Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet sanırım okadar ama adet döneminde başlanıyo tedavi adet olmayı beklemeden eşinizle gidin bence ihmal etmeyin sperm sayısı sanırım dediğiniz kadar olunca yapıluyo aşılama hiç vakit kaybetmeyin

teşekkür ederim umut fakirin ekmeği belki adet olmam diye umut ediyorum işte,o yüzden bekliyorum,ama olursam ilk gün eşimi teste gönderip ikinci gün için doktordan randevüyü koparmak istiyorum,hayırlısı..
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için..

OKUNACAK ..........................................................................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................1100 AD
gül1973............100 ad............................................................... 100 AD
kartopu344........100 ad.................................................................50 AD
pancarr..............300 ad..............................................................300 AD
minaaa..............144 ad
bjközlem............500 ad..............................................................500 AD
murse................350 ad..............................................................350 AD
egeli75...............350 ad..............................................................350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad................................................200 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............200 ad..............................................................100 AD
selda003.............200 ad
ecrin87................200 ad
esra8..................100 ad..............................................................100 AD
ayşe.c................100 ad...............................................................100 AD

meraba leyl inşallah olmazsın adet .sperm testi yaptırmadan 3 gün periz yapmanız gerekiyo daha iyi sonuç alırsınız aşılamada 3 sene beklemeye gerek yok tabiki yaptırabilirsin birde keçi boynuzu suyu,cakşır suyu, polen arısütü macunu bunlarında sperm artışında çok etkisi var.biz kullanıyoruz ve müthiş bi artış oldu 20 mily. 80 milyona çıktı.tavsiye ederim.

Murse merhaba, ben de hamile kalmaya çalışıyorum, pkoluyum. Eşime sperm testi daha yaptırmadık. Ama ihtimalimizi arttırması için ben de alternatif yöntemler denemek istiyorum. Yukarıda saydığın şeyleri ne zaman ne kadar yedirmem gerekli, nasıl yapılıyor bilgi verebilirsen çok makbule geçer.

ecrin 200 okumuş....... selda003 de sanırım hastalananlar arasında ona ulaşmak lazım acaba okumuşmu okuyamamış mı...

Benim bildiğim kadarıyla 3 yıl dolmadan evlilikte aşılama ve tüp bebeği devlet karşılamıyor sen genede doktoruna sorup emin olursun

meraba elfella keçi boynuzunu 3 ay boyunca düzenli sabah aç karnına akşam yatmadan önce içiçek 6 keçiboynuzunu 500lt ufak parçalara ayırarak kaynayan suyun içine at ve altını kısıp 3 dk kaynat 20 dk demlensin cakşırla keçiboynuzunu biarada kullanmayın diyolar bende cakşırı 3 ay keçiboynuzu bittikten sonra cakşırın kökünü aldım göz kararı kaynatıp günde 1 bardak içirdim şimdi bal polen arısütü karışık macun aktarlarda satılıyo yetişkinler için günde 3 tatlı kaşığı yedir çok faydasını görürsün.

kızlar nerelerdesiniz.. kim var yk göremiyorum pancar canım insaallah bebişin ondan haberder olacağın anı bekliyordur....

benim bildiğim kadarıylada 3 yılı dolmayanların tedavisini devlet karşılamıyor

canım zaten aşılamayı devlet karşılamıyor..... onun için beklemene lüzün yok istersen yaptırabilirsin..... insallah hastalanmazsın..... ama devlet himayesinde bu işlerle uğraşmak çok zor..... ya ben bir fikir olsun diye bakırköy kadındoğum ve hastalıkları hastanesine gittim maksadım fikir edinmekdi.... ya önüme büssürü test koydular bunları yaptır dediler ee ben yaptırdım dedim... kabul etmeyişz dediler dedimki zaten sizde yaptırmayacağım birde siz bakın şunlara bakmadı uyuzlar....

birde öyle kafana göre yapamazsın dediler 6ay ilaç 3 ay aşılama olmaza tüp bebek dediler.....yanii devlet işi sakat......

kızlar adam muayene edecek ben oturmusum çatala adamın elinde birinde ultrason aleti bakıyor bir elinde cep telefon konuuyor......çıldırmamak şimkansız Allah ım devlet bünyesinde tedavi olmaya mecbur olanlara yardımcı olsun....

Teşekkürler, işten çıkmaya fırsatım olmuyo, aktar da baya uzak işyerime. Netten çakşır suyuyla bal polen arısütü macunu siparişi verdim. Keçiboynuzu için çakşırın bitmesini bekler, sırayla içiririm o zaman. Çoook sağol opuyorumnanaktan

haklısın devlet işi zor peki özelde yapsak prosedür var mı rapor,tesler,filmler vs. yoksa adetin 2günü gel başlayalım mı derler,bu öncesindeki formalitelerden nefret ediyorum

haklısın devlet işi zor peki özelde yapsak prosedür var mı rapor,tesler,filmler vs. yoksa adetin 2günü gel başlayalım mı derler,bu öncesindeki formalitelerden nefret ediyorum

canım özelde de olsa gel başlayalım diyemezler. eşinin urolojide muayene olup sperm testti yaptırmalı... sena adetin 2.günü hormon testi adetden 10gün içinde hsg çekilecek.. yani bir ay sonra başlayabilirsin.... umarım sorun çıkmaz .....

Allah Kabul Etsin Dualarımızı İnşallah....:Saruboceq:

OKUNACAK .................................................. ........................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................11 00 AD
gül1973............100 ad................................................ ............... 100 AD
kartopu344........100 ad................................................ ................100 AD
pancarr..............300 ad................................................ ..............300 AD
minaaa..............144 ad................................................................144 AD
bjközlem............500 ad................................................ ..............500 AD
murse................350 ad................................................ ..............350 AD
egeli75...............350 ad................................................ ..............350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad................................................ 200 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............200 ad................................................ ..............100 AD
selda003.............200 ad
ecrin87................200 ad...............................................................200 AD
esra8..................100 ad................................................ ..............100 AD
ayşe.c................100 ad................................................ ...............100 AD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…