Maalesef öyle. Herkes ayarını, ölçüsünü bilmiyor maalesef.Himm tabi yaşayan bilir. Fazla yuz vermeye gelmiyor desenize
Ama siz de çok yükleniyorsunuz. Etki tepki meselesi tamamen. Okudunuz mu bütün konuyu baştan sona? Okumadıysanız böyle düşünmeniz normal.Sızın tutumunuz daha guzel bence konu sahıbınden tesekkurler. Konu sahıbı hararetlı bır sekılde yorum yaptıgı ıcın oma gelen yorumlarda malesef oyle oluyor
Okudum hatta ılk yorum yapanlardanm yapmayacaktm ama dayanamadm ondan tekrar yaptım zaten tartısmayı sevmem ama konu sahıbı uzattıgı ıcın ve karsıt cevap verdıgı ıcın uzuyorAma siz de çok yükleniyorsunuz. Etki tepki meselesi tamamen. Okudunuz mu bütün konuyu baştan sona? Okumadıysanız böyle düşünmeniz normal.
Bizim de 5 yıl oldu ve ben de siz diye hitap ederim. Zaten ona yazdığım mesajda da görmüşsünüzdür. Yazdım ben yer yer yaşadığımız sorunları. Baya sorunlar yaşadık kendisiyle. Önceden annem gibiydi. Beni sevdiğini sanıyordum ve inanılmaz seviyordum kendisini. Ama meğer bana söylediği her şey yalanmış. Beni sevmek bir kenara nefret bile ediyormuş benden. Daha evlendiğimiz gün Mesajlar atarak eşimle aramızı bozmaya çalışmış. Üstelik yalanlar söyleyerek yapmış bunu. Ben aylar sonra tesadüfen gördüm bu mesajları. Balayında her gün arayıp huzurumuzu bozacak konuşmalar yaptı eşimle. Balayından döndüğümüzde de bizi evimizde bekliyordu. Ya öyle şeyler yaptı ki aradan yıllar da geçse düşünüp düşünüp hayret ediyorum. Anlatacak çok şey var. Gelme konusunda da yıllardır hep emrivaki yapar. Asla müsait misin diye sormaz. Bir kez bile sormadı bunu bana. Hep geliyorum dedi.tüm konuyu okumadım. ama yanlış anladığımı da düşünmüyorum.
valide ile öncesinde başka başka olaylar olsa yazardınız diye düşünerek cevap veriyorum. sonuçta içimize doğmayacak?
iki oğlum bir kızım var, kendimi o anne yerine koyuyorum, bir şeyler doğru gelmiyor. yarın öbür gün torunumu görmek istediğimde keki yok diye gelinim beni eve almayacaksa nerede kaldı sevgi yada aile bağı?
titiz biriyim. dağınıklığımı bırakın kayınvalidemin, annemin bile görmesini istemem. ama akşam arayıp yarın gelecek kadın. evi toparlasanız, geldiğinde çocuğu ona verip işinize baksanız onunla vakit geçirmek zorunda bile kalmazsınız.
bu kadar büyük mesele gibi geliyor size ama değil.
bu arada sanmayın ki kayınvalideme bayılan biriyim. değil. 6 yılı bitirdim evliliğimde, hala siz diye hitap ediyorum.
öyle çok mıç mıç ilişkilerin insanı degilim. kendi ailemle bile.
ama bana bile bu rahatsızlık gereksiz geldi.
bu sıklık 2 günde bir değil sonuçta.
yada hayır dediğinizde ısrar eden, müsait değilim dediğinizde kendini yerden yere vuran biri yok karşınızda.
ben size bile doğru geldiğini düşünmüyorum ki gonul rahatlığı ile mesaj yazıp atmadınız.
bilemedim. bu kadar bireysellik bence doğru değil. hele ki artık çocuğunuz varmış, kaç yaşında bilmiyorum ama büyüdükçe daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum
Geçmiş sonuçta kim olursa olsun böyle yapma eve gelen misafir berekettirBizim de 5 yıl oldu ve ben de siz diye hitap ederim. Zaten ona yazdığım mesajda da görmüşsünüzdür. Yazdım ben yer yer yaşadığımız sorunları. Baya sorunlar yaşadık kendisiyle. Önceden annem gibiydi. Beni sevdiğini sanıyordum ve inanılmaz seviyordum kendisini. Ama meğer bana söylediği her şey yalanmış. Beni sevmek bir kenara nefret bile ediyormuş benden. Daha evlendiğimiz gün Mesajlar atarak eşimle aramızı bozmaya çalışmış. Üstelik yalanlar söyleyerek yapmış bunu. Ben aylar sonra tesadüfen gördüm bu mesajları. Balayında her gün arayıp huzurumuzu bozacak konuşmalar yaptı eşimle. Balayından döndüğümüzde de bizi evimizde bekliyordu. Ya öyle şeyler yaptı ki aradan yıllar da geçse düşünüp düşünüp hayret ediyorum. Anlatacak çok şey var. Gelme konusunda da yıllardır hep emrivaki yapar. Asla müsait misin diye sormaz. Bir kez bile sormadı bunu bana. Hep geliyorum dedi.
Bende samimiyetsiz ve iyi niyetli olmayan davranışlar sezdiniz demek. E o zaman hiç nefesimi tüketemiycem kusura bakmayın. Şunları yazıp da yine de kendini iyi niyetli, beni ise kötü niyetli gören bir insana ben ne desem boş. Üstelik bikaç sayfayla bunları yorumladığınıZı söylemeniz resmen sözde iyi niyetinizi itiraf niteliğinde olmuş. Aferin size.Konu uzunmuş ilk birkaç sayfayı okudum aralarda kaçırdığım mevzu olduysa bilmem.
Konu sahibi ablacım 1 hafta önceden haber etsin bi de öyle reddedeyim böyle tam reddedemedim dediğinize göre kaynanayla geçmişten gelen bi gerginliğiniz var. Yoksa ne alaka bu kadar protokol ya gelsin istiyorsundur ya da istemiyorsundur. Belki de haklısındır geçmişte yaşanmışlıklardan dolayı orasını bilmiyorum. Lakin konuya yazan üyelere cevaplarını okuduğumda senden tuhaf, samimiyetsiz ve de kimi zaman iyi niyetli olmayan davranışlar sergileyip sonra da kendinizi sevin pozitif olun diyen masum iyi kalpli kız (!) enerjisi aldım. Son zamanlarda milleti delirtip delirtip sonra good vibes only diye şeymasubaşing yapan bi güruh türedi onlardan değilsin demi gözünü seveyim. Gece gece bu kadar genelleme yaptırttın bak bana.
Mesele öyle değil. Okuyun gelin öyle konuşalım.Büyüt yetiştir gözünden sakın elin kızı bir gelmeyi çok görsün eşini o büyüttüanne o yaptığınız yanlış ve ayıp bana göre yazık ben o oğlumda silerim
Valla mesele öyle değil. Okuyun okuyun okuyun.Geçmiş sonuçta kim olursa olsun böyle yapma eve gelen misafir berekettir
İlk yorum yapmak konunun tamamını okumak anlamına gelmez ki. Siz o en başta kalmışsınız işte. Ya konunun tamamını okumamışsınız ya da sabit fikirlisinşz.Okudum hatta ılk yorum yapanlardanm yapmayacaktm ama dayanamadm ondan tekrar yaptım zaten tartısmayı sevmem ama konu sahıbı uzattıgı ıcın ve karsıt cevap verdıgı ıcın uzuyor
Valla haklısınız. Ben direkt içtenlikle o anki durumu yazdım. Detay vermedim başta yazarken. Nerden bilebilirdim insanların okumadan etmeden, tanımadan bilmeden düşman kesileceğini.Bence siz kendinizi iyi anlatamadınız o yüzden de tepki topladınız.
Yazdım aslında araya bir yerlere de konu çok uzadı ve her şey birbirine girdi biraz. Aradım konuştuk bir yarım saat kadar. Küsme durumu yok anlayacağınız.Sonuç ne oldu ben onu merak ettim
Sağolun. Moral olduğunuz şu karanlık gecenin bir saatindeKonu sahibi cok sekersiniz , ben sizi pek sevdim , ihtiyacimiz varmis boyle linc edildikce espirili cevap veren konu sahiplerine
Bende sizin gibiyim o yuzden garipsemedim tepkinizi , yanliz anca 20.sayfaya kadar okuyabildim , lutfen bana sonucu yazar misiniz , kv ne tepki verdi mesajiniza , catladim meraktan
Bizim de 5 yıl oldu ve ben de siz diye hitap ederim. Zaten ona yazdığım mesajda da görmüşsünüzdür. Yazdım ben yer yer yaşadığımız sorunları. Baya sorunlar yaşadık kendisiyle. Önceden annem gibiydi. Beni sevdiğini sanıyordum ve inanılmaz seviyordum kendisini. Ama meğer bana söylediği her şey yalanmış. Beni sevmek bir kenara nefret bile ediyormuş benden. Daha evlendiğimiz gün Mesajlar atarak eşimle aramızı bozmaya çalışmış. Üstelik yalanlar söyleyerek yapmış bunu. Ben aylar sonra tesadüfen gördüm bu mesajları. Balayında her gün arayıp huzurumuzu bozacak konuşmalar yaptı eşimle. Balayından döndüğümüzde de bizi evimizde bekliyordu. Ya öyle şeyler yaptı ki aradan yıllar da geçse düşünüp düşünüp hayret ediyorum. Anlatacak çok şey var. Gelme konusunda da yıllardır hep emrivaki yapar. Asla müsait misin diye sormaz. Bir kez bile sormadı bunu bana. Hep geliyorum dedi.
Hala cevap verıyorsunuz bıldırım geldıkce okudum bence sız sabıt fıkırlınız sızı onaylayları cok guzel melek karsıt yorum yapanlara ya o konuda haklısınız dıyemıyorsun bana yorum yapan arkadasa hak berebılıyorum ben mesela konu benım degıl ama.İlk yorum yapmak konunun tamamını okumak anlamına gelmez ki. Siz o en başta kalmışsınız işte. Ya konunun tamamını okumamışsınız ya da sabit fikirlisinşz.
Aslında görüşmem normalde. Ama çok yalnız. Kimsesi yok. Eşi de yıllar önce vefat etmiş. Üzülüyorum ne kadar kötülük de yapsa bu haline. Elimden geldiğinde görüşüyorum, yanında oluyorum. Arıyorum soruyorum. Sonra bir şey yapıyor buz kesiyorum. Uzaklaşıyorum. Sonra yine vicdanım yakama yapışıyor ve yine unutuyorum yaptıklarını. Böyle böyle sersem oldum gelgitli duyguların arasında. Keşke iyi biri olsaydı da hep yanında olsaydım. Hep beraber mutlu büyük bir aile olsaydık. En başta hayalim buydu. Ama olmadı maalesef...o zaman hiç görüşmeyin.
arkanızdan kuyunuzu kazan, size iftira atabilen, yalancı birini sırf eşinizin annesi diye hayatınızda tutmayın.
böyle can sıkıcı durumun ortasında da bulmazsınız kendinizi.
kayınvalidem bir kere denedi arkamdan iş çevirmeyi.
konuştum açık açık. ben fazla netim sanırım.
tekrarı şimdilik olmadı.
karşımdaki insandan mükemmel olmasını beklemem. kötü olmasın yeter. he dağınıkmışım dedikodusunu yapmış olur, kendi karakteri der güler geçerim. ufak şeyler benim için. hayatımı etkilemez kayınvalidemin beni çevresine nasıl anlattığı. umrumda da değil açıkcası.
ama eşimle kasti aramı bozmak, iftira, yalan gibi durumlarda insanlara çok şans vermemekten yanayım.
size tavsiyem böyle içinizde tutup yaşamamanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?