Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

bırak boşver uğraşma hiç bişeyle.. bende tramüsü yapayım dedim. bakalım yapabilirsem getircem akşama kayın validemleri görümceme götüreceğiz avcılara.. yetişirse yapıcağım.. yetişmezse artık.. bidahi toplantı bende olur ozaman yaparım size ..

canım kızkardeşin gezsin sonra uğrasınlar..bir çayımızı içerler...

bakalım canım.. daha program yapmadık telefonla aradı bu sabah benii .. akşam eve gelsin konuşuruz.. aslında benim yanımda olmasını isterim.. berraya bakar ooo :))) bende rahat rahat böreklerden yerim :))))

kızlar birdahakine bende katılırım inşallah şimdi durumlar uygun olmadı içim gidiyor ama ses çıkaramıyorum.

yapma hayatım..burda yaparız...kübranın gönderdiği tarhana içine, kıyma, sebze katar hazırlarız taşıma boşuna...

ok canım.. bizim tarhanamızda bugün bitti :)) neyse yarında yesin bakalım berra hanım taşımayım dediğin gibi..
bizde eşimi bekliyoruz ablasına gidiceğiz... geç geliriz sanırım,.yarın gelirken telefonlaşırız canım.

canım tramüsümüz hazır.. gezmeden geldim ve hemen yaptım.. resmini ekleyim dedim.. yarın görüşmek üzre..

Ayyyy nefıs gÖrÜnÜyor(( mıyavvvvvvvvvvvvvvvkkkkkkk:))))
yaaa ben gelemıyorum Çok ÜzÜlÜyorum.
Neyse kısmet.bıdahakı sefere ınŞallah...
HerŞeyde bır hayır vardır deyıp kendımı avutuyorum((

süper olmuş sümeyye...ben kalktım erken fekat oğlan bırakmıyo bir iş yapayım...kısıra nar ekşisi koyduğumu unutup bolca limonda koydum..midelerinize kuvvet artık..makarna salatasının kornişonlarının tuzlu olduğunu unutup bir de tuz...off oğlan yedi beni..kısmet böreğe bakalım daha yapmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…