canım otopsi sonucunumu bekliyorsunuz.ne kadar zamanda çıkacak demişlerdi.özel hastaneye mi verdiiniz.
in_ay bencede en iyisi bir uzmanla görüşmek.senin çocuğuna anlatış şeklin ilerki yaşantısını çok etkileyecektir.
yok canım kontrollerim özel hastanede oluyordu ama aniden doğumu devlet hastanesinde yapmak zorunda kaldım. dolayısıyla araştırmaları da orada yapılıyor(
1-2 aya çıkar demişlerdi, bugün de 4-5 ay demişler(
iyi geceler kızlar ben kaçıyorum görüşürüz
bende yatıyorum yorgunluk çöktü. herkese iyi geceler..........
yok canım kontrollerim özel hastanede oluyordu ama aniden doğumu devlet hastanesinde yapmak zorunda kaldım. dolayısıyla araştırmaları da orada yapılıyor(
1-2 aya çıkar demişlerdi, bugün de 4-5 ay demişler(
iyi geceler canım ...
iyi geceler kıslar...
ya baktım da her yerde farklı şey yazıyo. özellerde 1-2 gün, üniversitelerde 8-10 gün falan diye. bu süre uzayabilir de diyo. net bilgi yok yani. olmazsa ben pztsi ya da salı yüz yüze görüşeyim.
sonuç olarak gün diyorlar galiba. ay değilmiş dimi.bencede görüş.gerekirse en yetkiliye kadar çık.başhekim de olsa görüş.devlet hastanelerinde biraz ihmal ediyorlar.üstüne gidince önem vermeye başlıyorlar.
ya zaten doğumda başhekim yrd. ilgilendi benimle de ben adamların bu konuda yardımcı olacağını sanmıyorum. kafalarını kaşıyacak vakitleri yok. diğer hastanelerin başhekimleri gibi odalarında oturamıyor ki adamcağızlar yoğunluktan. ben yine de bir şansımı deneyeyim. bazı durumlarda 1 aydan uzun sürebilir yazıyo bir yerde de benim damla kadar kızımı incelemek bu kadar zor olmasa gerek! bilemedim ki...
ama üstüne git en azından kendin bir görüş canım.
ama üstüne git en azından kendin bir görüş canım.
canım ben kaçayım ufaktan yoksa benimki gene uyanıp yat artık diye kızacak... öpüyorum seni. iyi geceler tatlım)
merhaba akadaşlar.
27.10.2011 de akşam yemeğinde suyum geldi.3 gün hastanede yattım.serum ve antibiyotikler verdiler.idrar yollarımda yoğun enfeksiyon varmış.sonra hastanede su gelmeye devam edince mecburen 29.10.2011 de gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.( su geldiğinde ve doğum anına kadar bebeğim yaşıyordu .ama ciğerleri gelişmediği için yaşama tutunması için hiç şansı yoktu.suni sancıyla normal doğum yapmak zorunda kaldım. (( şimdi lohosayım ama ellerim bomboş.isyan etmek istemiyorum ama içimdeki acıda hiç kolay değil.Allah böyle taktir etmiş demekten başka çarem yok. ((
Benim anlamadığım idrar yolları iltihabı yüzünden çocuk düşebiliyorsa neden testler yapılmıyor. ilk testlerim hamile kaldığımda yapıldı.sonuçlar iyi çıkmıştı.sonra bir daha hiç test istemedi doktor bizden.şimdi araştırınca %10 oranında bu olay görülüyormuş.neden ihmal ediliyor bu oran küçük bir oran değil ki.((
inanamıyorum bu yaşadıklarımı benim yaşadığıma.sanki kabustayım ve uyanacağım.nefes almak bile güçleşiyor zaman zaman.((
oğlum olacaktı.kendimi suçlamaya çalışıyorum.bir tane sebep bulamıyorum.yok işte bomboşum.göğüslerime süt indi.gergin ve acıyor.
benimle aynı acıyı yaşayanlar lütfen yazsın.
öncelikle bu acıyı yaşayanları çok iyi anlıyorum. bende 04.01.2012 de suyum geldiği için 15 haftalık oğlumu kaybettim. ve neden olduğu ile ilgili sürekli kafamda sorular var. söylenen şey enfeksiyon olabilir. bu enfeksiyonun hiç bi belirtisi yoktu bende hala anlamıyorum. bunun sadece benim başıma geldiğini sanıyordum bende başlarda.ama insan kendi acısını biliyo. işin içinden çıkamadım. allahın takdiri,alnıma bu yazılmış diyorum artık. fakat bundan sonra ne yapıcam. aynı şey başıma gelir mi... sorular sorular sorular
başın saolsun canım, allah sabır versin. herkesin kafasında var o sorular ne yazıkki. bu arada aynı gün doğurmuşuz malesef
o gün sadece benim için kötü değilmiş demek ki,allah hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?