Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

Kızlar çok güzelsiniz..Bebişlerinizde öyle Maşallah hepinize..

Biz ne mevlüte gidebildik,Ne oraya gelebildk..

Oğlum dün sabah havale geçirdi..Ateşi sürekli yükseliyo şuan biraz rahatladı..Antibiyotiğin etkisiyle uyuyo..Hepinizden oğlum için dua bekliyorum..

asımaı gecmıs olsun canım ısallah bır daha tekrarlamaz ve bıran once duzzelır
ALLAH saglık versın canım

ay gerçektenmi çok geçmiş olsun ya..umarım zamanında müdahale edilmiştir..
evdemisin şimdi canım...dualarım oğlun için bi an önce iyileşir inşallahh..RABBİM KORUSUN MELEKLERİMİZİ..

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin .. bidaha göstermesin..

tek kelimeyle söylüyorum, hepiniz harikasınız, bu çocukları yememe müsade varmııı? o berra nın elbisesi ni yerim ben, maşşallah hepinize maşallah

çok tatlısınız yaaa, çok iyi oldu bu buluşma, umarım devam edersiniz.

asimai çok çok geçmiş olsun, Allah yardımcısı olsun minik kuzunun, inşallah bir an önce iyileşir

ya çok güzel olmuş çok kıskandım ya süpersiniz bu arada hepiniz bebişlerimizede maşallah yirim ben onları yirriiimmmmmm.

bu arada kızlar daha kalabalık toplantılarda buluşmak üzere diyelim...bende hem sümeyyeyi hem de özlem i tanımaktan çok mutluluk duydum...çok keyifli bir gün geçirdik...darısı katılamayanların başına:))

Şu an iyi sayılır..Sabah akşam antibiyotik iğne vuruluyor..

Hemen müdahale edildiği ve havale 1 dk.uzun sürmediği için tekrarlamazsa bi etki bırakmaz dedi doktorlar..Ama o anki şoku, bebegimin o anki halini hatırladıkca çok kötü oluyorum..

Hepinizden Allah razı olsun..Bebişlerinizide öpüyorum

asimai çok geçmiş olsun canım
allahım bidaha göstermesin
rabbim şifa versin bebeğine

ayyyy çok süpersiniz yaaa...ayyy keske gelebilseydim.kuduruklara bayıldım yerim onları ben...ne güzelde oynamıslar.bu arada aylincim kardan adamınıza bayıldım çok güzel.berra saclarıda yakıyor dogrusu masallah...masayı donatmısın aylincim ellerine saglık...ohh afiyetle yemişinizdir bizsizzzzzzz((

aylincim bu arada gercekten cok ince ve çok düşünceli bir kişisin misafirlerine hediyede almışsın kutluyorum seni veee masandaki beyaz çiçeğinde cok hoş.tebrikler.

asimai canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.allahım sen bütün yavrularımızı koru hasta olanlarada acil şifalar ver yarabbim.

Çok güzel olmuş kızlar elinize sağlık..
Asimai arkadasım gecmıs olsuz kuzucuga.
Bızde yegenımın ılk dogumgunune gıttık.

gözünden de birşey kaçmaz emelciğimin..kardan adam üst komşumuzun çınar a yılbaşı hediyesi..nezih kitabevinden...bende çok sevdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…