şuan mahfolmuş bir durumdayım

Evlilik üç günlük değil k,, düşün ömürlük bu insanları çekebilecek misin?
Bu soruna verdiğin cevaba göre al kararını.

Evet söz atmak boşanmaktan bin kat kolay bu arada, söylememe gerek var mı bilmiyorum.

Asaletini koru, edebini bozma ama gerekeni de soyle.. Anlamiycaklar, vay bize cevap verdi diyecekler, oraya buraya cekecekler lafi muhtemelen ama emin ol sussan da yine seni kotu ilan edecek bsy bulacaklar.. Aileni de kendini de ezdirme.. Ise yarayacak, insanliktan anlayacak olsalar azcik alttan al derdim ama yok malesef..

Uyuyan kadının yanında niye konustunuz ? Suç sizde...
Şaka tabi ki ailesiyle anlasamiyosan ayrıl kardeşim çünkü evlenince sen hep haksız onlar hep doğru büyük olacak fragman su anda.

Merabalar. Şuan sanki bu konuyu ben açmışım gibi hissettim. Bende nişanlıyım,nişanlım izmirde
Teyzesi annesi kendisi vs vs
"Sana kim verdi bu aklı" demesinden nefret ediyorum.sürekli tartışıyoruz
Artık çok yoruldum,ve bende bitsin artık dedim bugün. Bunları hayal etmemiştim. O kadar iyi anlıyorumki,
Nasreddin hocanın fıkrasındaki o eşşekten düşen benim işte...

bence yuzugu at aile seni istemiyor ileride neler yasarsin neler.hakkinda hayirlisi.birde susma agzina ne gelirse soyle sessiz sessiz ayrilirsan yarin birgun baristiginda sessiz diye iyice ezerler seni.

Kendi dolduğu için böyle sanıyor muhtemelen demişsiniz. Muhtemelene de gerek yok diye düşünüyorum
Kişi kendinden bilir işi!
Benim nişanlımda öyle,nasıl sinir bozucu

Bende o bambaşka şehirlerde bu tip olayları yaşayan kızlardan biriyim.
Konuyu kendim açmışım gibi üzgün ve çaresiz hissediyorum,çünkü aynı şeyleri yaşıyorum
Sürekli tartışma....
Ama neyi istemediğimi iyi biliyorum, böyle evlilik istemediğimi iyi biliyorum(

Sana bir şey söyleyeyim mi zamanında ben de buna benzer olayları yaşadım ama düzelir diye ayrılmadım Ve evlendim . 13 yillik..Şuanda da Neden o zaman ayrılmamışim diye kendime çok kızıyorum.Herşeyi görmeme rağmen ayrilmadim neden seviyordum..Ama kangren olan yeri kesmezsen sana pahaliya mal olur. Bana olduğu gibi..

Kardeşim balık baştan kokarmış...
Bu iliskiden ne köy olur ne kasaba. Evlenince nasıl şeyler yaşarsın düşünmek bile istemiyorum...
Kaç kurtar kendini...

yüzügü at. bunlar seni cok zora sokacaklar belli. cok cekersin yani.. yol yakınken at sözü müzü..
ek olarak : ayak no 'nu kim istemiş-ayakkabıyı kim almış ablana ne? teyzesi sormutur senin ki kaç no giyiyor o da bilmiyordur sana sorsa belki eh daha numarasmı bilmiyor musun unuttun mu diyebilirsin diye ablana yazmış demek ki...

canım o kv ve o aileyle bır omur bır hayat gelmez sozlun Iyı olabilir ama Belkı kı oda bunlara manı olamıyor. Evlenınce daha kotu olmasından korkarım

Kardeşim olsan ne söylerdim diye düşündüm ve işte cevabım " arkana bile bakmadan kaç" inan şuan sözlün ve ailesi nasılsa evlendikten sonra 2 misli kötü olacaklar. Canını yolda mı buldun?

Bende de en basından beri sorunlar vardı inaadımdan evlendim daha 1 ay bile olmadı evleneli surekli kavga surekli aglamaklıyım ailesi de aglatyo pşmanm ayrılmayı dusundm defalarca hata yapma bak geri donusu olmuo dul olup kalıosn genceck yasında bi kardes tvsiyes beni uyran olmamştı su an dısrda eşim bna sormaz bbeni saymaz bende kuzenmde oturuyorm dha cicim ayındayz bde ornek olsn ne dym ii dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…