su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Ben de bugün son klomeni içiyorum arkadaşlar yarın kontrol çatlatma iğnesini verecek Dr.topik sahibi arkadaş ilk sayfaya herkesin iğne vurulduğu tarihi ve bat ı yazabilirse sevinirim takip daha kolay olur:)

Hoşbulduk canım bata daha 9 gün var senin kac gunün kaldi?
Benim 15 günüm var canım... Ben aşılama oldum o yüzden BAT'ı beklesem mi yoksa aşılama+15 gün dolunca test mi yapsam karar veremiyorum :)
Ay ay ay zamanda hiç geçmek bilmiyor :)

Ben de bugün son klomeni içiyorum arkadaşlar yarın kontrol çatlatma iğnesini verecek Dr.topik sahibi arkadaş ilk sayfaya herkesin iğne vurulduğu tarihi ve bat ı yazabilirse sevinirim takip daha kolay olur:)
Hoşgeldin klomendaşım :) hakkında hayırlısı olsun...

Saol arkadaşım benim Yum daha çatlamadı kontrol yarın bakalım artık senin az kalmış

Saol arkadaşım benim Yum daha çatlamadı kontrol yarın bakalım artık senin az kalmış
Sende sağ ol canım... Nasipse olur, bekleyip göreceğiz birlikte az diyorsun da gel sen birde bana sor

merhaba canım , hosgeldin topige :) hepimize dedigin gibi cifte bayram olsun insallah bu bayram

bende pazartesi vurulmustum ignemi canım , bu pazartesi degilde oteki pazartesi kan testi yaptiricam yani takribi 14-15 eylul gibi

hepimize hayirli olsun insallah

Hoşbuldum canım teşekkür ederim, topiğin hepimize hayırlı gelsin inşallah

Kan testinden önce evde test yapmayı düşünüyormusun peki?

Merhabalar kızlar ben de beklemedeyim bata daha var siz de herhangi bir degisiklik var mı? Belirti yaşayan

canım topigime hatta topigimize hosgeldin :)
benim 15 eylul gibi kan testi yapicam 12 si adet gunum yani kismet olurda uzerinden gecerse 15 inde kan testi yapicam allahim isteyen herkese nasip eder insallah

Hoşbuldum canım teşekkür ederim, topiğin hepimize hayırlı gelsin inşallah

Kan testinden önce evde test yapmayı düşünüyormusun peki?

amin canım insallah hep dua edelim allahimizdan isteyelim elbet bir gun olacak

ben pkos'um , 1 kez normal denedik yumurtlama olmadi sonra iki kez klomenle denedik 3-4 tane kaliteli yumurta gelisti buyudu guzelcede ama tutmadi hele ikinciden cok umitliydim iliski gunlerimiz tam tatilimize denk gelmisti ama tutmadi iste, bu 3. klomen + pregnyl deneyisimiz

diger denemelerde cok dusunuor cok kafa yoruyodum , ve evde testler yapiodum igeninin 12. ve 14. gunleri ve cok moralim bozuluordu,
dr'umda yapma dedi yalnis negatif cikinca o moral bozukluguyla olacak olanada engel olursun falan dedi
bu ay kendimi tutup yapmamaya calisicam canım ve direk kan testi yaptiricam , kismet
aahim hepimize nasip eder insallah canım

kızlar igneden sonra yasadıklarımı yazmak istiyorum....

1. ignenin 4.günü başlıyan göğüs ve meme ucu ağrısı
  2. igenin 5. ve 6. gunu karında gaz ve ağrı
  3. iğnenin 6.günü kasık ağrısı ve aşırı uyku hali
  4. ignenin 5. ve 6.gunu sık idrara cıkma ve öglenleri bastıran uyku
  5. ve bugün yani ignenin 7. gunu sol kasıkta batma şeklinde ağrı

gecen seferki ignemdede bunlari hissetmistim ama tutmamisti bakalim bu sefer adetin habercisimi yoksa bebisin habercisimi :)

sizde belirti var mı kızlar?

Olmayınca olmuyor canım, nasip... Her şeyin bir vakti zamanı var, inşallah kurban olduğum Allah'ım o zamanın çabuk gelmesini nasip eder...

O zaman doktorunu dinle ve dişini sık canım, ay hadi hayırlı haberler ver bize inşallah :)))

canım cok saol
insallah hepimiz bu topige guzel haberler yazariz

kızlar liste yapicam :)
test yapicaniz gunu yazarmisiniz? :)

canım merhaba hosgeldin topigimize , dilerim eylul bize ugur getirir ve bayramdan once guzel haberlerimizi paylasiriz birlikte , benimde 8 gun kaldi canım teste :) kismet bakalim
Hosbulduk insallah pespese guzel haberler veririz cnimm ; )

Onu bende duydum. Grip aşısı olup hamilelikte gribe yakalananlar daha hafif geçiriyormuş ve daha kolay anlatıyormuş doktorumun demesine göre... Sağlıklıysa aşıdan sonra korunmaya da gerek yok herhalde?
Bilmiyorumki cnm ama hamile kalirsam dr sorup yaptiricam kalmazsam direk yaptiricam ben cok grip oluyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…