şuanda sevgılınız yanınızda olsa

sevdalxixm78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
166
0
96
47
İstanbul
kızlar şuanda sevgılınız yanınızda olsa ne yapmak isterdınız...ben yanağına bı opucuk kondurup sımsıkı sarılmak isterdim..pekı ya sızz:asigim:

deniz kıyısında şu an çiseleyen yağmurun altında sarmaş dolaş yürümek isterdim.keşkee olsa ama aşkım uzaktaa:((

Aşkımla küsüm şu anda keşke yanımda olsa da içimdekileri döksem de rahatlasam a.sa.sa.s

aahhh ahh neler yapmamki
önce sarılırım boynuna sımsıkı hiçbirakmıcak gibi
sonra öpücük kondurum yüzünün her bir zerresini
kokusunu içime çekerim
sarıldıkça öper , öptükçe sarılırım

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
offffffffffff offfffffffffffffffff
sımdı yanımda olsa bir guzel sarılırım, kokusunu ıcıme cekerım, gogsunde öyle kalırım (zaten cok yoruldum bugun)
deli gibi özledim zaten 2 aydır gorusmuyoruz farklı sehırlerde oldugumuz ıcın
bıktım bu hasretlikten senağlama

ona simsiki sarilirdim onu cok ozledigimi soylerdim operdim koklardimsenağlama off keske boyle bi sansim olsa

off şuan aşkımın morali çok bozuk ağlıyoo keşke yanımda olsa sımsıkı sarılırdım onaaa destek olurdum moral verirdimmm yaa çok duygusal benim aşkım yaa kıyamam ben ona yaaa

3 gündür görüsmemistik.. Bugün de üniversiteye gittik geldik ama yanimizda ablasi vardi..Haliyle resmi takildik..Yanimda olsa da $öyle bi naz yapsam,onun nazini ceksem,öpsem.. :asigim:

1 haftadır ankaradaydım onu çok özledim dün geldim terminalden bizi aşkım aldı ama doyamadım şimdi yanımda olsaydı sarmaş dolaş oturuyor olurduk

ayyyyyyyyyyyyy ben de çok istrerdim sımsıkı sarılıp çok özlediğimi söylemeyi.. okuduğu için başka şehirde yılda bir yüzyüze görüşüyoruz.ve bu yazı sabırsızlıkla bekliyorum. sarılmayı çok isterdim ama malesef bizde olmaz öle şeyler evlenene kadar.. günah günah:)

Back
X