şuan mahfolmuş bir durumdayım

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
6 aydır sözlüyüm ve hiçbirgün mutlu olmadım allah aşkına yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli az önce olan olayı anlataayım dün sözlümler buraya geldi ve izmirden gelen teyzeside vardı yanlarında ben çok güler yüz gösterdim sözlüm durup fazla güler yüz gösterme teyzemler yiyiciler diyip durdu ben hiç sesimi çıkarmadım evime gelen misafire hep güler yüz ile karşıladım kaynanam desen zaten benden nefret eder yemin ederimki şuana kadar onlara karşı zerre saygısızlıgım olmadı neyse sözlüm önceden ablama msj atmıştı bana hediye almak için ayakabı numaramı öğrenmek için daha sonra hediyeyi almış annesi bana verecekmiş bundan benim zerre haberim yoktu bugun annesi hediyeyi verdi ayakabı almışlar bende teşşekür eddim çok mutlu oldum daha sonra ablam ile odadan konusuyorduk tabi nişanlımın teyzeside odamda uyuyor ablam bana diyorki o gün bana msj atmıştı ayakabı numaranı sormuştu bu ayakabıyı ferdi mi aldı diye yoksa kaynananmı tabi sözlümün teyzesi numaradan gözlerini hala kapalı bir şekilde ki bu konuşmada birşsey yok daha sonra bunlar eve dönerken bana msj attı sözlüm ablan neden öyle birşsey diyorr teyzem gelip bunları anlattı bi zaat şait olmuş felan ablan seni dolduruyor mu felan dedi bende yeter artık her defasında burdan gittikten sonra olay çıkartıyorsunuz burdaa güler yüz gösteriyoruz size süreklii çünkü her seferinde baska olay çıkartıyorlardı annem okadar her laflarına sustukça kaynanam teyzesi sürekli laf sokuyordu tabi bende susuyordum neysee benim ailem hakkında düzgün konuss teyzenin nasıl biri oldugunu sen geldin söyledin kalkıp burda ablam hakkında bu şekilde konusammasın dedim gel yüzüğünü all git hayatımdan dedimm arkadaşlar yüzüğü atıcam ve ben ciddi anlamda çok yaralıyım lütfen akıl verin düzelmiyor hiçbirşsey her defasında ailesi sorun çıkartıyor kız kardeşi demediğini bırakıyor diğer teyzeside geldi oda sorun çıkartıp oynlar oynadı başıma oyunuda ortaya çıktı tabi sözlüm bunları gördüğünü söylüyor ama hiçbirşekilde düzelmiyorr az önce bitti dedim busefer kararlıydım canım çok kötü acıyor söylermisiniz ne yapim ? birazdan buraya gelecekler sanırım sözlüm öyle söyledi geldikleri zman ne yapim allah aşkına akıl verin

Can'ım olmuyorsa zorlamayacaksın. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Yol ver gitsin. Şimdiden böyle mutsuzsun ilerde daha da mutsuz olabilirsin. Şuan evliliğin fragmanını yaşıyorsun haberin olsun.

Ablanin didiklemesi guzel degil de, daha soz asamasinda her geldiklerinde olay cikaran gecimsiz insanlarla evlilik gibi uzun bi yola girip girmeme konusunda iyi dusun.. Dedikodu var, laf tasima var, sozlun tarafindan kompleksli ve paranoyak tavirlar ve psikolojik baski var anladigim kadariyla.. Ben emin oldum ki, bunlardaki bi tur hastalik, bambaska sehirlerde bi cok kiz bunu yasiyor, ayni tiplerle karsi karsiya kaliyor.. Hepsinin de yaptiklari genel olarak ayni..
Lutfen iyi dusun, tek bi olayi degil geneli gor..

Evlenince daha beter olacak kayınvalide ve çetesi (kardeşler,i) Demek ki eşin olacak kişi ağıza bakıyor, nasıl karakterde olduklarını bildiği halde gibi laflarıyla gelip ablanı sorguluyorsa, çokta uzun uzadıya düşünmemek lazım geleceğin çok karanlık.

yediği sofraya tükürmek bu olsa gerek hem gelip misafir olup güzel bir şekilde ağırlanıyorlar hemde evden çıkar çıkmaz Dedi kodu yapıyorlar hadi teyzesi fesat ya nişanlına ne oluyor?? onun demesiyle hemen ablan aramızı bozuyor diyor!! o lafta bişey yok ama onların tavrına sinir oldum....gelince alttan alma lafını söyle böyleleri iyi dilden anlamazlar

Teyzesi de bir tuhafmış. Hayır konuşmanızı dinlemiş bu zaten başlı başına ayıp, gidip birde niye yetiştirmiş sözlünüze

lütfen bana yardım ed birazdan gelecekler ne yapmam gerekiyor ablamın niyeti o gün msj atmıştı ferdi alıcaktı zannetim dedii bundan birşseyy yok hem birşsey olsa teyzesinin bulunduğu ortamda söylemezdi onu geçtim zaten her seferinde aramızı bozuyorlar hep onun akrabası ailesi benim annem onu oğlu gibi sever annesinin yapmadıgını benim annem yapar

Valla canım sadece kocanla evleniyo olsan sabret falan filan derimde,malesef ailesiylede evleniyosun.oyüzden yol yakınken yol ver gitsin.resti çekmezsen zaten tepene çıkacakları belli.herkes senden nefret ediyomuş şimdiden.sonrası felaket olur valla söliim...

nişanlım herkesi dinledi ve her seferinde pişaman oldugunu dile getirdi ama düzelmiyor

Kizin ustunde müthiş bi psikolojik baski uyguluyor benim anladigim kadariyla.. Yok teyzemlere gulme, yok ablan mi dolduruyor (kendi doldugu icin boyle saniyor muhtemelen), bilmem ne.. Surekli diken ustunde, surekli bi zaptu rapt.. Boylesiyle huzur filan olmaz.. Tecrube konusuyor malesef.. Kizlarimiz boylelerine hep masum kılıflar buldugu icin mutsuzluga bile bile lades denmis oluyor..
Konu sahibi, söylemesi kolay filan degil, bosandim yaklasik 1.5 sene once, kimseye kolay kolay ayril demem vebal almamak icin, ama iyi dusun, duygusal karar alma.. Insan mutlu olmak icin evlenir, daha sozlulukte nedir bu mutsuzluk.. Evlenince bisey duzelmez degismez; daha beter olur..

Kendini evli ve bunların içinde düşün hayal et ona göre kararını ver.
Daha sözlüyken bir gün bile mutlu olmadım demek de büyük bir kayıp bence.
Hadi teyze ve kv densiz sözlün neden üstünü örtmek yerine ortalığı karıştırıyor? Çünkü hepsi aynı soydan.

Öncelikle ailenizi eziyorlarsa asla ezdirmeyeceksiniz. Bu konuda ben çok katıyım. 2 günlük bir adam aileyi ezemez.
Ama teyzenin yanında bu tip konuşmaları neden yaparsınız anlamadım. Ayakkabıyı sözlünüz alsa ne annesi alsa ne. Sözlünüz numarayı ablanızdan annesi için de öğrenmiş olabilir. Sonuçta onun sorması daha makul olurdu. Sizin ablanızla yaptığınız konuşmaya anlam veremedim. Bunu karşı tarafın aile bireyinin yanında yapmanıza hiç anlam veremedim. Ben onlar daha evdeyken bile konuşamazdım kapı arkasından ses mes gider diye kaldı ki aynı oda.

Bencede at yuzugu bak isine.

Bu karakterde insanlarla ömür gecer mi?

Sozlusun, arada mesafe var ona ragmen böyleyse onlarla yasayinca neler cikar neler...
Ustelik es adayi da sorun gibi duruyor. Sana teyzesinin dedikodusunu yapmış(teyzesine yiyici diyen yarin senin halana teyzene ne der) sonra donmus onlarla sizin dedikodunuzu yapmış....

Soz atmis olmaktan cekinme. Evlenince atmadigina pisman olacaksın belki..

nişanlıya yüzük at evliye boşan denmez ama. Üye olduğumdan begri burada bir sürü kaynana görümce yani 3. şahıslar yüzünden mutlu olamayan evlilikleri okuyorum ve psikolojimi bozuldu. Evlenirsen büyük ihtimal sende bu evlilikler arasında olacaksın. İyi şeyleri yazmak isterim ama kaynana yetmemiş birde senin başında teyze var. yani resmen 2 tane kaynana var. Baş edemezsin. zaman geçtikçe eşin aileme neden böyle diyorsun diye sana çıkışıp duracak.
Umarım her şey senin için güzel olur. Yazdığımız gibi olmaz.

Harfi harfine katiliyorum arkadasa.nisanlinizin tavri yanlis ama sizin ablanizla yaptiginiz muhabbetde yeri zamani ve konusu cok gereksiz olmus.hakkinda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…