Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ececim sende bana benziyosan zor gibi sigarayı bırakmamız Allahın izniyle ancak hamile kalınca vicdan yapar bırakırız

kızlar bırakıesınız inanın sadece kendinizi hazırlamanız lazım..... ben günde iki pakete yakın içen biriyimdir. hele dışarı çıkdımmı eşimlle oo anlatamam içermiydik yermiydik belli değildi.... birde biz eşimle sık dışarı çıkar oturuz ilk başlarda evet çok yadımgadım elim resmen aradı ama belli zaman sonra alışıyorsun...... benki bırakdım herkes bırakır..... birde niyet çok önemlii6 ay uğraşdım bırakamadım ogün devlet hastanesine gittim ordaki ortam sinirimi bozdu derken bırakacağım dedim bir anda BİTTİ:))) SİZEDE BÖYLE VESİLE OLUR İNSALLAH..

ececim sende bana benziyosan zor gibi sigarayı bırakmamız Allahın izniyle ancak hamile kalınca vicdan yapar bırakırız

tek umudum o hamile kalınca bırakıcam..bu arada sizdeki sorun neydi ne kadar süredir uğraşıyorsunuz...bu bu c.tesi dr şu aldığın jeli sorucam çok mantıklı geldi bana

Pınarcım ınşallah canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın tez zamanda bebeğini hayırlısıyla kucağına al inşallah

Pınarcım bundada bri hayır var canını sıkma evini taşır bi daha ki aya yaptırırsın unutma bence herşeyde bir hayır var yaşında genç 1-2 aya takılma bitanem

ne zamandır çıkmak istiyordum bu evden..... bu eve gelin geldim ama bir türlü sevemedim.... bizim köpeğimiz olduğu için bu evin kahrını çekdik petshoplar dolu çevremizde köpeğe tık diyen yok burda... ama artık istemiyorum bu evi... şimdi bir iki ev var ikisinden biri olacak gibi bakalım...... işin kötüsü ben tekim yardıma gelecek kimsede yok.. kızkardeşim hamile görümcem hamile kim yardım edecek.....mecburen erteleyeceğim... kısmet tabiki....

tek umudum o hamile kalınca bırakıcam..bu arada sizdeki sorun neydi ne kadar süredir uğraşıyorsunuz...bu bu c.tesi dr şu aldığın jeli sorucam çok mantıklı geldi bana

bizdeki sorun bilmiorum benim bir dış gebeliğim birde edward sendromlu 20.haftada aldıkları kızım var. ben yumurtlama gününü yakalamadığımı düşünüyorum. olmadı 3 ay sonra tüp bebek deniycem. ama kesin olan şu an yumurta rezervimde azalma var yani zamanım biraz kısıtlı. problem aslında bilinmeyen olur ya herrşeyin hayırlısı hakkımızda

ececim sorun sorun olmaması:)))))) güldede bildiğim kadarıyla sorun yok eşindede ... bendede yok eşimdede yok..... ama olmuyor işde:)))) 2,5 yıldır evliyim ve hiç korunmadık..... ama bir yumurtayla spermmi denk getirmeyi başaramadık......

PINARIMMMMM valla bencede o günü yakalayamıyoruz. ayda 1 gün milli piyango gibi olmuyo işte

yeni evin uğur getirir sana inşallah..vardır bunda da bir hayır hiç acele etme rahat ol ertele tedavini doğal yumurtlama b+ç+t kullan kafanı boşalt bu süreçte hamilede kalabilirsin olmazsa aşılama zaten yapıcaksın en azından sıkıştırma kendini raht olmaya çalış pınarcım..

Arkadaşlar herşeyin hayırlısını diliyelim işten bir arkadaşımın eşinci 2. hamileliği risk görmüşler bugün amniyosentez yaptırdı inşallah bir problrm yoktur ne olur hep hayırlısını dileyelim ben yaşadım Allah dostuma düşmanıma vermesin

20hafta bayağda gelişmiş cinsiyetini bile öğrenmişsin.. Allah ım bir daha sana ve kimseye yaşatmasın bunu.... 20hafta 5 aya denk geliyor sanırım...... canım ya..... yaşını dert etme inan bak görümcemi hep diyorum.. 42 yaşında ve 6 aylık hamiş.... ilk bebişi 40da geldi.... arada kürtajı var sonrada bu..... hatta korunurken hamiş kaldı.... kısmet işde.... yaşını dert etme... bizim zamanımız vare demkki anne olmak için... biraz daha sabır..

PINARIMMMMM valla bencede o günü yakalayamıyoruz. ayda 1 gün milli piyango gibi olmuyo işte

vallah ya hiç sorma milli piyangoda bile ikramiye tutma olasılığı hsamiş kalma olasılığından yüksek:)))) ya denk nasıl gelmez diye düşünüyorum.... ya kızlar ben o günleri hiç boş geçmiyorum... inanın artık ayıpdır demeside o iş bile robotlaştı... ayda belki 2 3 gün boş geçiyor onun dışında ful aktif:))))) kısacası bayağ aktifiz ee sorunda yok... nasıl denk gelmez nasıl olmaz anlamıyorum....

sağlıklı hayırlı güzel eksiksiz kusursuz uzun ömürlü evlat versin rabbim tez zamanda hepimize inşallahh

belki boş geçen 2-3 günde yumurtluyorsundur. ne biliyim millet kazayla hamile kalıyo nasıl kaza bi bize denk gelmedi :))))

:))))))))))) genede bravo biz artık stresten bişey yapamaz duruma geldik :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…