Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

aylincim bu arada gercekten cok ince ve çok düşünceli bir kişisin misafirlerine hediyede almışsın kutluyorum seni veee masandaki beyaz çiçeğinde cok hoş.tebrikler.

küçük birer yılbaşı küresi aldık eymen ve berra ya...onlarda bize getirmişler sağolsunlar...masadaki çiçeğimizde kocamın jesti..baktım sabah çıkmış çiçekçiye gidiyor..bu vazo çok boş duruyor dedi çiçek alıp getirmiş...

asimai çok geçmiş olsun canım inşallah iyidir şimdi..
kızlar valla antalyadayız diye bizi bur da çatır çatır çatlattınız ne diyeyim size teessüf ediyorum burda bakarken resimlere hop oturup hop kalktım ayyy ne güzel sıcacık bir ortam olmuş öyle orda olmayı çok isrterdim ama yollar uzun bacılar napiim hekle o kuzucuklara ne demeli hepsi lokum gibiler maşallah kızlar ne güzel vakit geçirmişsiniz aylinciğim senide ayrıca candan tebrik ederim bu fikrin ve emeğin için çok güzel olmuş gerçekten 2. buluşmanızı bizlerde burda ciğercinin önünde bekler gibi bekliyoruz ona göre...

süpersiniz kızlar
inşallah daha kalabalıklaşarak buluşmaya devam edersiniz
güzel bir organizasyon oldu

şebnemcim geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir

Gerçekten çok güzel bir gündü Aylincim tekrar teşekkür ederiz çok güleryüzlü ve iyi niyetli bir ev sahibiydin canım seni de Sümeyye yi de tanımaktan çok memnun oldum. Kızlar tekrarı ben de olucak ve daha çok kişi bekliyoruz :dance:

kızlar 9 ocak cumartesi 2. toplantımız PureHate (özlem) de....teşriflerinizi bekleriz...özlem üsküdar/beylerbeyi tarafından oturuyor....

*PureHate....özlem...(ev sahibi)ü
*nestle76....aylin
*

Asimai..cok gecmiş allah acıl sifa versın bebegıne...
Aylın supersınız bebeklerınız cok mutlu olmus...havalar ısınınca belkı bende katılırım bır toplantıya oglusumla..

gözünden de birşey kaçmaz emelciğimin..kardan adam üst komşumuzun çınar a yılbaşı hediyesi..nezih kitabevinden...bende çok sevdim....
yok hayatım kacarmı hiç gözümde cok incelerim ben fotoları :)))

çatladım hasetimden ortadan ikiye ayrıldım resmenlaelaelaelaelae.cok kıskandım ya ne kdr güzel olmuşş arkadaslar alkisalkisalkis
bebıslerde arkadas olmuslar super goruntuler.devamı gelır ınsallahhh
bende ıstıommmmmmmmmmm

kızlar böyle bir toplantıyı kaçırmayın derim özellikle istanbulda olanlar
ben istanbulda olsam hepsine katılırdım
kızlar yazında yaparsanız ben kesinlikle gelirim hatta kastamonuda ben yapim siz gelin
süper olur keşke öle bişi olsa

Yokken en çok merak ettiğim konu da burasıydı nasıl oldu ne yaptılar diye bütün gün sizi düşündüm .Çok güzel olmuş gerçekten katılım az olmuş ama olsun yavaş yavaş toplanılır bebeklerde zamanlarda birbirlerini göre göre daha güzel oynarlar maşallah hepinizze ayaklarınıza ellerinize fikrinize sağlık hadiiii bakayımmmmm toplanınnnnn bizde feyz alalımmmmmm

valla özlemcim bir rehavet bir rehavet yine şubat annelerinde....hayaletorka, asimai,asiye,ozlemm78, vidi, emel nerdesiniz anacım???

Yılbaşı gecesi çok kaçırdılar herhalde soğukla birlikte bir yerlerde sızıp kalmış olmasınlar :))) ınşallah bir kaç güne kadar gelirler bizde bu gğzel toplantıların tadını çıkarırız :))
Bu arada varya ben ksır hiç sevmem ama acaip canım çekti çok güzel görünüyor ellerine sağlık

Kızlar hakikaten kimse birşey yazmıyor gelicekler hadi bakalım sıraya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…