su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
103
37
Minik mucizelerimiz

A N N E adayi Catlatma ignesi BAT Test tarihi Sonuc
_Verda_ 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ?
minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül ?
E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 20. Eylül ?
@deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül ?
Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ?
Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül ?
pink love ? 15. Eylül 15. Eylül ?
@5335 2. Eylül 17. Eylül ? ?
@BayilanBayilana 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ?
LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül
DESIGNER27 2. Eylül 19. Eylül 19. Eylül ?

UGUR GETIRSIN INSALLAH

Son düzenleme:
Bende varim ama benim dr um catlatma ignesi yapmadi kontrolde yumurtanin kendiliginden catlamaya basladigini söyledi. Bat a 9 gun kaldi bat gunu test yapacagim mm. Bende durum bu hepimiz anne olalimm insallahh

Merhaba kızlar, benimde çatlatma iğnem pazartesi gün yapıldı ama akabinde aşılama oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah hep birlikte çifte bayram sevinci yaşarız Rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın ve evladını kucağına almayı nasip etsin

Hayirli olsun canim insallahhh aminnn

Çok sevindim Rabbim inşallah nasip eder..

canım benim cok tesekkur ederim. allahim nasip etsinde hepimizin bekleyisleri bebislere taclansin insallah hadi bakalim canım bende pazartesi olmustum ignemi bekliycez artik

Bekleyelim arkadaşım
Bu konuna da ilk ben yazayım dedim..
Ben varım.. Dün oldum çatlatma iğnemi.. Dilerim isteyen herkes anne olur...
canım cok tesekkur ederim iyiki varsin
hadi bakalm hayirlisi olsun canım
aynen canım dilerim isteyen herkese rabbim bu guzelligi yasatsin ozlemimizi dindirsin

Bende varim ama benim dr um catlatma ignesi yapmadi kontrolde yumurtanin kendiliginden catlamaya basladigini söyledi. Bat a 9 gun kaldi bat gunu test yapacagim mm. Bende durum bu hepimiz anne olalimm insallahh

canım merhaba hosgeldin topigimize , dilerim eylul bize ugur getirir ve bayramdan once guzel haberlerimizi paylasiriz birlikte , benimde 8 gun kaldi canım teste :) kismet bakalim

Aynennn surekli aklimda bebek.simdide grip asisina taktim belli olsunda grip asisi yaptiricam diye düşünüyorum. .zarari yokmus bebek daha sağlıklı oluyormuş hatta
Onu bende duydum. Grip aşısı olup hamilelikte gribe yakalananlar daha hafif geçiriyormuş ve daha kolay anlatıyormuş doktorumun demesine göre... Sağlıklıysa aşıdan sonra korunmaya da gerek yok herhalde?

Merhabalar kızlar ben de beklemedeyim bata daha var siz de herhangi bir degisiklik var mı? Belirti yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…