çok canım yanıyor o kadar acıyor ki içim anlatamam çok korkuyorum
burda hepimizn kaybı aynı bizi bizden başkası anlamaz benimde canım çok yanıyor ne hamile bi kadın görmeye tahammülüm var ne de yeni doğmuşbi bebeğe 2.bebğin hayaliyle avunuyorum
biz patoloji sonucunu alalı çok oldu,normal dedi dr. ben çalışmıyorum,yemek yapmak dışında hiç bi işte yapmıyodum artık onuda yapmam heralde..rabbim nasip etsin,kucağımıza alalım inşş..
benim kürtajım ssk da oldu 20 gun sonra demişlerdi anca aldık okurken içim parçalandı 14 haftalık dişi fetus yazmışlarne soguk bi cümle o benim bebeğimdi...benim anlamdığm düşük yaptığmda 15+4 deydim son regli tarihime göre o rapordaki hafta bebeğin oluştu tarih mi yoksa son regli tarihine göre mi hesaplandı?senin ki nasıl dı?
cnm benim patolojıye parça gönderildi,biz bebeği aldık,defenettik.. rapordada haftası yazmıyo,gönderilen parçanın cm i yaılmış.. benimki de 14+5günlüktü.. son adet tarihine göre hesaplanıyo ama bebeğin gelişimine görede usg de tarih çıkıyodu..benimki 1hafta büyük gözüküyodu hep.. muhtemelen seninkide öyledir..
nasıl defnettiniz?bizim bebeğimizi vermediler direk patolojıye gitti rapor da otopsi raporu gibi böbreği ciğeri bütün organlar incelenmiş kordonun cm kadar herşeyi yazmışlar ben anlamadım bizim bebğimiiz niye vermediler.(
bugün yavrumdan ayrılalı 1 ay oldu
cnmm topik demek konu demek yani bnmde bi konu başlığım bebeğini yeni kaybedip korunma sürecin geçenler diye orayı kastediyodum orda bzm gibi melek anneleri war dostluklar oluştu zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın oyalanırsın hergün sabahları bz buluşuruz işimiz yoksa akşama kdr sohbet ederiz
bnmde ilk bebeklerimi kaybettiğimde mafolmuştum zaman bnm için durdu zannediyodum ama öle olmuyo cnmm zaman geçtikçe içindeki acı yerini umuda bırakıyo buna inan
bi gece öncesi sancıyla uyandım karnımda bişeyin sıcradığnı hissettim 2damlada kan geldi sabaha kadar uyumadım kanama olmadı sancım hafifleşti sabah doktorumu aradım ge l didi gittm utrasyondan baktım bebeğime kımıldıyordu kalbi atıyordu doktor iyi dedi içim rahatladı sancılarımın bebek buyudukce olacgnı söledi kanam için tahlil istedi eve gönderdi korkarak gittiğim hastaneden içim rahat bi şekilde eve döndüm bi kaç saat sonra sancılar arttı doktor normal dedi ya yerimden kımıldamadım düşeceği aklıma bile gelmedi birden içimden bişey boşaldı ama kandı su olsa pijamam ıslanırdı laobaya gittimbebeğim orda cıktığnı hissettim ama korkudan bakamdım bacaklarımın arasındaydı bakamdım bakanlarada söylettirmedim bugun tam 29 gün oldu ve regli oldum bu iyi bişey herhalde bir an evvel rahimi toparlayıp bu annelik duygusunu yeniden yaşamak istiyorum başak türlü kendime gelemem herhalde rabbim hepimizn gönlüne göre versin...
özledim oğlumu bak şimdi iiçim sızladı
canım çok geçmiş olsun.benimde 3 hafta oldu.acım dinmiyor sanki.buhranlar basıyor.senin bebeğin kaç haftalıktı.Allah inşallah hemen bir bebek daha verir sana.bana da versin istiyorum.ama ben daha adet olmadım.kanamaların bittikten sonra mı adet oldun.benim kanama bitti kahvemsi geliyor arada.
etrafımda hamile görmeye dayanamıyorum.içim çok acıyor.sızlıyor sanki
bebek görünce uzun uzun bakakalıyorum.bebeişim aklıma geliyor.bebek arabası görmek bile içimi acıtıyor.
patolojıye parça gönderiliyo sadece..biz taburcu olurken bebeğimizide aldık..sizinki otopsi olmuş ozaman..o yüzden vermemişlerdir.size sormadılarmı peki? otopsi yapalımmı diye?
hayır bişey sorulmadı ben kurtaj masasındayken sadece bi kağat uzattılar 20 gun sonra patolojıden alırsınız diye ben eşime yönlendirdim eşim aldı sonuçu bebeği sormuş bilmiyoruz demişler anlamadım hiç bişey(
niye sormamışlar analamadım bitanem.. bizimde bişe bildiğimiz yoktuda,bize dr isterseniz alabilirsiniz deyince alalım dedik bizde..yoksa söylemese bizde talep etmezdik belkide..ama seninkini detaylı araştırmışlar buda iyi bişe..
sen riskli gebelik için iyi bi dr buldum demişsin..nerde,adı ne? bende araştırıyorum,iyi bi dr bulmak istiyorum..
bugun doktora gittim yunus gedikbaş aslında ali gedikbaşa gidecektim baba oğul bunlar alibey yoktu bende yunus beye gittim doktora sordum bebeğimi niye vermediler gömerdim dedim 28 haftadan sonra bebk verilir dedi senin ki çok küçükmüş dedi patolojı raporu temiz cıktı muayene etti rahim boynu kısaymış bir dahaki hamilelikte takip edilcek dikiş atılcak dedi o gun doktorun alttan baksaydı fark ederdi dikilebilirdi dedi kahroldumbir dekist cıkt 5mm lik dogum kontrol hapı verdi 2ay kullancam sonra tekrar gitcem bakalım canım sen istanbuldamı oturuyorsun? bu bahsettiğim doktorlar bakırköyde yeri
başın sağolsun arkadaşım rabbim bir daha göstermesin...
canım yunus beyden memnun kaldın mı sence iyi bir dr mu...
bende dr araştırıyorum aslında anadolu yakasında oturuyorum ama burda henüz bulamadım:...
ben de her ihtimale karşıyada bakıyorum...
canım ben bugün yunus beyi aradım ama o yokmuş sekreterle konuştum amacım biraz bilgi almaktı ama net cevaplar alamadım...
serklaj ameliyatını nerde yapıyıor dedim o ameliyatı burda yapıyor dedi...
bence sekreter yanlış anladı.....
senin gittiğin muayene yeri ameliyat yapacak kadar büyük alet hırdavat varmı ki...
amin canım saol seni diğer topikten de tanıyorum rabbm bu sefre kucağna almayı nasip eder inşallah bende anadolu yakasında oturuyorum yunus bey bakırköyde gerecekten hamile bi bayan için gitmesi zor ama tek şansım annemler avrupa yakasında oturuyor gerekirse hamileyken onlara taşınabilirim
şimdilik memnun kaldım ama kafam da okadar çok soru vardiki hepsini soramadım aklıma gelmedi orda bidahakine liste yapcam operasyon için konuşmadık güven verici bi adam yaşı da var baya demekki tecrübeli alttan aletlerle muayene etti rahimde az bişey yetersizlik var dedi rahim boynun biraz kısa olduğnu söledi hamileyken takip edilcek dedi muayene için iki bölüm var ilki alttan baktığ yer 2.utrosyonla balktığ yer yani zannetmiyorum orda yapsın bu operasyonu anlşamalı hastaneleri var diye duydum yakın bi arkadaşım ilk bebeği karnındayken kalbi durdu kürtajdan sonra 6 ay regli olamadı çok doktor dolaştı testler tahliller hep normal cıktı kimse bişey yapamdı sonra yunus beye gitti ondan sonra regli oldu hamile kalınca da ona devam etti doğumu anlaşmlı hastanede yaptı ama serkajı bilmiyorum yumurtalıkta kist cıkınca ilaç verdi bana 2 ya sonra gel dedi o zman herşeyi liste yapıp gidecem alında aslında hamile kalmadan birde ali beye gitmek istiyorum ona göre karar vermek istiyorum ama nasıl ulaşıcam bilmiyorum
bugun doktora gittim yunus gedikbaş aslında ali gedikbaşa gidecektim baba oğul bunlar alibey yoktu bende yunus beye gittim doktora sordum bebeğimi niye vermediler gömerdim dedim 28 haftadan sonra bebk verilir dedi senin ki çok küçükmüş dedi patolojı raporu temiz cıktı muayene etti rahim boynu kısaymış bir dahaki hamilelikte takip edilcek dikiş atılcak dedi o gun doktorun alttan baksaydı fark ederdi dikilebilirdi dedi kahroldumbir dekist cıkt 5mm lik dogum kontrol hapı verdi 2ay kullancam sonra tekrar gitcem bakalım canım sen istanbuldamı oturuyorsun? bu bahsettiğim doktorlar bakırköyde yeri
sağol canım inş...
bende soracaklarımı çok unuturum liste işi en iyisi canım...
ali beyle yunus beyin ismini çok duydum hep övgüyle söz ediyorlar...ben uzak olduğu için biraz soğuk bakıyorum...
senin annenlerin orda olması çok iyi canım hem annenlerin orda olunca sana yardımda ederler...
sonuçta bizler hamileyken yardıma muhtacız benim annem yakın sağolsun hergün gelir hatta bizde yat diyor ama ben rahat edemiyorum...
belki dikişten sonra kalırım...
canım sekretyer yanlış anladı galiba bende orada serklaj olacağını sanmıyorum...
alibey muayeneye bile gelmiyormuş ona ulaşmak zor gibi...
cevabın için sağol canım inş zamanı gelince sende hamiş kalıp sağlıcakla kucaklarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?