- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.441
ececim sende bana benziyosan zor gibi sigarayı bırakmamızAllahın izniyle ancak hamile kalınca vicdan yapar bırakırız
Pınarcım bundada bri hayır var canını sıkma evini taşır bi daha ki aya yaptırırsın unutma bence herşeyde bir hayır var yaşında genç 1-2 aya takılma bitanem
tek umudum o hamile kalınca bırakıcam..bu arada sizdeki sorun neydi ne kadar süredir uğraşıyorsunuz...bu bu c.tesi dr şu aldığın jeli sorucam çok mantıklı geldi bana
tek umudum o hamile kalınca bırakıcam..bu arada sizdeki sorun neydi ne kadar süredir uğraşıyorsunuz...bu bu c.tesi dr şu aldığın jeli sorucam çok mantıklı geldi bana
ececim sorun sorun olmaması:)))))) güldede bildiğim kadarıyla sorun yok eşindede ... bendede yok eşimdede yok..... ama olmuyor işde:)))) 2,5 yıldır evliyim ve hiç korunmadık..... ama bir yumurtayla spermmi denk getirmeyi başaramadık......
ne zamandır çıkmak istiyordum bu evden..... bu eve gelin geldim ama bir türlü sevemedim.... bizim köpeğimiz olduğu için bu evin kahrını çekdik petshoplar dolu çevremizde köpeğe tık diyen yok burda... ama artık istemiyorum bu evi... şimdi bir iki ev var ikisinden biri olacak gibi bakalım...... işin kötüsü ben tekim yardıma gelecek kimsede yok.. kızkardeşim hamile görümcem hamile kim yardım edecek.....mecburen erteleyeceğim... kısmet tabiki....
bizdeki sorun bilmiorum benim bir dış gebeliğim birde edward sendromlu 20.haftada aldıkları kızım var. ben yumurtlama gününü yakalamadığımı düşünüyorum. olmadı 3 ay sonra tüp bebek deniycem. ama kesin olan şu an yumurta rezervimde azalma var yani zamanım biraz kısıtlı. problem aslında bilinmeyen olur ya herrşeyin hayırlısı hakkımızda
PINARIMMMMM valla bencede o günü yakalayamıyoruz. ayda 1 gün milli piyango gibi olmuyo işte
PINARIMMMMM valla bencede o günü yakalayamıyoruz. ayda 1 gün milli piyango gibi olmuyo işte
GÜl canım preseed İ sordum ne kadar Ödedİn nerden aldın
vallah ya hiç sorma milli piyangoda bile ikramiye tutma olasılığı hsamiş kalma olasılığından yüksek:)))) ya denk nasıl gelmez diye düşünüyorum.... ya kızlar ben o günleri hiç boş geçmiyorum... inanın artık ayıpdır demeside o iş bile robotlaştı... ayda belki 2 3 gün boş geçiyor onun dışında ful aktif:))))) kısacası bayağ aktifiz ee sorunda yok... nasıl denk gelmez nasıl olmaz anlamıyorum....
canım netten 130 a aldım fertilityshop die bir yerdi. Ben de stresten kuruluk oldu aslında biraz ondan aldım
vallah ya hiç sorma milli piyangoda bile ikramiye tutma olasılığı hsamiş kalma olasılığından yüksek:)))) ya denk nasıl gelmez diye düşünüyorum.... ya kızlar ben o günleri hiç boş geçmiyorum... inanın artık ayıpdır demeside o iş bile robotlaştı... ayda belki 2 3 gün boş geçiyor onun dışında ful aktif:))))) kısacası bayağ aktifiz ee sorunda yok... nasıl denk gelmez nasıl olmaz anlamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?