- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 994
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
sürekli dediğim için ters tepti normalde oyun oynardı ben surat asıp susunca jest olarak kendiliğinden söz daha oynamıcam dedi sildi oyunu. kısa süre sonra videoya başladı. ilk baştada belgesel,haber düşkünlüğü vardı. yani bir şekilde bişeyler buluyor devamlı tekrarlayacak. sanırım sorun ilişkimizde.Hım,konuşarak anlaşmaktan başka çare yok gibi gözüküyor.Küçük çocuk değil sonuçta,alamazsınız elinden.
Kendisi söyleyebildiğine göre telefonları çekmeceye koyma fikrini o kadar da zor olmaz bence.Sürekli hatırlatın.
güldüm:) şimdi neden güldün derse aklıma geldi der bi şekilde derim:)Pilavdan dönenin kaşığı ne çabuk kırıldı kocacığım deyin anlar umarım
sürekli dediğim için ters tepti normalde oyun oynardı ben surat asıp susunca jest olarak kendiliğinden söz daha oynamıcam dedi sildi oyunu. kısa süre sonra videoya başladı. ilk baştada belgesel,haber düşkünlüğü vardı. yani bir şekilde bişeyler buluyor devamlı tekrarlayacak. sanırım sorun ilişkimizde.
yok Allah korusun yanımdan ayrılmaz ne izlese bilirim cebinde net paketi bile olmaz ben yapmasam. neti ben öğretmenken bağlattık çok lazımdı sonra hat üzerinden benim ona ısrarımla ona telefon aldık kapatamıyoruz da kontrat bitmeden.Bende video deyince başta başka bişey anladım net baglatirken bunu düşünmeniz lazımdı alım karşıniza konuşun başka çare yok yada neti kapattirin
yanına gitsem beraber izleriz ama ben keyif almıyorum izlediğinden. 15 Temmuz sorası çok sıkıcı oldu çok etkilendi bakalım referendum bitince ne izlicezValla karı koca bizde öyleyiz ama bu demek değil ki birbirimize vakit ayırmıyoruz bu zamanda herkes öyle artık alışmak lazım ben hep kk dayım eşimde oyun oynar video izler genede hep yanyana otururuz elim hep üstündediryani tellerlede ilgilensek birbirimizlede ilgilene biliyoruz
Ben eşimle oynuyordum.Birlikte bir şeyler yapsanız bu kadar çok uğraşmak istiyorsa telefonla ?
Beraber bir oyun oynayabilirsiniz mesela ?
onu diyor zaten tv olmazsa olmaz ama mümkün olduğunca hersey kapanır diyor eğitsel oyunlara bakıyoruz şimdiden. ama bilemiyorum benim hayalim bu değildi. oh be şimdi ne yazıyorsun diye sordu:)Hamileymişsin, hayırlı olsun. Bebek vesilesiyle bu işi kökten çözebilirsin.
Şimdiden çalışmalara başla derim, mesela bebeğimiz olunca böyle olmaz, ben bebekle meşgulken sen telde olamazsın haberin olsun gibi... Bir de telefonun ve wifi ın yaydığı akımın bebeğe zarar vereceğini anlatabilirsin:)
Aslında eşin de bırakmak istiyormuş, telefonları çekmeceye bırakalım demesi güzel.
O konuda haklısın ben artık haber falan izlemiyorum meselayanına gitsem beraber izleriz ama ben keyif almıyorum izlediğinden. 15 Temmuz sorası çok sıkıcı oldu çok etkilendi bakalım referendum bitince ne izlicez
online oyuna karşı. oyun derken balon patlatmaca gibi bişeydi. oyun yok artık şükür.Ben eşimle oynuyordum.
Hatta ilk okeye felan da alıştıran telefona indiren bendim. Benden görüp indirmişti.
Oyna oyna insan sıkılıyor.
Konuşma yok birşey paylaşmıyorsun.
Oyun yüzünden kavga bile etmişliğimiz var
Aklımıza geldikçe gülüyoruz
güldüm:) şimdi neden güldün derse aklıma geldi der bi şekilde derim:)
ama sormadı
bende izlemiyor izletmiyorum çözümü netten izlemekle buldu :)O konuda haklısın ben artık haber falan izlemiyorum mesela
Komik videolar var. Eşim onlara sardı.yanına gitsem beraber izleriz ama ben keyif almıyorum izlediğinden. 15 Temmuz sorası çok sıkıcı oldu çok etkilendi bakalım referendum bitince ne izlicez
neti kapadım bikaç kez sigorta gelmedi aklıma yemekten sonra yapabilirimÇaktırmadan evin elektrik sigortasını kapatın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?