Hayirli olsun canim insallahhh aminnnMerhaba kızlar, benimde çatlatma iğnem pazartesi gün yapıldı ama akabinde aşılama oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah hep birlikte çifte bayram sevinci yaşarızRabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın ve evladını kucağına almayı nasip etsin
Amin cümlemiz için çok sağ ol canımHayirli olsun canim insallahhh aminnn
Merhaba kızlar, benimde çatlatma iğnem pazartesi gün yapıldı ama akabinde aşılama oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah hep birlikte çifte bayram sevinci yaşarızRabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın ve evladını kucağına almayı nasip etsin
Sen zaten biliyorsun canım, söylemiştim sana... Amin, Rabbim cümlemize hayırlısını nasip etsinÇok sevindim Rabbim inşallah nasip eder..
Evet ebrulim eylül bize uğurlu gelsinSen zaten biliyorsun canım, söylemiştim sana... Amin, Rabbim cümlemize hayırlısını nasip etsin
İnşallah canım bize ve isteyen herkese hayırlısıyla...Evet ebrulim eylül bize uğurlu gelsin
inşallah..
Insallah canim teşekkür ederimmm .cok heyecanliyim sormaaaAmin cümlemiz için çok sağ ol canımseninde 9 günün kalmış, heyecanlı bir bekleyiş inşallah hayırlı haberlerini alırız
Tahmin edebiliyorumInsallah canim teşekkür ederimmm .cok heyecanliyim sormaaa
Aynennn surekli aklimda bebek.simdide grip asisina taktim belli olsunda grip asisi yaptiricam diye düşünüyorum.Tahmin edebiliyoruminsan kafa dağıtmaya çalışıyor ama ne mümkün
canım cok tesekkur ederim iyiki varsinBekleyelim arkadaşım
Bu konuna da ilk ben yazayım dedim..
Ben varım.. Dün oldum çatlatma iğnemi.. Dilerim isteyen herkes anne olur...
Bende varim ama benim dr um catlatma ignesi yapmadi kontrolde yumurtanin kendiliginden catlamaya basladigini söyledi. Bat a 9 gun kaldi bat gunu test yapacagim mm. Bende durum bu hepimiz anne olalimm insallahh
Onu bende duydum. Grip aşısı olup hamilelikte gribe yakalananlar daha hafif geçiriyormuş ve daha kolay anlatıyormuş doktorumun demesine göre... Sağlıklıysa aşıdan sonra korunmaya da gerek yok herhalde?Aynennn surekli aklimda bebek.simdide grip asisina taktim belli olsunda grip asisi yaptiricam diye düşünüyorum..zarari yokmus bebek daha sağlıklı oluyormuş hatta
Hoşgeldin canımMerhabalar kızlar ben de beklemedeyim bata daha var siz de herhangi bir degisiklik var mı? Belirti yaşayan
Hoşbulduk canım bata daha 9 gün var senin kac gunün kaldi?Hoşgeldin canım
Bekleyişinin sonunda güzel haberler alırsın inşallahBAT'a kaç gün var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?