şuanda kiminle nerde ve nasıl olmak isterdiniz ?

Cerenimo

Derin' im hoşgeldin...
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
1.074
1
158
evet kızlarrrrr içinizden geçenleri döktürün bakalım...a.s.

ben şuan kardeşimin yanında çayımı ve sigaramı içiyo olmak isterdim:çok üzgünüm: kızımı da çok özledim senağlama

Sevgülümle olmak ona sımsıkı sarılmayı öyle cok isterdimkiiiii:asigim:
saatlerce ona sarılmış şekilde durmak isterdim:1hug:Şeniz

Çok özledim onuuuuu:asigim::asigim:Şeniz

tabi ki sevgilimlen olmak isterdim. mekan önemli değil. onunla birlikte olduğum her yer bana güzel gelir. kokusuna yüzüne ellerine hasret kaldığı sevgilim, bu ayrılığa dayanır mı yürek.
gel desem gelemezsin biliyorum ama ben seni yaşıyorum seninleyim ve seninle....:çok üzgünüm:

şuan şu saatte mesaide değil de evde aşkımın yanında olmak isterdim çekirdek çitleyebilirdik mesela:icecream:

Deniz kıyısında yapayalnız kafamı dinlemek isterdim şu anda herhalde:kahve:

İstanbul'da olmak isterdim..
Şu anda çok zor duruyorum burada..:çok üzgünüm:
İstanbul'da kankardeşim ve çok sevdiğim arkadaşlarım var..:1hug:

İstanbul'da olmak isterdim..
Şu anda çok zor duruyorum burada..:çok üzgünüm:
İstanbul'da kankardeşim ve çok sevdiğim arkadaşlarım var..:1hug:

bende ıstanbulda olmak ısterdım aılem arkadaslarım sevdıgım tum ınsanlar orda bense burda yapayalnızım ne gelen var ne gıdem delırıcem en sonunda buralarda...senağlama

Annemin yanında olmak isterim epey bi zaman görüşemedik uzun uzun sohbet etmek isterdim..........

Son düzenleme:
şu an kimsenin olmadığı bi tepede söyleyemediğim bazı şeyleri bağıra bağıra söylemek isterdim içimde öyle şeyler varkii kimseyle paylaşamadığım :teselli:

resimler.asp
bu resimin dibindeki ağacın altında sevgilimle otoruyor olmak isterdim bir de elimde sigara olsa fena olmazdı tabi :1rolleyes:

Şuanda aşkımla yan yana oturmuş çay içip tv izliyor olmayı çok ama çokkkk isterdimsenağlama

Back
X