tesekkür ederim,çok sagol canım.bi oglum var,Allahım ona uzun ömür versin.tek tesellim o.. Ins tekrardan saglıcakla nasip olur bi bebek..canım allah sabır versin ve tekrar gebe kalmayı, evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah(
kızlar iyi geceler ben yatıyorum.tatlı rüyalar.benim için dua edin olurmu.umarım herşeyin en hayırlısını yaşarız hepimiz..
kızlar iyi geceler ben yatıyorum.tatlı rüyalar.benim için dua edin olurmu.umarım herşeyin en hayırlısını yaşarız hepimiz..
kelebek beni en iyi sen anlarsın..çünkü içimin nasıl acidigını bilen,anlayan yok.üzülüyorlar ama yıne de bu durumu tecrübe edenler daha ıyı anlarlar hıssettiklerımızı..18haftalık bebegımı yenı kaybettım.5-6 dk da bütün suyum bosaldı.kalbi atan mınık oglum,susuz yerde SIKISMIS kalmıs.o görüntüsünü unutamıyrm,sönmüs balonun ıcındeymıs gıbı,hareket yerı yok.öyle ıkı buklum(ılaçlarla sancı baslatıp 8 saat kadar sonra normal yolla dü$mesı saglandı.kabus gıbıydı ama hepsı gercektı Allahın takdiri,ne söylesek bos..
tesekkür ederim,çok sagol canım.bi oglum var,Allahım ona uzun ömür versin.tek tesellim o.. Ins tekrardan saglıcakla nasip olur bi bebek..
ne şanslısın canım bir tane kuzun varmış. allah ona uzun ömür versin. bizde o da yok malesef
in_ay senın de basın sagolsun canım.. sınırdaymıs gebelık haftan canım ya.normal yapılsaymıs,neden sezaryene alınmıssın.ılk dogumum öyleydı,kolay degıl.. Ne desek bos kalıyor.bundan sonra daha ıyı bı takıp gerekecek o mertebeye tekrar ulasırsak.ınay yenı bı gebelık ıcın dr un ne kadar zaman beklemenı önerdi ?
bebek SIKINTIYA girmesın dıyedır.bende,bebek kücük ve sonlandırılan bı gebelık dıye normal yapıldı.bebek ılerı haftada olsaydı,sezaryenle alınması gerekırdı dendı.zaman geçer o günlerde gelır canım ins..
selam canım şimdi okudum bebek ihtimali varmış. hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz heyecanla haberini :))
teşekkür ederim canım.kesin değil.büyük ihtimal hasta olacağım.karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi.hatta bu gün hasta oldum sanıp tuvalete gittim.cuma günü test yaptım ama daha 5 gün vardı adetime.çarşamba adet olmazsam tekrar yapacağım bakalım artık ne nasip olacak.
canım hiç bana kızma ama sen bu kadar kafana takarsan maaesef amacına zor uasırsın
ya doğsaydı büyüseydi öyle kaybetseydin?
bence şükretmelisin..beterin beteri var...
normal diyenlere kızıyorsun ama maalesef ki normal bunlar herkesın basına geliyor..
canım çok geçmiş olsun başın sağolsun sana teselli sözleri söylemek isterdim ama kendimden biliyorum hiçbiri işe yaramayacak. inşallah Rabbim yeni bir bebekle dindirir acını inşallah bu acıyı unutturacak başka acı vermez Rabbim.
teşekkür ederim canım.maalesef teselli sözlerinin hepsini gün içinde insan kendine defalarca söylüyor.artık eskisi kadar çok acımıyor.uzun zamandır en çok doğacağı gün acıdı.senin öykün nasıl canım.ne zaman kaybettin bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?