- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.261
arkadaşlar ben yarın yaptırıcam testii... dua edin inşallah hayrlı olurr.....
inşallah canım hayırlı haberleri alırız senden bize de umut olur..:Saruboceq:arkadaşlar ben yarın yaptırıcam testii... dua edin inşallah hayrlı olurr.....
pınarcım,
bugün yada yarın adet olmayı bekliyorum. ama çok şükür henüz vücut ısım düşmedi. çıkmayan candan ümit kesilmez misali olmasın diye dua ediyorum. bugün 31. günüm. son 10 ayın ortalaması 30 ama 32 günde adet olduğum da olmuş. bu ay hiçbişey kullanmamıştım. eğer adet olursam bakırköye gelip aşılama için start vericem. ama tabi ki kırmızıları görene kadar ümidim devam ediyor. inş buna gerek kalmaz. karnım da ağrımıyor. tabi psikolojik de olabilir. bilemiyorum. sabah ateşim 36.7 idi. korka korka ateş ölçüyorum :)
kartopu yeditepeye başladınmı
Hayırlısı olur inşallah, bende bugün ovulayon monütörüne başladım bakalım neler olcak :)
Hayırlısı olur inşallah, bende bugün ovulayon monütörüne başladım bakalım neler olcak :)
Canım alet 375, 20 tane test çubuğu 90 küsür. 500 e yakın yani. Hayırlısı inşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
çok pahalıymış...25-35 arası diye duymuştum..
Canım normal ovulasyon testleri o kadar onlarda aynı görevi yapıyor. KK da bu testleri kullanıp hamile kalan var. Herşey kısmet denemekten zarar gelmez. Bu test hamile kalma ihtimali yüksek 5 günü günü gösteriyor, normalleri 2 günü gösteriyor. Ben kullanıyım size yorumunu yaparım ay sonunda ama ilgili monütörün topic sayfasınada katıldım hamile kalan sayısı fazla. Kısmet hayırlısı
GÜLCÜM,
senin bu yazını okuyunca ne geldi aklıma biliyor musun?
geçen gün haberlerde bir kadını gösterdi. kadın bel ağrısı şikayetiyle doktora gitmiş. 1 saat sonra doğurup çıkmış. kadının 35 haftalık bebeğinden haberi olmamış. düşünsene biz çocuk olsun diye nekadar paralar harcıyoruz ve inşallah hamile kalınca da yine para harcamaya devam edicez. bazılarının çocukları hazır ellerine geliyor.
Yüce rabbim inşallah bizlere de daha fazla maddi ve manevi olarak yıpranmadan anneliği tattırır. Aminnnnnn
Canım normal ovulasyon testleri o kadar onlarda aynı görevi yapıyor. KK da bu testleri kullanıp hamile kalan var. Herşey kısmet denemekten zarar gelmez. Bu test hamile kalma ihtimali yüksek 5 günü günü gösteriyor, normalleri 2 günü gösteriyor. Ben kullanıyım size yorumunu yaparım ay sonunda ama ilgili monütörün topic sayfasınada katıldım hamile kalan sayısı fazla. Kısmet hayırlısı
GÜLCÜM,
senin bu yazını okuyunca ne geldi aklıma biliyor musun?
geçen gün haberlerde bir kadını gösterdi. kadın bel ağrısı şikayetiyle doktora gitmiş. 1 saat sonra doğurup çıkmış. kadının 35 haftalık bebeğinden haberi olmamış. düşünsene biz çocuk olsun diye nekadar paralar harcıyoruz ve inşallah hamile kalınca da yine para harcamaya devam edicez. bazılarının çocukları hazır ellerine geliyor.
Yüce rabbim inşallah bizlere de daha fazla maddi ve manevi olarak yıpranmadan anneliği tattırır. Aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?