Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

evet doktorların bu rahatlığnı hiç anlamıyorum olan hep bize oluyor ne ypasak gideni getiremeyiz ama enz azından gelecekleri kurtarabiliriz belki
bende anadolu yakasında oturuyorum ve 2 yıldır burdayım çok fazla çevrem yok olanlara çok sordm yok kimse doktor tavsiye edemdi hep avrupayakasından tavsiyeler geldi gitmedim zor olur diye ama şimdiki aklım olsa durmam artık
bem myomu fazla bilmiyorum ama gecen doktor bakarken mym yok dedi birde kürtaj olduğm zaman kaldığm odada bi abla vardı refakatcı olarak kalıyordu tabi herkes beni teselli etmeye çalışıyordu o abla dediki benim 2 tane 6 aylık düşüğüm oldu başta sonra mym varmış meğersem ameliyatmı dedi taedavimi hatırlamıyoerum o gectikten sonra 2 taneoğlu olmuş kocaman maşallah ondan olabailir mi senin kaybın doktor ne diyor?

çöpemi atıyolar bebekleri gömmüyolarmı?

bende bugun kurtaj olsum maalesef. icim yaniyor. gursagimda kaldi tum heveslerim. aglamak cozum olmuyor maalesef
cok uzgunum tum bebegin kaybeden anneler icin. nisandada kurtaj olmustu bu yil bana iyi gelmedi
7 haftalik bebegin kalbi durmus. sizinki dahada buyuk aci.
off Allah kimseye yasatmasin. cok zor. tekrar bebek nasip etsin insallah

off iyi bi dr bulup güvenmek istiyorum.. benim kendi dr um ve bebeğimi kaybettiğim gece nöbetçi olan dr yani iki tane dr da myomun önemli bişe olmadığını benimki küçük olduğu için kafama takmamam gerektiğini söylediler.. zaten bende yoktu hamilelikte oluştu.. oda sanırım yüklendiğim hormon ilaçlarında oldu.. benim kaybımın sebebini söylemediler..ısrarla sordum ama cevap alamadım..belki bebekten belki senden bilemeyiz dedi..

çok zor yeniden doktorlara güvenmek ama malesef mecburuz birine illaki birini bulup gideceksin ozman öğrenirsin myomun etkileyip etkilemdiğini netten de bakabilrsin ayrıca doktorların anlamamsı enteresan benimn doktorum iş işden gectikten sonra anladı
gebe kalmadan önce nedenini öğrenip çözüm bulman gerekiyor Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın
benim gitiğim doktor bu teşhisi koydu ama hala acaba başka nedenlerde varmıdır bunun önlemini alırım ama ya yine tekrarlarsa çok korkuyorum ne yapcağmı da bilmiyorum

çok geçmiş olsun Allah sabır versin ilk bebeğinde mi kalbi durmuştu?

netten çook araştırdım,benimki 1tane ve küçük olduğu için bide bulunduğu yerden dolayı engel değil gibi gözüküyo..

bende çook korkuyorum nasıl bi hamilelik beni bekliyo bilmiyorum..tabii hamile kalırsam benimki tüp bebekti zaten..rahim ağzı yetmezliği veya enfeksiyon benim kaybımın sebeplerinden biri bu bence..

canım belki bu sefer doğal yolla olur.kürtajdan sonra alttan muayene olmadın mı?muayenede anlaşılıyor bana doktor alttan aletlerle baktı biraz yetersizlik var dedi doktora gittiğin zaman batır bence ona göre önlem alırsın Allah yardımcımız olsun

inşş cnm kendiliğinden gelsin bebeğim çok sevinirim.. kürtajdan sonra karnımdan baktı herşeyin normal olduğunu söyledi bana..amin cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun..en kısa zamanda kucağımıza alalım inşş..

hamılelıgım boyunca ıdrar yolu enfeksıyonunu 5 kez gecırdım..daha once hıc yasamamıstım oysakı..ve her seferınde antıbıyotık kullanarak o donemı atlattım dr tavsıyesıyle..ama son ayımda yıne tekrarladı ve dr erken doguma sebebıyet verebılecegını soyledı..aklıma takılan madem boyle bır sorununuz vardı dr sıze nıye bunun tedavısını yaptırmadı gecmesı cok basıt bır hastalık ama sonucu kotu oluyor ıste..yada sız hıssetmedınmı enfeksıyonu..ıdrarda yanma,sık tuvalete cıkma falan olmadımı yanı sız hıc bu durumdan sıkayet etmedınmız dr unuza..

bunlar hep kurcalıcaktır sızın aklınızı..fakat hayır dusunun kı ılersı ıcın hayır olsun..dayanmadakı zorlugunu anlamamak ımkansız helede sızın gıbı lohusa olan benım ıcın..dogumumdan sonra ılk 1 hafta gece gunduz uyumadım kızımı kaybedecegım korkusundan basından ayrılmadım..sureklı ben uyurken ölecekmıs gıbı hıssettım..cunku o cok caresız ,sıze muhtacc, emanett...

ve bu emanetı veren Allah sızde gerı aldı..uzulmeyın dıyemem ama hayatınızı karartmayın..yıne bebegınız olacaktır..bır musıbet bınlerce buyuk musıbete kefarettır unutmayın..dogdugunda anomalı olabılırdı..yada en son safhaya kadar hersey yolunda gıderkenn dogum yapıp bır kac gun sonra sız onu emzırdıkten arada bagı kurduktan sonrada onu kaybedebılırdınız..herseyın en kotusunu dusunup sukretmek gerekk..bu sıze tesellı olacaktır..

ablam 8 ay karnında tasıdıgı ve dr larca herseyın yolunda oldugu soylenen yegenımı erken dogumla dogurdu ve bılıyousun iç organları göbek derısı gelısmedıgı ıcın dısarda dogan bır bebegı oldu..sadece gozunde canlandır...
oyle seyler yasadıkkı hergun ölecek korkusuyla dogar dogmaz ameıyat olan yegenım hakkında..cunku drlar umıt vermıyorlardı..haftalarca agladık dualar ettık..nasıbı varmıs kı uzun zaman sonra dr lar arayıp yegenımın kurtuldugunu soyledıler ..umıtsız vakka sımdı 12 yasında..

ısyan etme..o bır emanettı unutma..ıtıkadını koru kı bundan sonrasında mukafatın aynı nısbette buyuk olsun arkadasım..

Konu sahibi arkadasim inanki hrsey sebep
elbette bundan sonra idarar enf konusunda daha dikkatli olmalisin ama sana sunu soyluyim
benim eltimin 6.ayina yakindi ve idrar yolu enf nu geciriyordu ama oylr boyle degil yesil akintilar geliyormus artik
ya dedim niye dr gitmiyorsun cok tehlikeli cocuk icin 2 kizi daha var zaman bulamadim
tam zaman buldum bu seferde randevular doluymus 15 gun sonraya gun verdiler dedi.
o halde birde 15 gun beklemis sonrasinda ne zaman gitti bilmiyorum
ve saglikli bir kizi oldu yani hersey sebep gercekten.

çok geçmiş olsun Allah sabır versin ilk bebeğinde mi kalbi durmuştu?

sagol canim benim 3. gebeligimde bebegimin kalbi durdu 2.sinde spiralle hamile kaldim ve cok riskli oldugu icin sade spiralide
cikaramadiklari icin bebegi aldirmak zorunda kaldim.
ilk kizim benimle cok sukur
offf cok canim yaniyor bir tesellim oldu diye sevinirken yine dustum bosluklara

evet canım biz bebeğimizi aldık.ben doğumda uzaktan gördüm.istesem göstereceklerdi ama tamamen bakamadım.babam,eşim ve erkek kardeşim mezarlığa gömdüler.

benimde geçen hafta kesildi kanamam.ayın 29 da benimde 1 ay olacak bebeğimi kaybedeli.herhalde ondan sonra adet görürüm.

amin canım inşallah bu kaybının sebebi rahim ağzı yetersizliğ olmasa bile mutlaka baktır tam nedenini buldum önlem aldm desin bu seferde bu yzden gider o yuzden alttan baktır doktoruna bidahaki hamileliğinde de alttan baktırar takip ettir ben baştan bilseydim takip ettirirdim şimdi bebğim benimle olurdu

benim bebğimi veremdiler doktor verilmez dedi ssk da kürtaj oldum o yüzden mi acaba özel hastaneler mi veriyor?
inşallah gününde regli olursun

gecmıs olsun arkadasım vardır herseyde bır hayır kendını harab etme kendınde suc ta arama kım ısterkı boyle olsun ama dr larada sakın guvenme benım tanıdıgım bır bayan dr yuzunden canından oldu bır dıgerıde az kalsın oluyordukı dr degıstırdı,bu zamanda kımseye guven olmuyor saglııgına cok dıkkat et ALLAH dr muhtac etmesın.yıne bebegın olur ,uzulme canım.

benim bebğimi veremdiler doktor verilmez dedi ssk da kürtaj oldum o yüzden mi acaba özel hastaneler mi veriyor?
inşallah gününde regli olursun

canım 16 haftalık senin normal doğummu oldu.benim bu hafta cumartesi kürtaj olalı 1 ay olacak.inşallah bir sorun çıkmaz.canım doktora gidince banada yazarmısın ne dediğini.ne yapacağımı hiç bilmiyorum bende.bekliyorum bakalım 40 gün dolsun diye.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip eder Allah ım hepimize.

canım teşekkür ederim.iletin çok güzel.moralim düzeliyor sizler sayesinde.idrar yollarımla ilgili ne bir yanma nede başka bir şikayetim olmadı.doktorlarda tahlil mahlil yaptırmadı.sık idrara çıkma arada oluyordu.ama bebek büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor denmişti.su kesesi yırtıldıktan sonra yoğun iltihap var denildi.

ondan önce 6 haftalıkken akşam tansiyonum düştüğü için özel bir hastanenin aciline gitmiştik.orada idrarında iltihap var dedi.antibiyotik verdi.ertesi gün kendi doktorumu aradım.ilacı kullanayımmı diye yok gerek yok.hamilelikte olur dedi.kullandırmadı.sonra da tekrar tahlil yaptırtmadı.((( 20 . haftamızda ayrıldık oğlumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…