Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

malesef hayatım ben yazdım yukarda. cok uzgunum cıdden cok heveslenmıstım cunku...sana ozelden yazıyım ben ad adres hedıye ıcın.

canım özlemde gelmiyormuş.

asamia sendemi gelmiyorsun yoksa ..?????

canım bir sen bir de purehate (özlem) geliyor...asimai de gelemiyor....listemiz bu şekil yani...

* nestle76 (ev sahibi)....demirbaş:)
* Ranuna (sümeyye)
* purehate (özlem)
* ozlemm78 (özlem)...gelemiyor(
* asimai (şebnem)...gelemiyor(
* hayaletorka...gelemiyor(
* vidi (hülya) ....gelemiyor(

bu arada aramışsın galiba ama benim tel. arabada kalmış..eşim görmüş aradığını...o da daha gelmedi..telefonsuzum yani....

bu arada aramışsın galiba ama benim tel. arabada kalmış..eşim görmüş aradığını...o da daha gelmedi..telefonsuzum yani....

aa evet aradım ne yapalım diye baktım gelmearkadaş tarih değiştirsekmi yenler çoğalınca.. asamia die yazmıştı gelemiyeceğim diye yazmadı heralde yaa benmi kaçırdım yoksa... neyse biz gelicez eşimi beklşiyorum markete çıkacağım tramüsü için malzeme alıcam.. gelemeyenler çok şey kaçıracak ... tramusuyude veririz çocukların eline ohhh girerler içine :)))

bekliyorum canım...valla gelen gelir gelmeyen bahtına yanar durur:)) bu arada 2. yi de 9 ocak ta yapalım diyorum..2 hafta da 1 olsun...çocuklar unutmasın birbirlerini...cumartesiye geliyor yine...2. ye kimler talip?? 1 den fazla ise kura çekelim....

canım ben 9 ocakda antalyaya gidicem.. uçağımzı erken saate akşam olsa yine bişi düşünürdük ama .. o tarihde olursa ben katılamam 1 hafta kalıcağım

Oğluşumun burnunun akıp akmamasına bağlıydı sonunda geçti hayatım Allahtan bi aksilik falan çıkmassa ben de geliyorum gelemeyen arkadaşalr için çok üzüldüm ya ne güzel kalabalık olucaktık ama bidahakine artık kısmet

Bak ben daha erken gelmeyi düşünüyordum şaka şaka bizim bebelerde anca uyur uyanır falan geliriz

bu işin sonunu merakla bekliyorum, 2010 şubat annesi olarak tutarsa bende 1 sene sonra oyun gurubu istiyorum,

umarım hepiniz toplanırsınız da bebişler güzelce eğlenir kızlar, akşama da güzel bir uyku çekerler artık :)

inşallah canım..ilk toplantımız 3 bebekle...inşallah daha sonra daha da çoğalırız...bu arada kızlar annem gelemedi bana..boğazları yanıyormuş..aman uzak dur dedim..ama menü kaldı benim elime..ben de öyle marifetli hatun değilim..eskilerin deyimiyle genelde "bilmemne işi" olan işleri bilirim...anladınız siz onu...artık bahtınıza ne çıkarsa...şimdiden kusuruma bakmayın..yoksa isterdim elcağızlarımla baklava filan açmayı ama evlenene kadar "anneeee suuuuu verrrrr" diyen birinden artık ne çıkarsa:)))

şeker.. sizin ev capitole yakınmı ?? ben eşime sölemiştim biz kız kıza gidiceğiz diye kız kardeşiminde dişcide randevusu var erken sate çekti randevuyu benim için.. bu sabahda beni aradı evleri yakınmı capitole diye...benimle birlikde kız kardeşim ve arkadaşı gelicek onlar geziceklermiş.. eşimden arabayı alıcam hava yağışlı olmazsa verirrim dedi..
yağışlı olursa kendisi getirecekmiş.bilmiyorum bakalım yarın olsun hayır olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…