su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Herkesin iğne vurulma tarihleri ve bat tarihleri de olursa takip daha iyi olur:))) ben henüz vurulmadım yarın kontrol haber veririm.

dogru aslinda :))) herkes yazarsa igne vurulma ve bat tarihlerini cok sevinriim kizlar ,
canım sende yarin haber verirsin herkeisn bilgilerini toplayinca bi liste yapicam :)

saol canım not ettim herkes yazinca yapicam listeyi :)
Bu arada cnim dr um igne vurmadi bana ben sadece serephone kullandim solda 19 mm yumurtam okusmus ve sekki bozulmus catlamaya baslamis dedi o yuzden igneye gerek yok dedi. Bazi Belirtilerim var yazayimmi cnm

ya
Bu arada cnim dr um igne vurmadi bana ben sadece serephone kullandim solda 19 mm yumurtam okusmus ve sekki bozulmus catlamaya baslamis dedi o yuzden igneye gerek yok dedi. Bazi Belirtilerim var yazayimmi cnm

yaz tabiki canım cok iyi olur
kendiisi catliyosa super canım :) 19 mm 'de cok guzel bir buyume , hayirlisiyla insalah tutsun canım

ya

yaz tabiki canım cok iyi olur
kendiisi catliyosa super canım :) 19 mm 'de cok guzel bir buyume , hayirlisiyla insalah tutsun canım
Valla canim ilk tedavim ben cok mutlu oldum ilac ise yarayinca ins sonuda guzel olur. Canim belirtiler söyle benim en cok ilgini gecen nerdeysr hic yok denecek kadar kucuk olan gogus ucumun birden buyumesi ve ayninemziren kadin gibi sut dekikleri ortaya cikti ve uclari cok sizliyo su bile acitiyor. Sabahlari bel agrisiyla uyaniyorum. Göbeğimin altinda bi dolgunluk var sizliyor ince ince .afedersin ama asiri gazim var. Karnim davul gibi sisti. Yumurta solda olusmustu ama sag tarafta agri var ara ara kasikta seyirme var. Halsizlik bol uyku . Ne dersin bunlar bana bebegimi getirrmi

cnm benim bu

cnm benim bu 3.ignem 3.dede bu bahsettiğin tüm belirtileri hatta bitanesinde mide bulantısı bile hissettim , ama tutmadı
simdi tüm saydıkların bende de var yine bu ay doktora diorumki ögrenene kadar hamile gibi dolasıyorum ,
hem psikolojik dedi hemde yumurtlamanın beliritileri hamilelik belirtilerine benzio dedi ama hiç belirti arama dedi test yapmadan da duramıoz ki

bizim yasadıgımız bu belirtileri yasayıp hamile oldugunu öğrenen de cok tabi
allahım bu sefer bizede sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder insallah :)

Insallah canim aynen bulantıdavarda onu yazmak istemedim psikolojik old düşünüyorum. Kendimi dinlememeye calisayim diyorum ama zaman daraldikca merak artiyor. Bekleyip gorecegiz insallahh belirtiler fos cikmaz yine

Insallah canim aynen bulantıdavarda onu yazmak istemedim psikolojik old düşünüyorum. Kendimi dinlememeye calisayim diyorum ama zaman daraldikca merak artiyor. Bekleyip gorecegiz insallahh belirtiler fos cikmaz yine
Moda girip hamile gibi dolasiyoruz sonra adet oluyoruz bu defa tersi olsunnn lutfeeeeennnn

amin cnm insallah bu seferdevam eder belirtilerimiz ve bebişlerimize kavusuruz
bugun benim ignenin 7.günü sol kasığımda ağrı oldu bugun , acaba catlama bugun mu oldu ya durup durup kuruoz vallahi :)

Her şeyi belirtiye yoruyoruz aslında benim şimdiden uykum gelmeye basladı midem bulanıyor daha gün gectıkce neler kuracagım

Her şeyi belirtiye yoruyoruz aslında benim şimdiden uykum gelmeye basladı midem bulanıyor daha gün gectıkce neler kuracagım

bende oyle cnm
2 gündür öğlenleri mışıl mışıl uyuyorum ki öğle uykusunu seven biri değilm bide :)

bugun belim çok ağrıo ve sol kasıgım agrıdı cok bakalım neler olacak bu ay :)

hepimiz hayırlı haber veririz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…