Benim 15 günüm var canım... Ben aşılama oldum o yüzden BAT'ı beklesem mi yoksa aşılama+15 gün dolunca test mi yapsam karar veremiyorum :)Hoşbulduk canım bata daha 9 gün var senin kac gunün kaldi?
Hoşgeldin klomendaşım :) hakkında hayırlısı olsun...Ben de bugün son klomeni içiyorum arkadaşlar yarın kontrol çatlatma iğnesini verecek Dr.topik sahibi arkadaş ilk sayfaya herkesin iğne vurulduğu tarihi ve bat ı yazabilirse sevinirim takip daha kolay olur:)
Saol arkadaşım benim Yum daha çatlamadı kontrol yarın bakalım artık senin az kalmışBenim 15 günüm var canım... Ben aşılama oldum o yüzden BAT'ı beklesem mi yoksa aşılama+15 gün dolunca test mi yapsam karar veremiyorum :)
Ay ay ay zamanda hiç geçmek bilmiyor :)
Hoşgeldin klomendaşım :) hakkında hayırlısı olsun...
Sende sağ ol canım... Nasipse olur, bekleyip göreceğiz birlikteSaol arkadaşım benim Yum daha çatlamadı kontrol yarın bakalım artık senin az kalmış
Bilmez miyim Geçmek bilmiyordur senin için vakit bat günleri çok zorSende sağ ol canım... Nasipse olur, bekleyip göreceğiz birlikteaz diyorsun da gel sen birde bana sor
Aynen öyleBilmez miyim Geçmek bilmiyordur senin için vakit bat günleri çok zor
merhaba canım , hosgeldin topige :) hepimize dedigin gibi cifte bayram olsun insallah bu bayramMerhaba kızlar, benimde çatlatma iğnem pazartesi gün yapıldı ama akabinde aşılama oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah hep birlikte çifte bayram sevinci yaşarızRabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın ve evladını kucağına almayı nasip etsin
Hoşbuldum canım teşekkür ederim, topiğin hepimize hayırlı gelsin inşallahmerhaba canım , hosgeldin topige :) hepimize dedigin gibi cifte bayram olsun insallah bu bayram
bende pazartesi vurulmustum ignemi canım , bu pazartesi degilde oteki pazartesi kan testi yaptiricam yani takribi 14-15 eylul gibi
hepimize hayirli olsun insallah
Merhabalar kızlar ben de beklemedeyim bata daha var siz de herhangi bir degisiklik var mı? Belirti yaşayan
Hoşbuldum canım teşekkür ederim, topiğin hepimize hayırlı gelsin inşallah
Kan testinden önce evde test yapmayı düşünüyormusun peki?
Merhabalar kızlar ben de beklemedeyim bata daha var siz de herhangi bir degisiklik var mı? Belirti yaşayan
Olmayınca olmuyor canım, nasip... Her şeyin bir vakti zamanı var, inşallah kurban olduğum Allah'ım o zamanın çabuk gelmesini nasip eder...amin canım insallah hep dua edelim allahimizdan isteyelim elbet bir gun olacak
ben pkos'um , 1 kez normal denedik yumurtlama olmadi sonra iki kez klomenle denedik 3-4 tane kaliteli yumurta gelisti buyudu guzelcede ama tutmadi hele ikinciden cok umitliydim iliski gunlerimiz tam tatilimize denk gelmisti ama tutmadi iste, bu 3. klomen + pregnyl deneyisimiz
diger denemelerde cok dusunuor cok kafa yoruyodum , ve evde testler yapiodum igeninin 12. ve 14. gunleri ve cok moralim bozuluordu,
dr'umda yapma dedi yalnis negatif cikinca o moral bozukluguyla olacak olanada engel olursun falan dedi
bu ay kendimi tutup yapmamaya calisicam canım ve direk kan testi yaptiricam , kismet
aahim hepimize nasip eder insallah canım
Olmayınca olmuyor canım, nasip... Her şeyin bir vakti zamanı var, inşallah kurban olduğum Allah'ım o zamanın çabuk gelmesini nasip eder...
O zaman doktorunu dinle ve dişini sık canım, ay hadi hayırlı haberler ver bize inşallah :)))
Hosbulduk insallah pespese guzel haberler veririz cnimm ; )canım merhaba hosgeldin topigimize , dilerim eylul bize ugur getirir ve bayramdan once guzel haberlerimizi paylasiriz birlikte , benimde 8 gun kaldi canım teste :) kismet bakalim
15 eylul bat 15 eylulde yapicam :)kızlar liste yapicam :)
test yapicaniz gunu yazarmisiniz? :)
Herkesin iğne vurulma tarihleri ve bat tarihleri de olursa takip daha iyi olur:))) ben henüz vurulmadım yarın kontrol haber veririm.kızlar liste yapicam :)
test yapicaniz gunu yazarmisiniz? :)
Bilmiyorumki cnm ama hamile kalirsam dr sorup yaptiricam kalmazsam direk yaptiricam ben cok grip oluyorum çünkü.Onu bende duydum. Grip aşısı olup hamilelikte gribe yakalananlar daha hafif geçiriyormuş ve daha kolay anlatıyormuş doktorumun demesine göre... Sağlıklıysa aşıdan sonra korunmaya da gerek yok herhalde?
Hosbulduk insallah pespese guzel haberler veririz cnimm ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?