Yav he heeHayır degilim elbette, ama yazım yanlışını görünce uyarmak istedim sadece..
Bu arada misiniz ayrı yazılır .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav he heeHayır degilim elbette, ama yazım yanlışını görünce uyarmak istedim sadece..
Bu arada misiniz ayrı yazılır .
Sizin gibi insanlar yeter bu dunyaya,alninizdan opuyorumSerbest bıraksalar var ya daha onları sittin sene görmek istemezsiniz hiç kendinizi kandırmayın.
Aslında büyükler dengeyi kurmak istiyor ama biz gençler var ya biz gençler. .
Evde pasaklı pasaklı oturalım, elimizde telefon,karşımızda televizyon bir allahın kuluna kapı açmayalim..
Hafta sonu oluncaya esin başının etini yiyip Alışveriş merkezlerinde yanlizlasalım istiyoruz.
Yaşlanınca da etrafımda bir Allahın kulu yok diye dövünüp dururuz artık.
Çünkü çocuklarımız da bizleri örnek alacak bize ne kapı açarlar ne bizimle bir bardak çay içmek isterler..
girince ne yazacak acaba merak ettimSon durum şu: Mesajı silme şansımı yok ettim. Belki de böyle olması gerekiyordu. Kayınvalidem henüz uyanıp da Whatsappa girmedi. Eşim de “iyi yapmışsın. Direkt söyledin işte. Yalan söylemekten iyidir” dedi. Kadınların bazıları hakverdi, bazıları çok azını okuyup anlamadı ve yargıladı. Bazıları da anladığı halde taşa tuttu. Ama genel olarak durum iyi gibi duruyor.
konuyla alakasız ama sana yorumlarına bayılıyorum ben ya. çok samimi geliyorsun bana. profil resimlerindeki fıstık sen misin bunu merak ediyordumŞuan durum oldukça iyi. Kabuklar döküldü renkte attı gitti dogallasti. Onumuzdeki hafta farki görürsün sende. Benim bu 4. Oldu cildim yagliya dönük olduğu için 1 bucuk senede rötuş yaptiriyorum durmaz yagli ciltte pek bu meret.. bu defa tamamini yapti canimdan can koptu o ayrıvazelin ve madecassol sür
Siz de yazdıklarımdan bunu anladınız yani..Aslında dünya yıkılsa, yer yarılsa bu sabit fikrinizle devam edersiniz.Ben de sizi anlamıyorum. Ama saygı duyuyorum. Diyorum ki demek ki böyle insanlar da var hayatta. Bu insanların özel hayatı yok, özel bir alana ihtiyaçları yok. Her an her şeye müsait bu insanlar. Karakterleri de, enerjileri de psikolojileri de müsait demek ki buna diyorum. Öyle ki istediğiniz zaman gelip gidiyorsunuz evlerine. Sormaya, fikir almaya gerek yok. Her zaman uygunlar ve bundan da mutlular. İlginç ama saygı duyuyorum evet.
Evlenmeden önce kayınvalidemi ne çok severdim. Görmeyince özlerdim. Annem bile kıskanırdı iliskimizi. Sonra bir gün her şeyin yalan olduğunu öğrendim. Hatta ağzından çıkan her şeyin yalan olduğunu...Aslında beni sevmediğini de öğrenmiş oldum akabinde. Eskiden bu ilüzyonu yaşarken çok mutluydum. Hep böyle devam edecek sanıyordum. Evlenince işler değişti. Daha evlendiğimiz gün aramızı bozmak istedi eşimle. Ben bunu aylar sonra tesadüfen öğrendim gerçi. Balayında bile huzur vermedi. Ya aslıdna öyle şeyler yaptı ki... Sonra baktı ki eşim ona ayak uydurmuyor. Onunla beraber bana öfkelenmiyor. Bu kez taktik değiştirdi ve beni yere göğe koyamadı. Benden iyisi yoktu artık. Ama ben biliyorum. Beni sevmediğini, her söylediğinin yalan olduğunu maalesef biliyorum. Şayet bilmeseydim daha farklı olurdu evet. Evime gelmek istediğinde dağınık olması sorun olmazdı ya da müsait değilim anne bugün, önceden söyle ki kendimi ayarlayayım derken kafam rahat olurdu. Onun bunu emrivaki olsun diye yapmadığını bilirdim ve ben öyle deyince yanlış anlamayacağım da bilirdim. Ama şimdi çok farklı maalesef. Artık benim için eşimin annesi, oğlumun babannesi. Oysa eskiden ikinci annemdi.Oğlunuz var ve siz bu hayaller kırıyorsunuz sanırım. Ki o ev sadece oğlunun evi değil. Benim çocuğum da olacak da hayalim pat diye her gün sana geliyorum demek değil mesela. Kızım müsait misin hadi bi kahve içelim, kahvaltı yapalım işin yoksa demek benim hayalim. Böyle sıkıyorlar iyice itiyorlar, halbuki serbest bıraksalar her şey ne kadar da güzel olacak.
Niye burayı hatırlayayım yahu? En fazla annem demişti derimSiz de yazdıklarımdan bunu anladınız yani..Aslında dünya yıkılsa, yer yarılsa bu sabit fikrinizle devam edersiniz.
O zaman iyi şanslar. .Hayat uzun
Bazı şeyleri yaşayınca burayı hatırlarsınız. .
Bir an üzerime alındım. Böyle bir kabardım, bi hoşuma gitti. Sonra profilimde bir fotoğraf olmadığımı hatırladımkonuyla alakasız ama sana yorumlarına bayılıyorum ben ya. çok samimi geliyorsun bana. profil resimlerindeki fıstık sen misin bunu merak ediyordum![]()
Son durum şu: Mesajı silme şansımı yok ettim. Belki de böyle olması gerekiyordu. Kayınvalidem henüz uyanıp da Whatsappa girmedi. Eşim de “iyi yapmışsın. Direkt söyledin işte. Yalan söylemekten iyidir” dedi. Kadınların bazıları hakverdi, bazıları çok azını okuyup anlamadı ve yargıladı. Bazıları da anladığı halde taşa tuttu. Ama genel olarak durum iyi gibi duruyor.
nasıl da iyi niyet abidesiyiz ama oğlunun evi randevu mu alicak diyenler o bir anne girsin çıksın diyenler merak ediyorum kendileri yaşasa.gercekten bu kadar hoşgörülü olur muOğlunuz var ve siz bu hayaller kırıyorsunuz sanırım. Ki o ev sadece oğlunun evi değil. Benim çocuğum da olacak da hayalim pat diye her gün sana geliyorum demek değil mesela. Kızım müsait misin hadi bi kahve içelim, kahvaltı yapalım işin yoksa demek benim hayalim. Böyle sıkıyorlar iyice itiyorlar, halbuki serbest bıraksalar her şey ne kadar da güzel olacak.
şöyle diyeyim o zaman, sizin bir konunuza ilk kez rastlıyorum. ama şu ana kadar okuduklarımdan anladığım kadarıyla bayağı benziyoruz. ben de öyle her dakika herkesle görüşmeyi sevmem. arkadaşlarımla bile konuşmayı istemediğim zamanlar olur. işten eve geldiğimde dinlenebilmek için sessiz sakin oturup tv internete bakmayı kitap okumayı falan isterim. annem sohbet etmek ister ama benim kafam kaldırmaz mesela. çok üzüldüğüm bir gün kendimle kalabilmek için kendime bir özel alan yaratabilmek için gidip otelde tek başıma kalmışlığım bile var. özgürlüğüne düşkün, bazen deli bi kova burcuyumBir an üzerime alındım. Böyle bir kabardım, bi hoşuma gitti. Sonra profilimde bir fotoğraf olmadığımı hatırladımolsun ama güzel bir andı ahah
O değil de 10:50 gibi girmiş Whatsappa. Dolayısıyla da saf gibi kendimden sildiğim mesajı da okumuştur. Ama bir tepki vermedi. Muhtemelen cevap da yazmayacaktır.Ay o nasıl bi mesaj gııı?Eğri oturup doğru konuşalım konunun ehemmiyetinden büyük bir mesaj atmışsın. Tamam sık görüşüyor olabilirsin, asosyal olabilirsin, kaşlarını yaptırmış olabilirsin
sonuçta kadın önceden haber de veriyor, haber verme şekli hoşuna gitmese bile çatkapı gelmesinden iyidir :)
70’ine merdiven dayamış kadın. Biraz daha alttan almak lazım. Göresin yoksa bahane bulursun görmezsin. Peki deyip böyle bir mesaj atmak olmamış, kalpler kırılacak ya ne gerek var? Ben de zaman zaman kıl olup sevgili gibi trip atarım kayınvalideciğime, kocama da dırdırdır senin anan şöyle senin anan böyle. Vallahi tükendim artık. Ne zaman ki “atsam atamam satsam satamam” moduna geçtim rahat ettim, eminim kadın da rahat bi nefes almıştır![]()
Sonuç olarak kaynanalarımızı sevelim koruyalım hor görmeyelim kadının kadına ettiği bu anlamsız işkence bir son bulsun
Saçmalamış olabilirim daha kahvemi içmedim.
Kayinvalidemle aram hiç iyi deildi 3.5 sene aynı evde kaldın çok sorun yaşadım yeri geldi eşimle aram bozuldu çok şükür atladık o dönemleri yazdığınız msj hiç hoş deil ve ayrıca birgün önceden gelicem demiş yabancı bir yer deil gitmek istediği yer sizi yakın görmüş devlet kurumu deil günler öncesi randevu almak gerekmez yani haaa yinede istemiyordunuz ise o an açıkça söyleseydiniz anna başka zaman görüşelim müsait deilm diye açık olun bir şeylerin arkasına siginmayinEvlenmeden önce kayınvalidemi ne çok severdim. Görmeyince özlerdim. Annem bile kıskanırdı iliskimizi. Sonra bir gün her şeyin yalan olduğunu öğrendim. Hatta ağzından çıkan her şeyin yalan olduğunu...Aslında beni sevmediğini de öğrenmiş oldum akabinde. Eskiden bu ilüzyonu yaşarken çok mutluydum. Hep böyle devam edecek sanıyordum. Evlenince işler değişti. Daha evlendiğimiz gün aramızı bozmak istedi eşimle. Ben bunu aylar sonra tesadüfen öğrendim gerçi. Balayında bile huzur vermedi. Ya aslıdna öyle şeyler yaptı ki... Sonra baktı ki eşim ona ayak uydurmuyor. Onunla beraber bana öfkelenmiyor. Bu kez taktik değiştirdi ve beni yere göğe koyamadı. Benden iyisi yoktu artık. Ama ben biliyorum. Beni sevmediğini, her söylediğinin yalan olduğunu maalesef biliyorum. Şayet bilmeseydim daha farklı olurdu evet. Evime gelmek istediğinde dağınık olması sorun olmazdı ya da müsait değilim anne bugün, önceden söyle ki kendimi ayarlayayım derken kafam rahat olurdu. Onun bunu emrivaki olsun diye yapmadığını bilirdim ve ben öyle deyince yanlış anlamayacağım da bilirdim. Ama şimdi çok farklı maalesef. Artık benim için eşimin annesi, oğlumun babannesi. Oysa eskiden ikinci annemdi.
Özetle bence her durum aynı değil. Bazen gelinler suçlu olabilir evet. Ama bazen kayınvalideler kendi elleriyle bozuyorlar bir şeyleri.
Ben de öyle biriyim. Yalnız kalmak için okuldan bile kaçmış biriyim ben. Kendi başına sinemaya, alışverişe, tiyatroya vs giden biriyim. Kendi başına dılarda yemek yiyebilen biriyim. Kendi başına bir şeyler yapmayı seviyorum özetle. İnsanların genelini kontrollü şekilde görmeyi tercih ediyorum. Böyleyim elimde değil. Kesinlikle özgürlüğüme düşkün olmamla da alakası var. Biri beni bir şekilde sınırlandırdı mı sinirlendiriyor da demek. Burcum yay, yükselenim kovaşöyle diyeyim o zaman, sizin bir konunuza ilk kez rastlıyorum. ama şu ana kadar okuduklarımdan anladığım kadarıyla bayağı benziyoruz. ben de öyle her dakika herkesle görüşmeyi sevmem. arkadaşlarımla bile konuşmayı istemediğim zamanlar olur. işten eve geldiğimde dinlenebilmek için sessiz sakin oturup tv internete bakmayı kitap okumayı falan isterim. annem sohbet etmek ister ama benim kafam kaldırmaz mesela. çok üzüldüğüm bir gün kendimle kalabilmek için kendime bir özel alan yaratabilmek için gidip otelde tek başıma kalmışlığım bile var. özgürlüğüne düşkün, bazen deli bi kova burcuyumanladığım kadarıyla kv'nizin gelişine, bir iki saat evde ağırlayamayacağınız için, bu size zor geldiği için değil de bunu alışkanlık haline getirmesinden, sizin fikirlerinizi önemsememesinden dolayı kızmışsınız. bunda da haklısınız. sürekli aynı şeyi yapmıyor olsa, kızım yarına dr rand. var uygunsan gelmek istiyorum diyerek müsait olup olmadığınızı soracak kadar ince düşünse bu kadar kızmazdınız diye tahmin ediyorum.
Evlenmeden önce kayınvalidemi ne çok severdim. Görmeyince özlerdim. Annem bile kıskanırdı iliskimizi. Sonra bir gün her şeyin yalan olduğunu öğrendim. Hatta ağzından çıkan her şeyin yalan olduğunu...Aslında beni sevmediğini de öğrenmiş oldum akabinde. Eskiden bu ilüzyonu yaşarken çok mutluydum. Hep böyle devam edecek sanıyordum. Evlenince işler değişti. Daha evlendiğimiz gün aramızı bozmak istedi eşimle. Ben bunu aylar sonra tesadüfen öğrendim gerçi. Balayında bile huzur vermedi. Ya aslıdna öyle şeyler yaptı ki... Sonra baktı ki eşim ona ayak uydurmuyor. Onunla beraber bana öfkelenmiyor. Bu kez taktik değiştirdi ve beni yere göğe koyamadı. Benden iyisi yoktu artık. Ama ben biliyorum. Beni sevmediğini, her söylediğinin yalan olduğunu maalesef biliyorum. Şayet bilmeseydim daha farklı olurdu evet. Evime gelmek istediğinde dağınık olması sorun olmazdı ya da müsait değilim anne bugün, önceden söyle ki kendimi ayarlayayım derken kafam rahat olurdu. Onun bunu emrivaki olsun diye yapmadığını bilirdim ve ben öyle deyince yanlış anlamayacağım da bilirdim. Ama şimdi çok farklı maalesef. Artık benim için eşimin annesi, oğlumun babannesi. Oysa eskiden ikinci annemdi.
Özetle bence her durum aynı değil. Bazen gelinler suçlu olabilir evet. Ama bazen kayınvalideler kendi elleriyle bozuyorlar bir şeyleri.
Evet, hayattayım. Demek ki baya dirençli bir insanımKonu sahibi bu kadar linc yemis ama olmemis bravo:)
Farkli fikirlere neden bu kadar tahammulsuzuz, resmen kucuk bir ulke profili olmus. Ben de katilmiyorum size sonucta bir gun onceden haber vermis, cok emrivaki sayilmaz bence.
Ama insanlari oldugu gibi kabul etmek ve saygi gostermek gerekir, siz kendinizi oldukca net anlatmissiniz buna regmen kayinvalideniz saygi duymamis. Ama mesaj atmasaniz iyiydi
Bazıları empati kuramıyor, bazıları da günlük stresini atıyor bence.nasıl da iyi niyet abidesiyiz ama oğlunun evi randevu mu alicak diyenler o bir anne girsin çıksın diyenler merak ediyorum kendileri yaşasa.gercekten bu kadar hoşgörülü olur mu
Kayinvalidemi cok severim cok iyi bir insandır ama haftada bir hastane bahanesiyle emrivaki yapıp gelse cidden bende kabul etmem kendi annemde ayni sekilde insaniz her günümüz bir olmuyor anlamadim ben yorumlar cok değişik kk hatunlari nasil da kv icin nasıl da bir olmuşlar hayret