ahh ahh bu dr lar niye böyle anlamıyorum..ilk kayıplar onlar için okadar normalki sanki insan değil onlar..bende eminim benide dr düzgün muayene etseydi fark edilebilirdi çünkü ben kendim bile farkındaydım..ben başka bi evreye geçtim dedim eşime..meğer doğum başlamış benim haberim yokısrarla dr a anlattım ama ona göre bi idrar tahlili yaptırmam yeterli geldi nedense..
evet bende istanbuldayım,anadolu yakasındayım.. bakırköy uzak ama napıcam bilmiyorum..ayrıca çok yoğun oldu benim reglim,siznde öylemi oldu? normalde bu kadar yoğun olmazdım ben..
bendede myom çıktı ama bişe demedi dr..hamilelikte oluştu 3cm di,kürtajdan 10gün sonra kontrole gittiğimde 2,5cm di.inş kendiliğinden küçülüp gider..
nasıl yani bebeğin hastanede mi kaldı ve çöpe gitti
biz bırakmadık bende 3 ay önce 21+2 haftalık oğlumu kaybettim normal doğumla aldılar ama normalde 500 gr ın altını vermiyorlarmış tıbbi atık oluyormuş biz bırakmadık başhekimden de kağıt aldık normalde 500 gr ın altına ölüm raporu da vermiyorlarmış
bende de doktorum rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi aynı seninkisi gibi bir dahaki gebelikte dikiş atılacak rahim ağzına
ama benim doktor her gittiğimde rahim boyuna bakardı çünkü bir oğlum var o da erken doğdu 34+5 te şimdi 4.5 yaşında
tekrar bir bebiş düşünüyoruz doktorda korunmanıza gerek yok dedi ama birkaç ay daha geçsin diyoruz bakalım
evet doktorların bu rahatlığnı hiç anlamıyorum olan hep bize oluyor ne ypasak gideni getiremeyiz ama enz azından gelecekleri kurtarabiliriz belki
bende anadolu yakasında oturuyorum ve 2 yıldır burdayım çok fazla çevrem yok olanlara çok sordm yok kimse doktor tavsiye edemdi hep avrupayakasından tavsiyeler geldi gitmedim zor olur diye ama şimdiki aklım olsa durmam artık
bem myomu fazla bilmiyorum ama gecen doktor bakarken mym yok dedi birde kürtaj olduğm zaman kaldığm odada bi abla vardı refakatcı olarak kalıyordu tabi herkes beni teselli etmeye çalışıyordu o abla dediki benim 2 tane 6 aylık düşüğüm oldu başta sonra mym varmış meğersem ameliyatmı dedi taedavimi hatırlamıyoerum o gectikten sonra 2 taneoğlu olmuş kocaman maşallah ondan olabailir mi senin kaybın doktor ne diyor?
off iyi bi dr bulup güvenmek istiyorum.. benim kendi dr um ve bebeğimi kaybettiğim gece nöbetçi olan dr yani iki tane dr da myomun önemli bişe olmadığını benimki küçük olduğu için kafama takmamam gerektiğini söylediler.. zaten bende yoktu hamilelikte oluştu.. oda sanırım yüklendiğim hormon ilaçlarında oldu.. benim kaybımın sebebini söylemediler..ısrarla sordum ama cevap alamadım..belki bebekten belki senden bilemeyiz dedi..
bende bugun kurtaj olsum maalesef. icim yaniyor. gursagimda kaldi tum heveslerim. aglamak cozum olmuyor maalesef
cok uzgunum tum bebegin kaybeden anneler icin. nisandada kurtaj olmustu bu yil bana iyi gelmedi
7 haftalik bebegin kalbi durmus. sizinki dahada buyuk aci.
off Allah kimseye yasatmasin. cok zor. tekrar bebek nasip etsin insallah
çok zor yeniden doktorlara güvenmek ama malesef mecburuz birine illaki birini bulup gideceksin ozman öğrenirsin myomun etkileyip etkilemdiğini netten de bakabilrsin ayrıca doktorların anlamamsı enteresan benimn doktorum iş işden gectikten sonra anladı
gebe kalmadan önce nedenini öğrenip çözüm bulman gerekiyor Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın
benim gitiğim doktor bu teşhisi koydu ama hala acaba başka nedenlerde varmıdır bunun önlemini alırım ama ya yine tekrarlarsa çok korkuyorum ne yapcağmı da bilmiyorum
netten çook araştırdım,benimki 1tane ve küçük olduğu için bide bulunduğu yerden dolayı engel değil gibi gözüküyo..
bende çook korkuyorum nasıl bi hamilelik beni bekliyo bilmiyorum..tabii hamile kalırsam benimki tüp bebekti zaten..rahim ağzı yetmezliği veya enfeksiyon benim kaybımın sebeplerinden biri bu bence..
canım belki bu sefer doğal yolla olur.kürtajdan sonra alttan muayene olmadın mı?muayenede anlaşılıyor bana doktor alttan aletlerle baktı biraz yetersizlik var dedi doktora gittiğin zaman batır bence ona göre önlem alırsın Allah yardımcımız olsun
çok geçmiş olsun Allah sabır versin ilk bebeğinde mi kalbi durmuştu?
çöpemi atıyolar bebekleri gömmüyolarmı?
canım sanada çok geçmiş olsun benim kızım 16 haftalıktı anca anca kendime gelyorum ama içim hep buruk rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.benim kanamam 10 gun sürdü sonrasında kahverengi akıntım oldu biraz kürtaj dan tam 29 gün sonra reğli oldum bugun 5.günüm reglim bitseydi doktordan randevu almıştım riskli hamilelik konusunda uzman bi doktor buldum bakalım ilk adımı atacaz randevum haftaya kaldı
seni çok iyi anlıyorum abimin eşi hamile çok severim kendisini gecen hafta onlardaydım inan sürekli kafamı ceviriyorum görmek istemiyorum tahammülüm yok canım çok yanıyor bunun ilaçı sanırım 2. bir bebek rabbim hepimize sabır versin
senin bebğini verdiler mi sana?benim bebeğimi vermediler(
inşş cnm kendiliğinden gelsin bebeğim çok sevinirim.. kürtajdan sonra karnımdan baktı herşeyin normal olduğunu söyledi bana..amin cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun..en kısa zamanda kucağımıza alalım inşş..
evet canım biz bebeğimizi aldık.ben doğumda uzaktan gördüm.istesem göstereceklerdi ama tamamen bakamadım.babam,eşim ve erkek kardeşim mezarlığa gömdüler.
benimde geçen hafta kesildi kanamam.ayın 29 da benimde 1 ay olacak bebeğimi kaybedeli.herhalde ondan sonra adet görürüm.
benim bebğimi veremdiler doktor verilmez dedi ssk da kürtaj oldum o yüzden mi acaba özel hastaneler mi veriyor?
inşallah gününde regli olursun
bende bugun kurtaj olsum maalesef. icim yaniyor. gursagimda kaldi tum heveslerim. aglamak cozum olmuyor maalesef
cok uzgunum tum bebegin kaybeden anneler icin. nisandada kurtaj olmustu bu yil bana iyi gelmedi
7 haftalik bebegin kalbi durmus. sizinki dahada buyuk aci.
off Allah kimseye yasatmasin. cok zor. tekrar bebek nasip etsin insallah
hamılelıgım boyunca ıdrar yolu enfeksıyonunu 5 kez gecırdım..daha once hıc yasamamıstım oysakı..ve her seferınde antıbıyotık kullanarak o donemı atlattım dr tavsıyesıyle..ama son ayımda yıne tekrarladı ve dr erken doguma sebebıyet verebılecegını soyledı..aklıma takılan madem boyle bır sorununuz vardı dr sıze nıye bunun tedavısını yaptırmadı gecmesı cok basıt bır hastalık ama sonucu kotu oluyor ıste..yada sız hıssetmedınmı enfeksıyonu..ıdrarda yanma,sık tuvalete cıkma falan olmadımı yanı sız hıc bu durumdan sıkayet etmedınmız dr unuza..
bunlar hep kurcalıcaktır sızın aklınızı..fakat hayır dusunun kı ılersı ıcın hayır olsun..dayanmadakı zorlugunu anlamamak ımkansız helede sızın gıbı lohusa olan benım ıcın..dogumumdan sonra ılk 1 hafta gece gunduz uyumadım kızımı kaybedecegım korkusundan basından ayrılmadım..sureklı ben uyurken ölecekmıs gıbı hıssettım..cunku o cok caresız ,sıze muhtacc, emanett...
ve bu emanetı veren Allah sızde gerı aldı..uzulmeyın dıyemem ama hayatınızı karartmayın..yıne bebegınız olacaktır..bır musıbet bınlerce buyuk musıbete kefarettır unutmayın..dogdugunda anomalı olabılırdı..yada en son safhaya kadar hersey yolunda gıderkenn dogum yapıp bır kac gun sonra sız onu emzırdıkten arada bagı kurduktan sonrada onu kaybedebılırdınız..herseyın en kotusunu dusunup sukretmek gerekk..bu sıze tesellı olacaktır..
ablam 8 ay karnında tasıdıgı ve dr larca herseyın yolunda oldugu soylenen yegenımı erken dogumla dogurdu ve bılıyousun iç organları göbek derısı gelısmedıgı ıcın dısarda dogan bır bebegı oldu..sadece gozunde canlandır...
oyle seyler yasadıkkı hergun ölecek korkusuyla dogar dogmaz ameıyat olan yegenım hakkında..cunku drlar umıt vermıyorlardı..haftalarca agladık dualar ettık..nasıbı varmıs kı uzun zaman sonra dr lar arayıp yegenımın kurtuldugunu soyledıler ..umıtsız vakka sımdı 12 yasında..
ısyan etme..o bır emanettı unutma..ıtıkadını koru kı bundan sonrasında mukafatın aynı nısbette buyuk olsun arkadasım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?