Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben sprey değil de jel kullanıyorum. aşılamadan sonra tahlil gününe kadar her sabah kullanacağım. öyle söyledi doktorum. eğer tutunma olursa düşüğü falan engelliyormuş herhalde.

bana düşüğü engellemek için progestan verdi doktorum..sanırım her doktor ayrı şeyler uyguluyo..vitamin ve coraspinde vermişti hala kullanıyorum desteklemek için..

bana düşüğü engellemek için progestan verdi doktorum..sanırım her doktor ayrı şeyler uyguluyo..vitamin ve coraspinde vermişti hala kullanıyorum desteklemek için..

bu doktorlar hepsi ayrı şeyler uyguluyor inş. en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize...:Saruboceq:

belki burada rahim kalınlığı önemlidir funan. eğer düşük olam riski yoksa vermemiş olabilir. ama bana 2 seferdir veriyor jeli doktor.

arkadaşalar bi sorum olacak bana doktorum aşılama sonrası herhangi bi ilaç vermedi?ohaoldumsmile

canım doktorlar farklı farklı şeyler öneriyolar inş. bebişin bekletmeden gelir :Saruboceq:

bu arada konyalısın galiba bende konyalıyım kaydirigubbakcemile5

kartopu teşekkür ederim canım beni de eklemişsin listeye inşş hepimiz mutlu haberler veririz burayaa
Allahh dualarımızı en yakın zaman da kabul etsinn:)

tatlım bende Konyadayım,banada aşılama yapılacaktı,tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldık,daha önce sebeplerini uzun uzun burda yazmıştım,yeni bir doktor arayışındayım,senin doktorun kim,yardımcı olabilirmisin,memnunmusun , şimdiden teşekkürler.....
bu arada hepiniz için dua ediyorum kızlar,Allah yardımcınız olsun,hiç moralinizi bozmayın,ben aşılama sürecine bile geçemedim,yarım bıraktık...beterin beteri var yani,aşılama yapılması bile nimet,unutmayın,öpt kıslarrrr
boshayallersmile

canım doktorlar farklı farklı şeyler öneriyolar inş. bebişin bekletmeden gelir :Saruboceq:

anaaaa.....bi hemşerim daha varmış,Allah yardımcın olsun canım....
şutarafagitti

Son düzenleme:
herkeze iyi akşamlar arkadaşlar
ben topikte yeniyim
yarın aşılama tedavisine başlamak için doktora gidicem bu ilk olacak pek fazla bilgim yok daha önceden rahim filmi hormon tahlili eşime sperm tahlili yaptırmıştık başka bir hastaneden sonra bekleme kararı almıştık 5 ay geçti bebiş gelmedi yarın özel bi tüp bebek merkezine gidecem yanıma raporlarımı alıcam bugün reglimin 2. günü acaba hemen tedaviye başlayacakmı sebebini bilmiyorum ama garip bi heyecan var içimde hakkımızda hayırlısı topiği yakından takip edicem.

cnm bildiğim kadarıyla adetin 2-3 gununde tedavı başlıyor.hayırlısı cnm...:Saruboceq:

ama ben yokum listede neden sildiniz ki mafoldumben

ben konyalı değilim de konya da çalışıyorum kızlar benim ttedavim ankarada oldu...
saolunn heralde gerek görmedi jele meleakannehir
benim asında test yapmam gereken zaman yarın ama eşimin iş sebebiyle çarşamba gidicez doktoro inşş o zamana kadar hasta olmazsam..yerimseniben

hoşgeldin canım aramıza..vallaa bende aşılamamdan sonra keşfettim aslında burayı ve emin ol vaktin nasl geçtiğini anlamadım burda insanlar birbirlerine çok destek oluyorlar ne de olsa aynı şeyleri yaşıyoruz...
inşaallahh hep beraber fazlaca uğraşmadan kavuşuruz bebelerimize

canım ben konyada tedavi olmadım konyada çalışıyorum ama aslen ankaralıyım ankarada oldumm o yüzden yardımcı olamıcam..
Alllaahh cümlemizin yardımcısı olsun..

Kızlar yarın sonucumu alıcam çok heyecanlıyım. Sabahtan beri hasta oluyormuş gibi bir ağrı var belimde her seferinde geldi diye defalarca kontrole gittim. Sabaha kadar gelmez inşallah listemizdeki herkesin ve bebek isteyen herkesin yüzü güler artık. Yarın test yaptıran diğer arkadaşlarda yazsın sonuçlarını olumsuzda olsa bende yazacağım yarın size. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

selam kızlar yazılarınızı biraz okudum.yorgun ve eken uyanacak olmasam tamamını okuyacaktım.bende 4gündür ilaç kullanıyorum.yarın kontrolüm var.inşallah bu ay bande ilk aşılamamı yaptırıcam.umarım epimizinki tutar.ben altı yıllık evliyim ve artık cok istiyorum.hayırlısıyla bu ay olsun inşallah.
yarin görüşmek üzere.allah hepimizin yardımcısı olsun

canım hayırlısı olsun inşallahhh mutlu haberlerle gelirsin vede yazarsın bize...
bende aslında test günüm ugün ama ben yarın test yapıcam bigün daha beklemek istiyorum...benim de belim acayip ağrıyor,kasıklarım da...hayırlısı olsun akşama görüşürüz test sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum allaahım hayırlısını versin inşallahhhopuyorumnanaktan

Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................24/Şubat
cimcime_82....................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor

Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…