Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

kızlar iyi geceler ben yatıyorum.tatlı rüyalar.benim için dua edin olurmu.umarım herşeyin en hayırlısını yaşarız hepimiz..

canım allah sabır versin ve tekrar gebe kalmayı, evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah(
tesekkür ederim,çok sagol canım.bi oglum var,Allahım ona uzun ömür versin.tek tesellim o.. Ins tekrardan saglıcakla nasip olur bi bebek..

kızlar iyi geceler ben yatıyorum.tatlı rüyalar.benim için dua edin olurmu.umarım herşeyin en hayırlısını yaşarız hepimiz..

amin canım ins.
Tez zamanda guzel haberlerinı alırız umarım.benım daha onumde bayagı zaman var.bu arada ben 2gebeligimde de ùstüne gôrdüm.her gebelık bırbırıne benzemez,aklında olsun.ıyı geceler canım

selam canım şimdi okudum bebek ihtimali varmış. hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz heyecanla haberini :))

Başın sağolsun canım Allah sabır versin...çok yeni daha canın çok yanıyor eminim. Allah sana sağlık versin. birde oğlun varmış sanırım yanlış okumadıysam ona sağlık versin.. benim 4 ay oldu zaman en iyi çare inan. ama senin daha çok yeni ne desek boş şuan...26 haftalıktı benimkide sadece göbek kordonunun etrafında çok az su kalmıştı yaşayamayacağı için mecburen sezeryanla alındı bi ihtimal yaşar belki diye...yaşayanlar varmış burdada okudum etraftanda söylediler.. 4 gün yaşadı minik kızım...

tesekkür ederim,çok sagol canım.bi oglum var,Allahım ona uzun ömür versin.tek tesellim o.. Ins tekrardan saglıcakla nasip olur bi bebek..

ne şanslısın canım bir tane kuzun varmış. allah ona uzun ömür versin. bizde o da yok malesef

ne şanslısın canım bir tane kuzun varmış. allah ona uzun ömür versin. bizde o da yok malesef

olacak canım ıns.. Tez zamanda nasip olsun ins.karnımı öpüp duruyor oglum.ceketle kamufle edıyrm,göbek yok artık çunku.ne dıyecegmı bılemıyrm ona.çok ta duygusal zaten..

in_ay senın de basın sagolsun canım.. sınırdaymıs gebelık haftan canım ya.normal yapılsaymıs,neden sezaryene alınmıssın.ılk dogumum öyleydı,kolay degıl.. Ne desek bos kalıyor.bundan sonra daha ıyı bı takıp gerekecek o mertebeye tekrar ulasırsak.ınay yenı bı gebelık ıcın dr un ne kadar zaman beklemenı önerdi ?

benim ilkimde sezeryandı..normal yapabilirmiydim bilmiyorum ama normale belki de bebekte dayanamazdı. bir sene bekle dedi bana doktor

bebek SIKINTIYA girmesın dıyedır.bende,bebek kücük ve sonlandırılan bı gebelık dıye normal yapıldı.bebek ılerı haftada olsaydı,sezaryenle alınması gerekırdı dendı.zaman geçer o günlerde gelır canım ins..

gelecek canım gelecek....burada konuştuğumuz arkadaşlardan tekrar hamile olanlar var seviniyoruz onlar adına

selam canım şimdi okudum bebek ihtimali varmış. hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz heyecanla haberini :))

teşekkür ederim canım.kesin değil.büyük ihtimal hasta olacağım.karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi.hatta bu gün hasta oldum sanıp tuvalete gittim.cuma günü test yaptım ama daha 5 gün vardı adetime.çarşamba adet olmazsam tekrar yapacağım bakalım artık ne nasip olacak.

hayırlısı neyse o olsun inşallah....bizde bekliyoruz güzel haberlerini :)

canım hiç bana kızma ama sen bu kadar kafana takarsan maaesef amacına zor uasırsın
ya doğsaydı büyüseydi öyle kaybetseydin?
bence şükretmelisin..beterin beteri var...
normal diyenlere kızıyorsun ama maalesef ki normal bunlar herkesın basına geliyor..

canım çok geçmiş olsun başın sağolsun sana teselli sözleri söylemek isterdim ama kendimden biliyorum hiçbiri işe yaramayacak. inşallah Rabbim yeni bir bebekle dindirir acını inşallah bu acıyı unutturacak başka acı vermez Rabbim.

sen yaşadınmı,bebeğini kaybettin mi canım.belliki böyle birşey yaşamamışsın.çünkü üslubundan anladığım kadarıyla şuan ne yaşadığımdan ve amacımın ne olduğundan pek haberdar değilsin.dışardan konuşmak hep kolaydır.istersen bilmediğin konularda, yaşamadığın acılar hakkında fazla konuşma.bence havadan atma senin gibi havadan atıp çok bilmişlik taslayan birkaç arkadaşım oldu.ve birkaç ay sonra benim yaşadığım acıyı Allah tattırdı.

ben şükrediyorum , oğlumun doğacağı gün hüzünlenmem kadar doğal birşey yok.

Sen vermek zorunda olduğun kilolarınla ve oğlunla ilgilen.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım.maalesef teselli sözlerinin hepsini gün içinde insan kendine defalarca söylüyor.artık eskisi kadar çok acımıyor.uzun zamandır en çok doğacağı gün acıdı.senin öykün nasıl canım.ne zaman kaybettin bebeğini.

ewt benimkide 20 martta doğacaktı ama benim acım hep aynı canım hiç geçmeyek die korkuyorum sanırım ölüp oğluma kavuşunca dinecek. benim burda sayfam var canım yazdım orada başlığım <Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek>. ben 30 ocakta kaybettim 32 haftalıktı oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…