Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

yok canım kontrollerim özel hastanede oluyordu ama aniden doğumu devlet hastanesinde yapmak zorunda kaldım. dolayısıyla araştırmaları da orada yapılıyor(
1-2 aya çıkar demişlerdi, bugün de 4-5 ay demişler(

netten bir baksan ya ne zaman çıkması gerekiyormuş sonuçların.

senin sebebi belli değilmi canım.testlerin falan yapıldımı.doğumdan sonra.

iyi geceler canım ...

iyi geceler kıslar...
ya baktım da her yerde farklı şey yazıyo. özellerde 1-2 gün, üniversitelerde 8-10 gün falan diye. bu süre uzayabilir de diyo. net bilgi yok yani. olmazsa ben pztsi ya da salı yüz yüze görüşeyim.

işte doğum sonrası testleri yapıldı 2 aydır sonuç bekliyoruz. adamlar tanıyo telefonda eşimin sesini artık!!

sonuç olarak gün diyorlar galiba. ay değilmiş dimi.bencede görüş.gerekirse en yetkiliye kadar çık.başhekim de olsa görüş.devlet hastanelerinde biraz ihmal ediyorlar.üstüne gidince önem vermeye başlıyorlar.

ya zaten doğumda başhekim yrd. ilgilendi benimle de ben adamların bu konuda yardımcı olacağını sanmıyorum. kafalarını kaşıyacak vakitleri yok. diğer hastanelerin başhekimleri gibi odalarında oturamıyor ki adamcağızlar yoğunluktan. ben yine de bir şansımı deneyeyim. bazı durumlarda 1 aydan uzun sürebilir yazıyo bir yerde de benim damla kadar kızımı incelemek bu kadar zor olmasa gerek! bilemedim ki...

ama üstüne git en azından kendin bir görüş canım.

zaten aklımda. eşim gitmemi istemiyor oraya. ama ben eşimin gündüz çalıştığı gün gezmeye gidiyorum diye gidicem hastaneye ya salı ya da perşembe. koymuştum bunu kafaya zaten.

zaten aklımda. eşim gitmemi istemiyor oraya. ama ben eşimin gündüz çalıştığı gün gezmeye gidiyorum diye gidicem hastaneye ya salı ya da perşembe. koymuştum bunu kafaya zaten.

canım ben kaçayım ufaktan yoksa benimki gene uyanıp yat artık diye kızacak... öpüyorum seni. iyi geceler tatlım)

öncelikle bu acıyı yaşayanları çok iyi anlıyorum. bende 04.01.2012 de suyum geldiği için 15 haftalık oğlumu kaybettim. ve neden olduğu ile ilgili sürekli kafamda sorular var. söylenen şey enfeksiyon olabilir. bu enfeksiyonun hiç bi belirtisi yoktu bende hala anlamıyorum. bunun sadece benim başıma geldiğini sanıyordum bende başlarda.ama insan kendi acısını biliyo. işin içinden çıkamadım. allahın takdiri,alnıma bu yazılmış diyorum artık. fakat bundan sonra ne yapıcam. aynı şey başıma gelir mi... sorular sorular sorular

başın saolsun canım, allah sabır versin. herkesin kafasında var o sorular ne yazıkki. bu arada aynı gün doğurmuşuz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…