şuan mahfolmuş bir durumdayım

Sen uğraşamazsın bunlarla.

Senin aileni AİLE, ablanı ABLA görmeyen bir Adamla evlenme!

Abuk sabuk şeyler için seni üzecek adamla da karı-koca olma! Sonra çok yanarsın canım.

Reactions: anu
niye ozaman hamile kalmayi düsünüyorsun daha beter olması ıcın mı

Sizde neden onun olduğu ortamda konuşuyorsunuz teyze hanım kendini önemli göstermek için tabikide birin yanına bin yumurtlar, buda sana ders olsun.
Tahammül edemiyorsan inceldiği yerden kopsun

Arkadasim anlamiyorum gozunuze kara perdemi iniyo
neden bu mucadele
evlenince ne olacak zannediyorsun pembe yorganlarda mutlulukmu var zennediyorsun
at nisani neresinden donsen o kardirsana
annan baban yokmu senin ki boyle bir iliskiyi evlilikle taclandirip
sonrada tv haber ediyorlar.
bu adam simdiden boyleyse karisi olunca ne eder
Etraftaki tecrubelerimle yaxiyorum

Keşke bunları yazarken biraz nefes alsaydın
Biraz düzgün yazın ya nokta bile yok okuyamıyorum

Bence zor bir durum..ama sabrın kalmadıysa tahammül edemiyorsan cok zorlama derim..Bi de her gelip gitmelerinde olay cıkarıyorlarsa düzen tutmaz bacım.

ilk cümleyi okudum, gerisine göz gezdirdim ve yorumları okumadım

sana tek bir şey söyleyeyim: evlilik öncesi süreçlerde elbette tartışma çatışma olur amaaa hiç yüzün gülmüyorsa o evlilikten hayır gelmez daha beteri seni bekler
çevremde milyon tane örnek var, 33 yaşındayım ve insan ilişkileri konusunda ciddi anlamda iyiyimdir.
bu sözümü yabana atma, bu işten hayır gelmez, kendini daha fazla yıpratma.

Kv görümce yetmez bi de teyze çıkar bende çok şey yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum hayatın azap olur sen bilirsin.

Kesinlikle katılıyorum size kısacası anası neyse danası da o

Ver yüzüğü gönder. Valla daha sözde bu kadar olay oluyorsa evlenince çekeceğin var. Zaten hiçbir gün mutlu olamadım diyorsun. En mutlu olacağın zamanlar olması lazım bu günler aksine...

Anlattığın olayda da sözlün baya baya yemiş gazı sana sarmış, sonra da ablan seni mi dolduruşa getiriyor diyor. Sanki sen ablanın dolduruşuna gelip onu aramışsın da kendisini savunuyor gibi bir hava yaratıyor bir de. Çok haklısın kararında, umarım geri adım atmazsın.

Teyzesi de bir tuhafmış. Hayır konuşmanızı dinlemiş bu zaten başlı başına ayıp, gidip birde niye yetiştirmiş sözlünüze
Haklısınız, teyze tuhaf da bu tuhaf insanlar her yerde her ailede olur zaten. Kim bilir evlenince daha kimlerin ne tuhaflıkları çıkacak bir de. Bu hep böyledir zaten. Olay adamda biter, hiç evliliği becerebilecek tipte biri değil gerçekten konu sahibinin sözlüsü..

Sana bu akli kim verdi diyor, cunku kendisi surekli her lafla gaza geliyor ailesi tarafindan.. Surekli diken ustunde bekliyor, kompleksli ve paranoyak.. Sen normal bi fikir sundugunda isine gelmediginde yine ailene saldiracak.. Bu sana hakaret bi kere, hem aileni fitnelikle hem de seni kendi aklini kullanmamakla sucluyor resmen.. Bu adama omur boyu laf anlatmak icin yirtinirsin, sonucta da suclu ve haksiz hep sen olursun.. Bu nedir ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…