Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

kızlar listeye durumunuzu yazarsanız sevinirim...

* nestle76 (ev sahibi)....demirbaş:)
* Ranuna (sümeyye)
* purehate (özlem)
* ozlemm78 (özlem)
* asimai (...)
* hayaletorka
* vidi (hülya) ....gelemiyor((

aylin ben formadada 2 gün önce yazdım ama gözden kaçtı herelde bizim çok fazla öküsrüğümüz var canım bronşiolit olmuşuz o yüzden bu seferkine gelemicez.iaşllah bundan sonrakilere allah izin verirse benim yerimede eğlenin valla çok istedim ama kısmet deilmiş

aaaa görmedim vallahi....çok geçmiş olsun...tühhh..neyse bir dahakine artık canım..seni ve bebişini yeni yılda göreceğiz o zaman....

* Ranuna (sümeyye)
* purehate (özlem)
* ozlemm78 (özlem)
* asimai (...)
* hayaletorka...gelemiyor(
* vidi (hülya) ....gelemiyor(

* Ranuna (sümeyye)
* purehate (özlem)
* ozlemm78 (özlem)
* asimai (...)

desene 2 özlem arasında dilek tutucağız :))

gelemeyenler için üzüldüm yaa neyse bidahaki buluşmada inşallah.

Aylin ben de gelemiyorum ve gelmeyi tanışmayı çok istiyordum..Görümcem bebişine mevlutunu cumartesi okutacakmış we ben bugün öğrendim...

Benim nickin yanı boş kalmış,forumlara çok yazamadıgım için pek tanınmıyorum..Şebnem ismim: )

* Ranuna (sümeyye)
* purehate (özlem)
* ozlemm78 (özlem)
* asimai (şebnem)...gelemiyor(

canım çok üzüldüm yahu habire fire veriyoruz....bayanlar huuuuuu

* Ranuna (sümeyye)
* purehate (özlem)
* ozlemm78 (özlem

slm . kızlar benım de yattı gelme işi. kayınvaldemler burda ve karsıda yegenı var. o gun yemege alıcakmıs gelıp bızı oğleden sonra. şimdi netten bıyere gıdıcektımde dıyemedım. eşime caktırdım surat astım ama malesef.q

canım haftaya kalırsa ben gelemem haftaya antalyaya gidiyorum.. 1 hafta yokum istanbulda.. yinede çoğunluk ne derse kabülümdür ..
sendemi gelmiyorsun yoksa ??

* Ranuna (sümeyye)
* purehate (özlem)
* ozlemm78 (özlem)...gelemiyor(

valla arkadaşlar siz bilirsiniz...şu anda sümeyye ve özlem gelecek görünüyor...bence ertelemeyelim..3 anne 3 bebek yaparız biz bu işi...ok. se kızlar bekliyorum ben....haber verin bu gece olur mu??

he valla şeker bu yılan hikayesine döndü :)) tarih değişmezse gelicem ona göre program yaptım yaff..misaifr filan almadım .. kayın validemler bendeler görümceme geicekler cuma akşamından ben gidicem die .. yani derimki değişmesin tarih.

tamamdır kızlar..ranuna ve ozlemm78 geliyor...böylece 3 anne 3 bebek kaynaşıcaz bakalım...bekliyorum cumartesiye muhakkak...hem özlemin hediyesini vericem ben o gün...di mi ama yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…