazıma parmak sokmuşlar gibi hiisediyorum.o yüzden de olabilir belki.
bu arada hamileliğinde kaç kilo aldın canım.şimdiverdinmi kilolarını.kaç kiloydun.şimdi kaçsın.
TABİ OĞLUM 5.SINIFA GİDİYOR.. DAHA AKLI BAŞINDA 5 YAŞA GÖRE. HERŞEYİN FARKINDA EŞİM BEN HASTANEDEN ONU EVE ALMAYA DÖNMÜŞ, HASTANEYE GETİRDİ. O DOĞUM OLDU SANMIŞ KUZUM.(Çünkü ben kontrole gitmiştim. kendi ayağımla,fakat orada öldüğünü öğrenince acil sezeryan olu.) FAKAT YOLDA BABASI ONA BEBEĞİN ANNENİN KARNINDA ÖLDÜĞÜNÜ ANLATMIŞ . ANCAK ÇOK ŞANSLI OLDUKLARINI ANNENİ KAYBETMEDİĞİMİZ İÇİN ALLAHA DUA ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞ. biliyormusun o ona yetmiş. O gün hastanede beni ilk odada gördüğünde çok ağladı.bana sarıldı. önce kendini tuttu , tutma oğlum ağla dedim.sonra nasıl ağladı görseydiniz, içimn bir kez daha kan ağladı.buda ayrı bir üzüntü. o günden beri o benim gözümün içine bakıyor. bizler onlar için daha önemliyiz. birde oda kardeşini hiç görmedi. sanki rüya gibi oldu onun içinde. şimdi iyi. ama ben kötü olunca oda kötü oluyor. işte bu yüzden ben çokta yas tutamıyorum.
canım , yanlış anlama ama öyle demeniz pek iyi olmamış.aylarca çocuk karnının büyüdüğünü gördü.bence onun yaşına uygun bir dille anlatabilirsin.gerçeği yani.
ben öğretmenim 3.sınıfları okutuyorum ve 33 çocukta benim bebğimle bütünleşmişti.onlara kendim söyledim.ve önceden biyolojik olarak bebeğin karnımd nasıl durduğunu seviyelerine uygun anlatmıştım.nasıl besleniyor öğretmenim çişini nereye yapıyor uyuyormu sorularına cevap vermiştim.ve su kesesini biliyorlardı.bir balon gibi bişeyde onun gelişiminin sağlandığını falan anlatmıştım.
sonra dedimki kese yırtılmış suyu bitti. bebekte suyu bitince yaşayamadı.dedim.hatta dediler ki su dökselerdi olmuyormuydu :)))))
esprili ve seviyelerine uygun bir dille çok güzel anlattım.ve atlattılar.yoksa çok üzüleceklerdi.mesela gürültü yapmayalım bebek var falan diyorlardı :))))bizi duyuyormu bir kere dokunabilirmiyim v.s v.s çok sevmişlerdi.:)))
TABİ OĞLUM 5.SINIFA GİDİYOR.. DAHA AKLI BAŞINDA 5 YAŞA GÖRE. HERŞEYİN FARKINDA EŞİM BEN HASTANEDEN ONU EVE ALMAYA DÖNMÜŞ, HASTANEYE GETİRDİ. O DOĞUM OLDU SANMIŞ KUZUM.(Çünkü ben kontrole gitmiştim. kendi ayağımla,fakat orada öldüğünü öğrenince acil sezeryan olu.) FAKAT YOLDA BABASI ONA BEBEĞİN ANNENİN KARNINDA ÖLDÜĞÜNÜ ANLATMIŞ . ANCAK ÇOK ŞANSLI OLDUKLARINI ANNENİ KAYBETMEDİĞİMİZ İÇİN ALLAHA DUA ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞ. biliyormusun o ona yetmiş. O gün hastanede beni ilk odada gördüğünde çok ağladı.bana sarıldı. önce kendini tuttu , tutma oğlum ağla dedim.sonra nasıl ağladı görseydiniz, içimn bir kez daha kan ağladı.buda ayrı bir üzüntü. o günden beri o benim gözümün içine bakıyor. bizler onlar için daha önemliyiz. birde oda kardeşini hiç görmedi. sanki rüya gibi oldu onun içinde. şimdi iyi. ama ben kötü olunca oda kötü oluyor. işte bu yüzden ben çokta yas tutamıyorum.
ben izmirde yaşıyorum.aranızda izmirde olan varmı????
canım o yaştaki çocuklarda ; tuhaf bir şekilde annelerini hamileyken hasta halsiz görüklerininden bilmiyorum.ya anneme birşey olursa korkusu oluyor.benim bir velim hamile kızı annesinin ölmesinden korkuyor.
evet aynen....özelliklede erkek çocuklar annelerine daha düşün. benim oğlum benim gözümün içine bakar. babasınıda çok seviyor.iletişim sorunu yok.ancak erkek çocuklar daha anneci.
beni teselli ediyor kuzum. üzülme annem yine kardeşim olur diyor.
yok canım ben ankara.
kızlar bir de bir şey soracağım. eşim bugün hastaneyi aramış kızımın test sonuçları hala çıkmamış( sizce de fazla uzamadı mı? yoksa bunlar sonuçları mı kaybetti acaba? merak ediyorum ölüm nedenini (
in_aycım bence en iyisi bir pedagogla görüş sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?