ewt benimkide 20 martta doğacaktı ama benim acım hep aynı canım hiç geçmeyek die korkuyorum sanırım ölüp oğluma kavuşunca dinecek. benim burda sayfam var canım yazdım orada başlığım <Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek>. ben 30 ocakta kaybettim 32 haftalıktı oğlum
aaa evet canım senin yazını göz yaşlarına boğularak okumuştum.terapi al canım.ben o şekilde rahattım acımı biraz.ama daha mezarına hiç gitmedim.
merhaba canım nasılsın ? ıyı aksamlar dilerimm
merhaba canım nasılsın ? ıyı aksamlar dilerimm
iyiyim canım sen nasılsın.
sa ol canım iyi olmaya calısıyorum .Allah c.c nasıp ederse tek nefeste kurtarırsa saglıkla dogum yapmayı hayal edıyorumm .. ama içimde anlam veremedıgım bır korku var .. sankı oğlumu kucagıma alamayacagım gıbı gelıyor anlamıyorum neden ?canım hamilesin sanırım :))) tebrik ediyorm.:)))
kelebek nasılsın canım??
sa ol canım iyi olmaya calısıyorum .Allah c.c nasıp ederse tek nefeste kurtarırsa saglıkla dogum yapmayı hayal edıyorumm .. ama içimde anlam veremedıgım bır korku var .. sankı oğlumu kucagıma alamayacagım gıbı gelıyor anlamıyorum neden ?
iim canım sen nasılsın.facede baktım yoktun.nasıl gidiyor.hafta sonun nasıl geçti.
iiyim canım. bu hafta doğru dürüst evde kalmadık. bi kayınvalidemlerde bi de ablamlarda kaldım. eve gelmeyince de face giremedim. eşimin kuzenleri geldi yurt dışından. bir haftadır onlarla ilgileniyoruz. bugünde biz de kalacaklar. şimdi maç izliyolar beraber. birazdan çıkacağım. sen neler yaptın?
sen yaşadınmı,bebeğini kaybettin mi canım.belliki böyle birşey yaşamamışsın.çünkü üslubundan anladığım kadarıyla şuan ne yaşadığımdan ve amacımın ne olduğundan pek haberdar değilsin.dışardan konuşmak hep kolaydır.istersen bilmediğin konularda, yaşamadığın acılar hakkında fazla konuşma.bence havadan atma senin gibi havadan atıp çok bilmişlik taslayan birkaç arkadaşım oldu.ve birkaç ay sonra benim yaşadığım acıyı Allah tattırdı.
ben şükrediyorum , oğlumun doğacağı gün hüzünlenmem kadar doğal birşey yok.
Sen vermek zorunda olduğun kilolarınla ve oğlunla ilgilen.
aaa evet canım senin yazını göz yaşlarına boğularak okumuştum.terapi al canım.ben o şekilde rahattım acımı biraz.ama daha mezarına hiç gitmedim.
ben sana yazdığımda hiç art niyet yoktu..
oğlunun doğduğu gün içi de yazmadım genel oarak üzümemeye çalış diye yazdım
bu kadar fevri olabiliecek bir durum göremiorum ortada..
ben bebeğimi 1.5 yaşıdaken kaybediyordum ayrıcada ikinci bebeğimide karnımda kaybettim yani kısacası sen giderken ben dönüyordum canım..
biraz daha sakin..
bilmiyorum terapi düşünmüyorum hiç canım. bende gitmei çok istiyorum ama cesaret edemiyorum toplayamıyorum cesaretimi yoksa canım gidiyo gidiym göriym die ama olmuyor tam gidiceğim gün bişe oturuyor içime vazgeçiyorum. sen gidersen bilmek isterim
benim senin ve herkesin acısına saygım sonsuz .. Ama ne yazık ki profilini inceleyecek kadar önemsemiyorum seni..genel olarak yazmak ne demek onu anlamadım.sen bence biraz daha yorumlarına dikkat et.bana yaptığın yorum ne kadar yersiz olmuş farkında değilmisin.son msjlarımda gebelik şüphemden bahsediyorum.sen ne diyorsun.yani ben bir heyecanımdan bahsederken sen ne yorum yapıyorsun.
sakin cevap almak istiyorsan insanları eleştirirken yorum yaparken ne yazdığına dikkat et.
onca yaşadığın şeyde belliki ne ders vermiş sana nede kulağına küpe olmuş.ayrıca yazdığın msjları ve açtığın konularıda okudum.uğur böceğinden başka duygusal bir olay göremedim.demekki kaybettiğin çocuğundan daha önemlisi pencerendeki uğur böceğiymiş.
ama üzgünüm benim hayatmda kk gibi samimi duyguların paylaşıldığı bir ortamda en önemli duygum oğlumun acısı.
sen benim amaçlarımı bırak , kendi amaçlarına bak.benim sayfamada yazma.saçma sapan önerilere ve dengesiz yorumlara ihtiyacım yok.
benim senin ve herkesin acısına saygım sonsuz .. Ama ne yazık ki profilini inceleyecek kadar önemsemiyorum seni..
tamam bitanem gidersem söylerim.
ben mezarlığına gittiğimde ne hissedeceğimi nasıl düşüneceğimi kestiremiyorum.bu iyi mi olacak yoksa kötümü bilmiyorum.gitmemem onu üzer mi onuda bilmiyoru.dini boyutunuda bilmiyrum.hani kabirde yatanları ziyaret etmek lazımmış ya.senin bir fikrin varmı kuzum.
özelden msj atarsan gittiğin zaman sevinirim. Bence gittiğin zaman çok kötü olursun ama bence bi yandan da içimizde yarım kalan şeyleri tamamlamış oluruz die düşünüyorum yani acımızla yüzleşiriz şimdi yakıştıramıyoruz ben oğlumu orada toprak altında görmek istemiyorum ama bunu görmem gerek acımı karşıma almam onu somutlaştırmam gerek belki o zaman gerçekten inanırız gerçekten gitmiş bebeğim gerçekten beni bırakmış artık beklemem boşuna die düşüneceğim şimdide biliyorum ama durumu gözlerimle görmediğim için yalanmış gibi geliyor ama bu durumla yüzleşmeye dayanabilirmiyim bilmiyorum gerçekten kendimi hazır hissetmeyi bekliyorum. bide şöyle düşün ben en çok bu düşünce için gitmek istiyorum içimden bi ses gitme mahfolursun dediğinde bi ses de insan evladının mezarının nerede olduğunu nasıl olduğunu görmek istemezmi diyorum oğlumu orada yanlız kimsesiz gibi atmak doğrumu diyorum kendisine sahip çıkamadım bari mezarına sahip çıkıym diyorum. çünkü en basit örnek dedemizin ninemizin mezarına gitmiyormuyuz ziyaret etmiyormuyuz ya bu bu evlat çok daha başka onların mezarını sahipsiz bırakmamalıyız bence bi an önce kendimi toparlayıp gitmek istiyorum bence sende öyle yap canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?