Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bence çok ii gidiyor umarım hayırlısı hamile haberini alırız :)

Canım alet 375, 20 tane test çubuğu 90 küsür. 500 e yakın yani. Hayırlısı inşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

amin canım. inşallah.

hem maddi hem ruhi çöküntüye uğruyoruz valla. inşallah dediğin gibi emeklerimizin karşılığını alırız.

çok pahalıymış...25-35 arası diye duymuştum..

Canım normal ovulasyon testleri o kadar onlarda aynı görevi yapıyor. KK da bu testleri kullanıp hamile kalan var. Herşey kısmet denemekten zarar gelmez. Bu test hamile kalma ihtimali yüksek 5 günü günü gösteriyor, normalleri 2 günü gösteriyor. Ben kullanıyım size yorumunu yaparım ay sonunda ama ilgili monütörün topic sayfasınada katıldım hamile kalan sayısı fazla. Kısmet hayırlısı

Son düzenleme:

GÜLCÜM,

senin bu yazını okuyunca ne geldi aklıma biliyor musun?

geçen gün haberlerde bir kadını gösterdi. kadın bel ağrısı şikayetiyle doktora gitmiş. 1 saat sonra doğurup çıkmış. kadının 35 haftalık bebeğinden haberi olmamış. düşünsene biz çocuk olsun diye nekadar paralar harcıyoruz ve inşallah hamile kalınca da yine para harcamaya devam edicez. bazılarının çocukları hazır ellerine geliyor.

Yüce rabbim inşallah bizlere de daha fazla maddi ve manevi olarak yıpranmadan anneliği tattırır. Aminnnnnn

açıkcası ben fazla inanmıyorum böyle haberlere . asparagas haber bunlar bence

gül ,

markası ne bu monitörün.

Canım benim yazını okuyunca yüzümde tebessüm oldu çok haklısın bende o kadının haberini okumuştum. Yüce rabbim bir an önce bize anneliği tattırır inşallah. İnşallah senin ve tatlıcık ın hamile haberini alırızda topicde biraz şenlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…