Ayrıca size "Black/Siyah" isimli filmi izlemenizi öneririm. Eminim ki düşünceleriniz yumuşayacaktır. Duymayan ve görmeyen bir kızı anlatıyor filmde. Bu da annesinin bebeğinin duymadığını ve görmediğini öğrendiği an:
Black - Drama Scene - Dhritiman Chatterjee - Shernaz Patel - Michelle Goes Blind And Deaf - YouTube
Muhteşem bir filmdir.
Benim üzerimdeki etkisi büyük olmuştur.
İzlemek isteyenler için Türkçe altyazılı tamamını eklemek istedim.
Black 2005 Full | Türkçe Altyazılı - YouTube
kendimi çok kötü hissettim.obsesif kompülsif bozukluk olduğumu daha iyi vurgulamalıydım belki.
yani hiçbirzaman bunu söylemem. sadece söylemekten korkuyorum. bir de düşündüğüm için vicdan azabım var.
yorumlar için herkese teşekkür ederim
arkadaşlar benim görümcem üç çocuğu olduğu ve büyümüş oldukları halde bile bile 4.bebeği dünyaya getirdi. malesef özürlü doğdu.
çocuğu düzenli olarak doktora götürüyorlar şehirden şehire taşıyorlar profesörlere gösteriyorlar falan.üzülüyorlar da tabi..
şimdi bunları anlattım çünkü sıkıntım: bazen şeytan beni dürtüyor. ne gerek vardı keşke bu bebeği yapmasaydınız diyesim geliyor.
aslında kötü niyetli biri değilim kendilerini de severim ama bu lafı söyleme isteği bazen geliyor ne yalan söyliyim ağzımdan çıkarsa
kötü olur herhalde. ömür boyu akıllarından çıkmayan bişey olur.
bunun sebebi biraz da şey sanırım; bunlar benim fazla çocuk istemediğimi biliyorlar ama bana sürekli 3.cüyü yap şeklinde
lafları sözleri oluyor.kaynanam görümcelerimden bazen bıkıyorum bu huylarından. ne kadar çocuk bakmayı seviyorlar.
insan bu yaştan sonra kendini eve bağlar mı? ben bağlamam şahsen ama kültürleri görenekleri bu şekilde.fazla da bişey denmiyor.
kızlar sizden ricam benim bu düşüncemi rahatlatacak birşeyler yazın. onlarla görüşme durumumuz yaklaştığında bu fikir düşüveriyor aklıma.
belki söylemem ama aslında söyleyip rahatlasam daha mı iyi olucak diyorum. ama hayır bunu aklımdan çıkarmalıyım. kötü bişey bu. inancımıza da ters.
fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim. ben neden bu düşünceye saplandım.
yanlız akadaşlar ileri yaş gebeliği riskli diye bas bas bağırıyorlar heryerde 38 den büyük yaş çoçuk yapmak riskli bebek için bunuda hatırlayalım lütfen .Ama sölemek istersende onlar için bişey fark emez bence kültür farkı var kişilik farkı var canım
eşimin halası akraba evliliği yapmış, 4 kızı var dördü de zihinsel engelli, bazen aklımdan geçiyor, hadi gittin kuzeninle evlendin, bir tane doğurdun engelli, bir tane daha, bir tane daha ve bir tane daha... şimdi de bakamıyor 4 engelli kıza (kızlar 30 lu yaşlarındalar) yazık değil mi diyorum, ama ona bile söylenmez, sanane der zaten, gerçekten de sanane
kendimi çok kötü hissettim.obsesif kompülsif bozukluk olduğumu daha iyi vurgulamalıydım belki.
yani hiçbirzaman bunu söylemem. sadece söylemekten korkuyorum. bir de düşündüğüm için vicdan azabım var.
yorumlar için herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?