Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

içimizdeki en geç arkadaşlarımızdan birisin....... in saallah hayırlı haberini duyacağız.. er yada geç..... hepimizde vereceğiz hamişlik haberini er yada geç.... buna inanmak yeter.... bu ay olmaya bilir ama er yada geç bende bu haberi vereceğim diye düşünürsen o motiveyi içinde bulursun....

aa vallahi kapris çekemem ben pc ye geçince oda leptopunu alıyor napsın

:))))) ya birşey soracağım perde dediğin hani ameliyat olacağın şey nasıl birşey... aklıma birşey geldide ondan sordum bana hsg filminden sonra kanallar açık ama bir perde biraz aşağıya inmiş ama gebeliğe engell değil demişdi.... acaba benimde iyice baktırmam lazımmı.... aklıam takıldı...

hsg çekilince dr şüphelendi laproskopiyle girip bakıcam gerekirse traşlarım dedi rahimin üst duvarıymış ve biraz kesmiş fakat rahim delinmemesi için azar azar kesiliyormuş ikinci ameliyat tekrar kesilecek diye olacak benim bayağı belirgin aşağı sarkık gibi bişi işte bu şekilde yüzde 60 düşük riski var dedi

ben bu ay doktor değiştim ya ona danışacağım.... bana ilk doktorum kanalların arasındaki bir yer var orasının düz olması gerektiğini benimkinin aşağıya doğru esnediğini söyledi.... gebeliğe engel değil ama aklında bulunsun ilerleyen zamanda baktırmayı ihmal etme demişdii.. dahada sarkabilirmiş... geçen senle konuşunca aklıma takıldı acaba dedim... soracağım...

sor canım riskleri ortadan kaldırmak lazım sonradan üzülmektense dimi

ALLAHIM yardımcın olsun çok kolay, ağrısız, sancısız olsunn sonrada minik bebişin kucana konsunn:))

al bence denemekten zarar gelmez aşılamaya yada tüpe o kadar para veriyoruz bunuda denemekten zarar gelmez bence

dr bana 2 aşılama tutmassa tüpe geçeriz dedi ben 3 aşılama düşünüyordum ne yapayım bilemiyorum eşim dr seni tedirgin gördüğü için öyle söyledi diyor bilemedim yani aşılamadan sonra bendemi denesem testleri

canım se bilirsin ama bence 3. aşılamayı boşver direk tüp bebeğe geç. arada 1*2 ay ara verirsen testleri denersin. sen bilirsin benimki sadece fikir :)

sen şimdiden bunları düşünme bence.. ilk önce şu operasyonu atlat bir ay kendini güzelce dinle belkide hiç aşılamaya bile gerek kalmadan bakmışsın hamişsinnn ayy negüzel olur.. şimdiden kendini bunları düşünerek kasarsan olmazzz.......... senin bu iş merdivenin 1. basamağına basmadan 10. basamağına çalışmak gibi ........ bence sen aşılama bile yaptırmadan bakmışsın hamişsin.. hem doktorunda öyle demişdi yanlış hatırlamıyorsam.. şimdiden düşünme bunları canım.. bırak zaman karar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…