- Konu Sahibi KARTOPU344
-
bektası okudun değilmi ? hastalanmayı beklerken hamile olduğunu öğrenmiş. onun için hangisi hayırlısı ise öyle olsun arkadaşım:ecrin_bebek:
ece nasılsın belirtiler hala devammı
merhaba arkadaşlar ben sitteye yeni üye oldum.bende tüp bebek tedavisi görüyorum alaahın izniyle 2 martta transferim vailk denemem.dondurulmuş emriyo kullanılacak.35 tane 4 hücreli embriyo var diyolar nenden 45 tane yumurta toplandı.sizce iyimi .desteğe çok ihtiyacım var yaşımda küçük korkuyorum biras ben yaa
ilk aşılamam sonuç vermedibu ay tekrardan start vericez..aşılamayı yaptırmak bişey değilde, sonrasında sonucun beklendiği 15 gün geçmek bilmiyor.. Umarım bu kez Allah yüzümüze bakar..
kızlar hiç ümitsiz yaklaşmayın...ben anlattım ya size adet olacam diye gittim. hiç beklemiyordum hemşire gebesiniz dedi rahat olun biraz..haftaya salı bebişimle tanışmaya gidicem belkide bebişlerle:)
canım telaşlanma inş. mutlu haberi verirsin sende bizleregecikmem olmaz pek biliyor musun benim vücudum inat hani hastalanınca giccem ya ondan olmuyo eminiim
merhaba arkadaşlar ben sitteye yeni üye oldum.bende tüp bebek tedavisi görüyorum alaahın izniyle 2 martta transferim vailk denemem.dondurulmuş emriyo kullanılacak.35 tane 4 hücreli embriyo var diyolar nenden 45 tane yumurta toplandı.sizce iyimi .desteğe çok ihtiyacım var yaşımda küçük korkuyorum biras ben yaa
yok canım aşılamaydı..ikincide tuttu..sizin haberlerinizide bekliyorum hayırlısıyla...bu arad şubat ayının ilk güzel haberini ben verdim..darısı başınıza...
kartopu valla belim kopacak kasıklarımda çatlayacak gibi ağrıyor...daha önce bir boş gebelik birde biyokimyasal gebelik yaşadım..hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum normal adet tarihimede ortalama bir hafta var..ama bu belirtiler 2-3 için içinde adet olabilirm..bakalım kısmet artık test tarihimle aynı güne denk geliyor.....
kartopu valla belim kopacak kasıklarımda çatlayacak gibi ağrıyor...daha önce bir boş gebelik birde biyokimyasal gebelik yaşadım..hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum normal adet tarihimede ortalama bir hafta var..ama bu belirtiler 2-3 için içinde adet olabilirm..bakalım kısmet artık test tarihimle aynı güne denk geliyor.....
merhaba arkadaşlar,
bir süredir giremedim özlemişim valla...
kartopucum listemizi yapmışsın inş.uğurlu gelir hepimize arka arkaya hamiş haberleri alırızzemuszemusopuyorumnanaktan
canım bak ben hamile olduğum halde hala adet sancısı gibi sancı çekiyorum... hamile olduğumu bilmesem birkaç güne adet olurum derim...normalde benim adetlerim çok snacılı gecer..aynı o sancı gibi ağrıyo kasıklarım belim..test yapana kadar ümidini kesme...adet olmayacam de:)
arkadaşım bizi habersiz bırkma lütfen . en azından gündebirkere yazış bizimle senden haber alalım olurmu.
listemiz hepimize uğurlu gelsin inşallah.:ecrin_bebek:
ha kızlar bide birşey diyecem siz sprey falan diyorsunuzda ben hiç öyle şeyler kullanmadım adetimin 3 üncü günü gittim iğnelere başladım yanlış hatırlamıyorsam adı menegondu. sonra yaklaşıkbir hafta on gün sonra çatlatma iğnemi oldum ve aşılama yapıldı..ayrıca doktor falan ismi isterseniz...özel gazosmanpaşa hastanesi op. dr . hüseyin mutlu..aşılama 400 dolar ilaçlar hariç..baya iyi bi yer..başarısı yüksek bi hastane..tabi birazda pahalı..
ben sprey değil de jel kullanıyorum. aşılamadan sonra tahlil gününe kadar her sabah kullanacağım. öyle söyledi doktorum. eğer tutunma olursa düşüğü falan engelliyormuş herhalde.
kızlar benim doktorum adetin 2. günü gel dedi, bazı doktorlarda 3. günü gel diyor acaba bir gün önce birgün sonra fark etmiyomu ki böyle diyolar anlamadım doğrusu
Ben 02 Martta sabah doktora gidip tahlil yaptıracağım. öğleden sonra belli olur herhalde .size güzel haberler veririm inşallah :ecrin_bebek:
inşallah canım rabbim kalbine göre versin meleğini tuttursun sana :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?