Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada kocişine anlatma rüyanı aşılama odasına girerzemuszemus

:)))))) vallah eşim burayı merak etti ben hep bahsedince bugün benden linkini istedi bakacağım dedi..... hehehe

kız benim eşim hem delidir hem çok incedir bu iiki özelliği nasıl bir arada barındırdığını çöözemiyorum.... herkes eime derki abi ben senle konuşurken korkuyorum:))) o denli sert birisidir ... kendi kabul etmez ben sert değilim der ama duruşuda tavrıda öyledir.. okursa bilsin:))) ama bir yanıda varkiii çok düşünceli incedir.... zaten sabıırsızlığının öfkesini sebebide ince oluşu herkesden kendigibi olmasını bekliyor ama olmayınca köpürüyor.. buda en büyük hatası....

aşkım seni çk seviyorum okursan hehehe bunuda belirteyim...

allah kalbine göre versin hayatım bana 3 çok yalnız 1 tane gelsinde bakarız sakin hayata alışyım ya

ay akşama ne yemek yapacaksın.. başladı gene yemek derdi.... yemei yapayım o arada bir 33 daha okuyayım.... kız düşündüğümden kolaymış okumak ben zor olur demiişdim ama olmayacak.....

senin rüyan iyiye yorulan bir rüya ben aşılamadan sonra 3 bebek yerde cansız yatıyordu.çok kötü bir görüntüydü allah hayıra çıkarsın dedim aşılama tuıtmadı sende belki hamiş olucan

ay akşama ne yemek yapacaksın.. başladı gene yemek derdi.... yemei yapayım o arada bir 33 daha okuyayım.... kız düşündüğümden kolaymış okumak ben zor olur demiişdim ama olmayacak.....

sebze kociş istemesede ıspanak ne yapalım doğal gıdalar yenecek diyorum

senin rüyan iyiye yorulan bir rüya ben aşılamadan sonra 3 bebek yerde cansız yatıyordu.çok kötü bir görüntüydü allah hayıra çıkarsın dedim aşılama tuıtmadı sende belki hamiş olucan

vallah bende ilk defa böyle bir rüya gördüm allah ım hepizimin yüzünü güldüürsün mutluluğu bizlere nasip eylesin...

senin rüyanın yorumu buna benzemiş. tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakın :roflol:

arkadaşlar sonucumu aldım NEGATıF çok üzgünümmmmmm
ınş.sizler güzel haberler alırsınız benim bu seferki hayellerimde gitti

arkadaşlar sonucumu aldım NEGATİF çok üzgünümmmmmm
İnş.sizler güzel haberler alırsınız benim bu seferki hayellerimde gitti

arkadaşım üzülme demek boşuna, insanın içi acıyor biliyorum ama o acının geçtiğinide biliyorum. 2 gün sonra yeni umutlar doğuyor içine ve yeniden başlıyor herşey. bu yeni başlangıcın sana inşallah 9 ay 10 gün sonra bebişin olarak dönsün arkadaşım. :Saruboceq:

offf arkadaşlar adet oldum....moralinizi bozmak istemem ama benim de hayaller gitti suya yie yasemin ben senden haber bekliyodum kendim de öğrendim zaten nese arkadaşlar sizin inşallah müjdelerinizi alırız.

ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi haftasonları girebilirsem nete görüşürüz canlarım. kendinize iyibakın (bebişleriniz için).

tespihlerinizi çekmeyi unutmayın kızlar

kocaman öpüldünüz opuyorumnanaktan

saol sanada iyi haftasonları kartopu hepinize herkez kendine iyi baksın allaha emanet olun hayırlı akşamlar

yalnız değilsin arkadaşım kalbimiz seninle ne yapalım bebişler nazlı. inş.yakın zamanda hepimiz kavuşuruz insan üzülüyor ama çabuk toparlanmak gerek çünkü psikoloji çok önemli biliyorsun

canım ben ağlama demem bu durumlarda ağlaki ferahla içinde kalmasın acın ama hep dediğim gibi sakın umutsuzluğa kapılma bebişin er yada geç sana gelecekdir. kendinide eşinide üzme.. bu ay kısmet değilmiş... Allah esirgesin belki bu ay tutsaydı düşecekdi veya sakat olacakdı allah esirgemişdir muhakkakda ondan vermemişdir bu ay. bak dualarada başladık ben diyorum nisan ayında ve mayıs aında burada hamiş olmayan kalmayacak....

ağla ama umudunu kaybetme...... tez zamanda bebişini kucağına alman duasıyla canım Allah a emnate ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…