kızlar resimlerin devamları sümeyye den...özlemcim kurabiye, sümeyyecim de tiramisu yapmış getirmiş..çok teşekkür ederiz afiyetle yedik...sümeyye bizim oğlana ciciler almış..özlem teyzemiz de bize nazar boncuklu bileklik getirmiş..bizde berra ve eymen e yılbaşı su küreleri aldık..güzel hareketli her telden bir gündü...2. yi özlemde yapalım diyoruz 9 ocakta....
ayyyyyyyyyyyyyy ne güzel ya
maşallah size ve kuzulara
ay ne kadar mutlu oldum allam
çok güzel bir ortam kızlar ya
dedikoduları anlatın birazda hatunlarrrrrrrrrrrr
valla kızlar bebekler biraz kendi havasındaydı...daha ilk görüşme olduğundan..benimki genelde diğerlerinin elinde ne varsa onlara saldırmak ve muzurluk yapmak peşindeydi..berra acayip anneci annesini yerinden hiç kıpırdatmadı...allahtan sümeyye nin kız kardeşi de geldi de o bakarken kızcağız bir nefes aldı...eymen i soracak olursanız sakin bir kuzu o...hepsi çorbalarını bir güzel içtiler...yoğurtlarını bir güzel yediler...benim oğlumla eymen 1 saat kadar uyudu...prenses hanım gündüz pek uyumuyormuş o bizleydi...benim oğlum kapıda gülücüklerle karşıladı pek sevindi yaşıtlarını gördüğüne...berra ile yaramaz topları paylaşamadılar...eymen daha ziyade oyuncak kartonlarını kemirdi...eymen de berra da yürüyor maşallah kuzulara....
super olmus. daha pek beraber oynamayı bılmezler tabı. ancak ıncelerler. gene de yabancılamamıslar bu bıle cok iyi. ve goruntulere gore cok samımı ve sıcak bı ortam olmus. tebrık ederım aylıncıgım senı de hele ılk bulusma bu atlattın alnının akıyla.
Biz eve gelmeden resimler gelmiş bile maşallah.. çok güzel bi gündü ... aylinciğim çok güler yüzlü, samimi bi ev sahibi.. bizleri çok güzel karşıladı .. (seninle tanıştığım için çok memnun oldum canım) aylin anlatmış zaten.. çocuklar ve bizler için güzel bi değişiklik oldu.. özlemcim seninlede tanıştığım için çok memnun oldum.. bende de bi kaç tane resim var ekleyim bende..
bu arada masamızında resmin alalım dedik.. aylin servis yaparken.