Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

)))))))))))) ozaman beklemekten başka çare yok. 1 hafta daha sabredeceğiz arkadaşım

arkadaşlar merhaba, ben uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum, bugün yeni üye oldum, öncelikle bugün sonuç alacak bütün arkadaşlar inşallah güzel haberler alırlar hayırlısıyla, benim de 3. aşılamam, 21 Şubat Pazar günü yaptırdım, 3 aydır ara vermeden her ay aşılama yaptırdım, şimdi 3. nün sonucunu bekliyorum, sanki bir kısır döngünün içine girdim, heray aynı şeyi yaşıyorum, 2 hafta umutla bekleyip, sonra yıkılıyorum, bu arada etrafımda o kadar çok kişi normal yollardan hamile kaldıki, Rabbim sanki sabrımı deniyor, bu kez hiç ümidim yok ama tüp bebek tedavisine geçmeden önce 3.yü de deneyeyim dedim, ama tüp bebekten önce de 2-3 ay ara vermeyi düşünüyorum, son 3 aydır çok yordum vücudumu tabii psikolajik olarak da yoruldum, İnşallah bekleyen herkesinki tutar, ama tutmazsa da üzülmeyelim, ben öncekilerde çok üzüldüm, ama bu sefer üzülmeyeyim diyorum, bu yüzden hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum, ohh ben de yazdım rahatladım işte

hoşgeldin canım aramıza inş. seninde bu sefer tutarda daha fazla beklemezsin canım

emenne adetinin üstünden çokmu geçti test yapmadan nasıl duruyorsun sabrına hayran kaldım valla :))

canım bana göre 3 gün geçti ama 4 gün önce yapmıştım test çıkmamıştı dahada yapmak istemiyom çünkü hissediyorum hasta olcam hep lavobaya koşuyorum öyle belirtilerim var yani ama sanırım sitresten gelmiyo

hoşgeldin aramıza banucaner a.s.

daha olayın başında olumsuz düşünmek yok. tutmazsa tüp bebek falan kendini bu şekilde hazırlama olurmu canım. inşallah Allahın izniyle tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile bebişin gelir göbişine ))))

senide listeye ekleyelim ozaman inşallah bu topic ve kadınlar klubu sana uğrlu gelsin arkadaşım :enbuyukkk:

aramıza hoşgeldin..birinci ikinci üçüncü aşılama aslında sayısı hiç önemli değil hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık bir çoğumuz yıllardır güzel haber almayı bekliyor... sayısız hayal kırıklığı hepimiz yaşadık..biz ümitle çocuk sahibi olmayı bekleyip kendimizi yıpratırken çevremizden bir sürü hamile haberleri gelmeye başladı buda yetmiyormuş ki sana ee hadi sıra sende diyenlerlerde cabası varolan sıkıntımızı arttırdı..artık çevremiz hatta arkadaşlarımız eşimiz bile bizi anlamaz hale geldi burda ise durum farklı yüzünü bile görmediğimiz tanımadığımız insanlarla moral bulup birbirimize destek oluyoruz..bizi bizden iyi anlayan olmaz..:lepi:

Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................24/Şubat
cimcime_82....................25/Şubat
Aslanca..........................26/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart
banucaner......................07/Mart

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor

Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak

o zaman boş yere ümitlenme olsa birşey mutlaka çıkardı.şimdi adet olacağını düşün ve tedaviye konsantre ol..bizde dualarımızla san adestek olalım..

ece,

3 gündür boğazımda bir kuruluk hissetmeye başladım halbuki çok su içerim ben ama sebebini anlayamadım.

artık kafam okadar karışıkki herşeyi buna yormaya başladım ben :))))))))

canım inş. beklediğin adetin gelmez ve bebişin seninle olur, yinede hasta olacakmışsın ve tedaviye devam edecekmişin gibi düşün çok heveslenme hayal kırıklığı olmasın canım herşeyin hayırlısı canım

ece,

3 gündür boğazımda bir kuruluk hissetmeye başladım halbuki çok su içerim ben ama sebebini anlayamadım.

inş. hissettiğin bütün belirtilerin sonucunda bebişin gelmiştir canım, az kaldı briaz daha sabret güzel sonucu hep birlikte kutlayalım:lepi:

ece,

senin adetinin kaçıncı günü bu gün ve adet tarihine kaç gün var...gebelikte boğaz kuruluğu hiç duymadım uyku hali halsizlik yorgunluk varsa tutmuş olabilir :CüvCüv: bu arada itiraf ediyorum ben c.tesi kan testi vericem salıyı beklemeye niyetim yok..delikafadulden

uhde;hoşgeldin canım aramıza inş. seninde bu sefer tutarda daha fazla beklemezsin canım

Hoşbulduk canım, İnşallah bekleyen herkesinki tutar

hoşgeldin aramıza banucaner a.s.

daha olayın başında olumsuz düşünmek yok. tutmazsa tüp bebek falan kendini bu şekilde hazırlama olurmu canım. inşallah Allahın izniyle tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile bebişin gelir göbişine ))))

senide listeye ekleyelim ozaman inşallah bu topic ve kadınlar klubu sana uğrlu gelsin arkadaşım :enbuyukkk

Teşekkür ederim canım, ben 8 Martta kan testi yaptırıcam tabii o zamana kadar adet başlamazsa, İnşallah hepimize uğurlu gelir

hoşgeldin aramıza arkadaşım rabbim hayallerine kavuşturur inşallah seni de bizi de

ece006;aramıza hoşgeldin..birinci ikinci üçüncü aşılama aslında sayısı hiç önemli değil hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık bir çoğumuz yıllardır güzel haber almayı bekliyor... sayısız hayal kırıklığı hepimiz yaşadık..biz ümitle çocuk sahibi olmayı bekleyip kendimizi yıpratırken çevremizden bir sürü hamile haberleri gelmeye başladı buda yetmiyormuş ki sana ee hadi sıra sende diyenlerlerde cabası varolan sıkıntımızı arttırdı..artık çevremiz hatta arkadaşlarımız eşimiz bile bizi anlamaz hale geldi burda ise durum farklı yüzünü bile görmediğimiz tanımadığımız insanlarla moral bulup birbirimize destek oluyoruz..bizi bizden iyi anlayan olmaz..

Hoşbulduk Ece, gerçekten kimse anlamıyor, insan yaşamadan bilemiyor tabii, Allah kimseye de yaşatmasın ama burdan sizinle konuşmak bana çok iyi geldi, herkesin derdi aynı, Hepimiz için hayırlısı...

Mergül ........................... 23/Şubat
Vuslat 35.........................23/Şubat
Funan..............................23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Nerdesiniz kızlar sabırsızlıkla haberlerinizi bekliyoruz...

aşılama yapılalı bugün tam 1 hafta adetimin 9. günü aşılaa yapıldı bana.

6-7 mart gibi adet olmam gerekiyor normalde

ece,

canım çok heyecanlandım bu bi belirti mi acaba inşallah öyledir daha önce olmuşmuydu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…