Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

Merhaba kızlar fikrimi yazmak istedim. Ben kızımın mezarına gidiyorum. İlk kez defnedildiğinin ertesi günü gittim. Tabi çok acı bişey oturup başında ağladım konuştum. Ama etrafında okadar çok bebek mezarı vardı ki onları görünce sadece benimki değil diyorsun. Sanki beni beklermiş gibi geliyor uğramazsam. Yakında mezarını yaptırmayı düşünüyoruz. Ve orada hiç gelinmeyen mezarlar var sanki. Bence gidin yani kendinizi hazır hissetmeyi beklerseniz sanki hiç hazır olmayacakmışsınız gibi geliyor. Bebeklerimiz cennette melek oldular Rabbimin yanındalar bu dünyanın kötülükleriyle tanışmadan günahsız uçup gittiler. Onlar cennette beraber oyun oynuyorlar böyle düşünüyorum bu beni rahatlatıyor. Umarım kızdırmadım sadece fikrimi söylemek istedim karar tabiki sizin

evet bende düşünüyorum in_ay canım gitmeyi.bu pazar gidebilirim eşimi ikna edebilirsem.buradan da yazacağım gittiğim gün neler olduğunu.ancak şunu farkettim ben gitmeliyim oğlumun mezarına.böyle olmuyor.ona unutmak istediğim kötü bir olaymış gibi davranmaya hakkım yok.ve yüzleşmezsem öyleymiş gibi olacak.
hani geçmişte unutmak istediğiniz olay vardır ve konuşmazsnız hatırlamazsınız.ben gitmezsem öyle bir olaydan ne farkı kalır ki öyle değil mi?

kızlar merhaba. ben de kızımın mezarına kendimi hazır hissettiğimde gittim. kendi kendime dedim ki benim kızım sahipsiz mi ya?? bi et parçası gibi kenara atılsın! gittim. ağladım ağladım ağladım mezarının başında.. toprağını okşadım, mezarının etrafını taşlarla belirledim. orda daha bir çok melek bebek mezarı var. anladım ki ne kızım ne de ben yanlız değiliz. inanır mısınız o günden beri daha az ağlıyorum. acım gitmedi ama daha bi kabullendim sanki. psikologlar mümkünse gömülürken bile orada olmanın travmayı daha kolay atlatmayı sağladığını söylüyor. isterseniz siz de kendinizi toplayınca gidin mezarına. içiniz biraz olsun soğur belki.

ne güzel böyle düşünmen daha iyisin o zaman artık. haklısın Rabbime sığınıyorum bi tek bol bol dua ediyorum tek uvuntum o
dediğin gibi ne yapsakta dönüşü yok Rabbim bunu unutturacak acı vermesin inşallah

Çok iyi yaptın canım çok saol evt artık bende bu pazar istiyorum gitmeyi daha iyi hissediyorum çünkü. bende istiyorum yaptırmayı ama bir yıl geçmeden yaptırılmazmış öyle diyorlar seninki ne kadar oldu bilmiyorum ama düşüncen çok güzel bence de yaptırın Rabbim başka acı vermesin inşallah

bence de gerçekle yüzleşmek daha iyi gelicektir die düşünüyorum. ne diym Rabbimden sabır diliyorum :<

canım bende dün eşimle konuştum bu pazar götürecek beni.öyle istediğimi söyledim.ama sen istiyorsan götüreyim dedi.ama o konuyu açtırmıyor bile.üzülmek istemiyorum diyor.sende yazmışsın belki aynı gün gideceğiz.canım bebek mezarı olmazmış dediler.öyle oluyormuymuş.birde ne yazdıracaksınız ki mezar taşına biz daha adını düşünmemiştik bile.

Bebek mezarı olmazmıymış hiç duymamıştım bilmiyorum gerçi benimki yaşadığı için cenaze namazı bile kıldırdı hoca sormuştuk ne yapmak gerekiyor diye normal insanlar gibi cenaze işlemleri yapıldı (( selası bile verildi....birde yoğun bakım masrafları için kimlik istediler kimliği bile çıktı yavrumun 6 aylık doğmasına rağmen of offf

Ha birde şunu ekleyeyim eşleriniz üzülmenizi istemiyor doğal olarak oraya gidince mutlaka hüzünlenecek ağlayacak insan ama sonrası daha kolay olacak bence sizler içinde inşallah...Allah sabrını veriyor mutlaka zaman çare herşeye....

yazdıklarınızı okudum.. Yıne tutamadım kendimi
ebediyen kalacak bu his içimizde

evet o zaman oluyormuş canım.yaşadığı zaman cenaze namazı kılınıyormuş.o zaman mezar taşıda oluyor.ama bizimkinde olmuyormuş.

Kelebek senle aramız 4 günmüş şimdi farkettim 3 kasımda doğum yaptım bende

canım aynı zamanlarda aynı acıları yaşamışız

tekrar bebek düşünüyormusun canım.bu soruyu sordummu bilmiyorum önceki konuşmalarımıza baktım ama göremedim.

evet o zaman oluyormuş canım.yaşadığı zaman cenaze namazı kılınıyormuş.o zaman mezar taşıda oluyor.ama bizimkinde olmuyormuş.

canım ne yaptın görüşmeyeli? bizimkilere niye mezar taşı olmuyormuş. ben araştırdım böyle bir şeye rastlamadım canım yaa. ama dinen bebeklerimize isim koymamız tavsiye ediliyor. bunu görünce de şaşırdım.

canım aynı zamanlarda aynı acıları yaşamışız

tekrar bebek düşünüyormusun canım.bu soruyu sordummu bilmiyorum önceki konuşmalarımıza baktım ama göremedim.

Kararsızım ben şuanda. Bir kızım var çok şükür. hiç olmasaydı mutlaka en kısa zamanda düşünürdüm tabi.. Ama kısmet hiç bir şey planladığın gibi olmuyor Allah hayırlısını versin..

Bu arada sen bebeğine mezar yaptırmak istersen yaptır olurmuş olmazmış bence önemseme..Şahsi fikrim tabi...

Son düzenleme:
kızlar bu gün doğum günüm :) 4 nisan yani.32 mi doldurdum.oyy zaman nede çabuk geçiyor yaws:)))

kızlar bu gün doğum günüm :) 4 nisan yani.32 mi doldurdum.oyy zaman nede çabuk geçiyor yaws:)))

iyiki doğdun canım. allah yeni yaşında istediğin her şeyi versin sana inşallah. bu arada nerelerdesin?

Son düzenleme:
iyiki doğdun canım. allah yeni yaşında istediğin her şeyi versin sana inşallah. bu arada nerelerdesin?

teşekkür ederim canım.kk ya pek giremiyorum ama face genelde hep açık.ders çalışıyorum biliyorsun buraya gelince çok takılıyorum.:))) o yüzden fazla girmiyorum.

sen neler yapıyon.

Bebek nekadar büyüklükte olursa olsun bir mezarı olmalı...bende 21 haftalik bebegimi kaybettim suanda gidip dua edeceğim bir mezarı var iyikide kimseyi dinlemeyip gommusum melegimi....her yanına gittiğimde okadar çok hafifliyorumki yeniden doğmuş gibi donüyorum yanından ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…