şuan mahfolmuş bir durumdayım

niye ozaman hamile kalmayi düsünüyorsun daha beter olması ıcın mı
Hayır bende sıkıntı var belki cocuk sahbi olamıcam bu yuzden istedm ama artk onuda istemyorum bazı ilaçlar kullanıyorum o da kendi saglgm için ayrıca baska sorunlarda var ailevi yani benm hayaım bu seklde ben mecbur kaldm ama bu yazıyı yazanın mecbur olmadgını dusunuyorm o yzden benle kıyaslma yni

Şöyle bir 10 sn durdum, kilitlenip ekrana baktım
Sorun nedir göremedim

"Kaynanan mı nişanlın mı aldı?" diyor

bu mu

Önce bir teyzesi ona ne demiş onu sorsaydın, belki başka bir şey aktardı

Sonra açıklamanı yapsaydın

Gel, yüzüğünü al tehdidi savurmak arkasında duramayacaksan tutmaz

Biraz daha iletişime açık olsak güzel toplum olacağız ama...

Doğru söylüyorsun zeytin, olay kesinlikle adamda biter

Herkes gerekeni söylemiş. Balık baştan kokar.daha şimdiden Böylelerse ilerde neler yasarsin kim bilir. Esin olacak adam da millete susun diyeceğini orta yolu bulacağına hesap soruyor. Yüzüğü at , huylu huyundan vazgeçmez. Düzelcek diye bekleme.

Persembenin gelişi çarşambadan belli olmus. Daha sözüyken kazan kayniyorsa evliyken neler olur ben kestirebiliyorum. İnsallah sizde kestirebiliyorsunuzdur

Konu açıp, sonra tek kelime yazmayan konu sahiplerine de sinir oluyorum
annem hastanelik oldu yüzükler atıldı teyzesi gelip ağzına gelen herşeyi söyldi nişanlım sustu daha sonra hüngür hüngür ağlayıp affet dedi değişicem dedi affetikten hemen sonra hakkını helal et dedi ve gitti ...sabahtn beri aramıyorlar durum nereye varacak bilmiyorum

Affettin yani.. Ne denir ki..

Neden affettiñ ki ? Neden içlerini rahatlattın. Hayret valla. Evleneceksin herhalde sen bu adamla. Sonra başa gelen çekilir değip kadersizligine aglayacaksin. Belli yani... sen dişini göstermedikce annen daha çok hastanelik olur. Allah korusun.

Reactions: anu
Ver nesi var nesi yoksa defolsun gitsin. Hiç muhattap olmayın

Ah be güzelim içine sinmiyorsa bitir,bu işler böyle devam eder hiç tükenmez ,sözlün çok dolma akıllı geldi altından kalkamazsın,koca kökümü kesiliyor sanki sakın söz attı psikolojisine girmeyeyim eller laf etmesin diye ayrılmamazlık yapma,herşey biz insanlar için kendi hayatını zehir etme.

Seni hic tanımıyorum, bilmiyorum.. Ama su hikayeni okuduktan sonra nasil telaslanip yorum yazdigimi gorsen, bu kadinin derdi ne derdin.. Derdim şu, neler yaşayabileceğini kestiriyorum bu adamla, benzer evlilik yasamis biri olarak.. Ben ve diger arkadaşlar bu kadar cirpinirken(elin insanlari oldugumuz halde), bi de ustune annen hastanelik olmus o kadar hakareti yemisken, affetmis barismissin.. Yazik..

Bence daha fazla taviz vermeyin nasip değilmiş deyin geçin ilerde daha çok sıkıntı yaşanır görünen köy kılavuz istemez..

Annene onca laf ederken sizler ne yapıyordunuz peki?
Sözlün ancak kimse yokken ağlar, varken susar. Evlilik de size zehir olur ama sorun şurda siz kendiniz istiyorsunuz bunları!

Annenizin hastanelik edildiği bir durumda bu kadar kolay affetmenizin sebebi nedir? Hiç aramazlarsa görürsünüz yalnız. Affettiğinizle kalırsınız.

Annenizin hastanelik edildiği bir durumda bu kadar kolay affetmenizin sebebi nedir? Hiç aramazlarsa görürsünüz yalnız. Affettiğinizle kalırsınız.
Aramasalar da kurtulsa su insanlardan.. Bile bile lades diyecek yoksa..
Bir de hakliyken affedip alttan aldigi halde, yaranmadigi gibi, suclu olan taraf daha da üste cikacak.. Yuzugu onlar atarsa sasmam.. O zaman kendini tekmelersin hirsindan konu sahibi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…