Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

canım tebrik ediyorum seni.oğlun sağlıklımı.gelişiminde sorun olur dediler bana.iyi gelişemez dediler.(( biz vazgeçtik su çok azaldığı için.doktor mecburuz dedi.(((
ben senin kadar cesur olamadım galiba.
canım oğluna Allah uzun ömürler versin.

teşekkür ederim gelişiminde bedenen bi sorun yok çokta zeki ama 2yaşında otizm tanısı aldı ama oda çok hafif erken doğumla alakalı olduğunu düşünmüyoruz çok araştırdık çünkü eğitim alıyoruz ve harika gidiyor onun için önce herşeyin hayırlısını istemeliyiz bişey olmuyosa zorlamamalıyız diye düşünüyorum sizin bebeğinizi kaybetmiş olmanız çok acı gerçekten ama birde bu yönden düşünün biraz olsun rahatlarsınız allah ne veriyosa hayırlısını versin ben yinede çok şanslıyım diye düşünüyorum ya bedenen bi sakatlığı olsaydı yada akıl yönünden eksikliği olsaydı değilmi sizde rahatlayın bu şekilde düşünün

evet haklısın canım.artık geri gelmiyor zaten giden gittin.şimdi kardeşini bekliyoruz.onun acısını hafifletecek.
2 yaşında bu tanı konulabiliyormu canım.erkenden anlaşılmış olması çok harika.bildiğim kadarıyla otizmde eğitime erken başlamak önemli değil mi.

22aylıkken kondu bizim evet erken eğitim çok önemli bizi dışardan gören anlamıyor bile ne olduğunu o derece hafif yani
allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

22aylıkken kondu bizim evet erken eğitim çok önemli bizi dışardan gören anlamıyor bile ne olduğunu o derece hafif yani
allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

maşallah canım.Allah bir an önce tamamen iyileşmesinide sağlar inşallah.
canım sakıncası yoksa nasıl teşhis konulduğunu nasıl fark edildiğini anlatabilirmisin.
bu arada 3 kere hamile kalmışsın anladığım kadarıyla dimi.1 melek 2 bebek dimi.

konunuzun dışında olduğu için yazmak istememiştim ama yazayım evet küçük evlendim ben zaten 10sene olmadı karnımda ölenler oldu sonu kürtajla biten büyük oğlum 16yaşında bikaç sene sonra yine istedik yine olmadı polikistik overim var ikinciyi aşılama yaptık ilk denemede tuttu otizmli olan oğlum yani oda 8aylıkken en küçüğe kalmışım haberim yok kendiliğimden herşeyde bi hayır vardır derlerya dr da öle dedi gel bunuda doğur zaten kıyamazdımki oda geldi işte 16 3,5 ve 2 yaşlarında 3oğlum oldu
amin canım düzeliyor allahında izniyle ismine tepki vermiyordu çocuk dr söledim bağırıyorum bile bakmıyo dedim psikoloğa götürmemi otizm olabileceğini söledi nörolog psikolog derken teşhis konuldu

kelebek beni en iyi sen anlarsın..çünkü içimin nasıl acidigını bilen,anlayan yok.üzülüyorlar ama yıne de bu durumu tecrübe edenler daha ıyı anlarlar hıssettiklerımızı..18haftalık bebegımı yenı kaybettım.5-6 dk da bütün suyum bosaldı.kalbi atan mınık oglum,susuz yerde SIKISMIS kalmıs.o görüntüsünü unutamıyrm,sönmüs balonun ıcındeymıs gıbı,hareket yerı yok.öyle ıkı buklum(ılaçlarla sancı baslatıp 8 saat kadar sonra normal yolla dü$mesı saglandı.kabus gıbıydı ama hepsı gercektı Allahın takdiri,ne söylesek bos..

Son düzenleyen: Moderatör:

çok geçmiş olsun canım benim.evet diyecek avutacak hiçbir sözün hiçbir kelimenin kalmadığı noktadayız.zamanla geçen pek bişi olmuyor canım yaaa.ancak zamanla kabullenişin artıyor.bu arada yüklediğin anlamda önemli.
Taktiri ilahi olduğu kesin.ben bebeğimi kaybettikten sonra hayatımda çok şey değişti.her işte bir hayır vardır derler ya bu doğru.ama yinede bunu yaşamış olmak zor geliyor.hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.hayatımdaki insanlara verdiğim değerler bile değişti.

benimde bir anda yok oldu kuzum , canım oğlum.

senin sebebin ne canım.ne zaman kaybettin bebeğini.

Allah bağışlasın oğlanlarını canım.çok güzel bir duygu olsa gerek.bende üç çocuk istiyorum.:)))
umarım ortancanında sorunu tamamen ortadan kalkar.
kaç yaşındasın canım.amino sentezde anlaşılmamışmıydı otizm.anlaşılsada yine vazgeçmeyeceğine eminim.

enfeksiyondan olabilir dendi,net bisey yok.1hafta oldu gebelik biteli.zaman herseye ilaç olabilir,ama insan tekrar yasamaktan korkuyor yine de..

canım allah sabır versin ve tekrar gebe kalmayı, evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah(

enfeksiyondan olabilir dendi,net bisey yok.1hafta oldu gebelik biteli.zaman herseye ilaç olabilir,ama insan tekrar yasamaktan korkuyor yine de..

canım benim araştırmalarımdan edindiğim bilgilere göre; 2.gebelikte düzenli enfeksiyon kontrolüylü bu olayın önüne rahatlıkla geçilebilirmiş.tekrar yaşama ihtimalini düşünmemeye çalış canım benim.iç yangınını anlayabiliyorum ...

amin canım allah sizlerinde gönlünüze göre versin hayır amniyosentezde ense kalınlığı down a bakılıyor onun için yapılıyor doğduğunda bile hemen anlaşılmıyor ama dediğin gibi aldırmazdım kesinlikle o kadar çabalamışım aldırmayı düşünseydim 3.aldırırdım sorun dışardan anlaşılmıyor zaten çok zeki maaşallah sadece bazı takıntıları var bişey kendi isterse yapıyor ama biz isteyincede yapmaya başladı allah hepinizin gönlüne göre versin konunuzu daha fazla bozmıyım şuan 41 yaşındayım 1.yi 26 yaşımda 2.yi 37 yaşımda 3.yüde nerseyse 39da doğurdum napalım halbuki 16yaşında evlendim ama kısmetimiz böleymiş arkadaşlarım nerdeyse evlendirecekler çocuklarını ben hala bebek büyütüyorum ama aslında hep bebek kalsalar keşke diyorum bazende büyüdükçe sorunlarıda büyüyor allah sağlıklı uzun ömürler versin iyikide olmuşlar

Son düzenleme:

Allah nasip etmeden dal yerinden oynamıyor canım.nasip böyleymiş demekki.
benimde bu ayın 15 de belli olacak hamile olup olmadığım.ama sanırım değilim.adet olacakmış gibi belirtilerim var.kasıklarım ağrıyor.
yorucu bir süreç sanırım bu önümdeki zaman dilimi.hem deli gibi hamile olmak istiyorum hemde deli gibi korkular içime geliyor zaman zaman.

evet kesinlikle öyle allah hayırlısını versin size ümit vermek istemem ama inş.hamilesinizdir hamileliktede kasık ağrısı oluyor hatta ben ikinci hamileliğimde üzerine gördüm 3ay anlamadım o yüzden

evet kesinlikle öyle allah hayırlısını versin size ümit vermek istemem ama inş.hamilesinizdir hamileliktede kasık ağrısı oluyor hatta ben ikinci hamileliğimde üzerine gördüm 3ay anlamadım o yüzden

aaaaa.gerçekten mi hiç üstüne gören biriyle tanışmamıştım.hep derler ya üstüne görmek diye.normal adetleriniz devam mı etti.neden üstüne görürmüşsünüz.bende ilk hamileliğimde biliyordum ama kanamam oldu 6.haftada adet kanaması gibi 3-4 gün sürdü.

bilmiyorum ne yaşadığımı bende bilmiyorum şuanda bile duygularım karışık.kıyafet bile almıyorum.hamile kalırsam o zaman alayım diye.ne olacağını bilmediğim için öyle arada gibiyim sanki.23 nisan için kıyafet alacağım onu bile bekletiyorum.:)))))

uff saçmalıyorum galiba . ama kafamın karşıklığını anlayasın diye yazdım.

allah sabırlar versin canım..

baya normal her zamanki gibi oldum 3ay boyunca biz aşılama yaptığımız için aşılamadan 15gün sonra kanda gebelik testi yaptırdık o bile negatif çıktı bide normal adet olunca başım ağrıyor miğdem bulanıyor diye migren heralde dedim sağlık ocağına gittim dr kan testi yaptı hamilesin dedi özelde yaptırmıştım halbuki testi nasıl yanlış yaptılar hayret işte bu bebek bizim mucize oğlumuz başına gelmeyen kalmadı ama o sımsıkı tutundu hayata seni çok iyi anlıyorum aaah ben neler yapmıştım o süreçte şimdi gülüyorum bi tanesini söliyim o kadar hevesleniyordumki ama olmuyordu karnıma yastık koyup aynada bakıyodum kendime inş.allahında izniyle burdan bize güzel haberlerini verirsin hep beraber seviniriz

şaşırmadım canım karnına yastık koymana.bende sürekli bakıyorum acaba hamilemiyim diye.elimi koyuyorum karnıma.netleşemiyorum ama bir türlü.net yaşamıyrum hayatımı.hep hamile olma ihtimalim üzerine yaşıyorum.kpss ye gireceğim onu bile acaba hamile olursam gidemezmiyim falan diye düşünüyrum.çocukları 23 nisanda hazırlayacağız ama ben hamile olursam diye diğer arkadaşa söyledim sen hazırla diye.o kadar ihtimaller üztüne yaşıyorum yani.

kulağımdan küçük bir operasyon geçirmem gerekiyor.onu bile bekletiyorum hamileysem yaptırmayayım diye.bir sürü şey daha sayabilirim canım.mesela bu gün 2 tane ayakkabı aldım.sonra diyorum ki hamileyken ayaklar büyürmüş acaba seneye giyemezmiyim diye düşünüyorm.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…