- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.421
bu arada kocişine anlatma rüyanı aşılama odasına girerzemuszemus
allah kalbine göre versin hayatım bana 3 çok yalnız 1 tane gelsinde bakarız sakin hayata alışyım ya
ay akşama ne yemek yapacaksın.. başladı gene yemek derdi.... yemei yapayım o arada bir 33 daha okuyayım.... kız düşündüğümden kolaymış okumak ben zor olur demiişdim ama olmayacak.....
senin rüyan iyiye yorulan bir rüya ben aşılamadan sonra 3 bebek yerde cansız yatıyordu.çok kötü bir görüntüydü allah hayıra çıkarsın dedim aşılama tuıtmadı sende belki hamiş olucan
kılzar bir rüya gördüm uyuya kalmışım:)))) rüyamdan bu ay bana aşılama yapacak doktoru gördüm muayanesindeyiz. çataldayım aşılama yapacak o açıcı aleti akmiş ama nasıl sert taktı daha çatalda ayaklarımı açmamışım sonra eşimin sperm mi bir enjerkötde getirdi bak az bende takviye yapimmi dedi soyundu çıplak oldu bir an sonra herkese şikayet ediyorum ama kimse kaiseye almıyor sonra tecavüz ediyor:)))))))))) tövbe tövbe hatta tacvüzden sonra diyorum ki aşılama yapmayacakmısın........
herneyse rüya tabirine baktım yarumuna bakın allah aşkına:)Rüyanizda kendinizi tecavüz edilirken görürseniz, cok mutlu bi hayat yasayacaksiniz, boy boy cocuklariniz olacak demektir. üzülmeyin tadini cikarin zevk almaya bakin
arkadaşlar sonucumu aldım NEGATİF çok üzgünümmmmmm
İnş.sizler güzel haberler alırsınız benim bu seferki hayellerimde gitti
herkese iyi akşamlar arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorummm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?