- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.581
yok canımm benimm biliyorum iyiki varsın varsınızzz:)) daha öncede klomenlerle okadar çok denedimkii olumsuzluğun nekadar acı olduğunu biliyorumm onun içinn çok heveslenemiyorum bende çok kaptırmak istemiyorum ama eşim içinde biraz umut yeşertki olsun diyo çok olumsuz düşünüyosun diyo bilmiyorumm... hayırlısıı dediğim gibi iyiki varsınızz sizlerden çok güç alıyorum:))kaydirigubbakcemile5
aa vallahi kapris çekemem ben pc ye geçince oda leptopunu alıyor napsın
:))))) ya birşey soracağım perde dediğin hani ameliyat olacağın şey nasıl birşey... aklıma birşey geldide ondan sordum bana hsg filminden sonra kanallar açık ama bir perde biraz aşağıya inmiş ama gebeliğe engell değil demişdi.... acaba benimde iyice baktırmam lazımmı.... aklıam takıldı...
hsg çekilince dr şüphelendi laproskopiyle girip bakıcam gerekirse traşlarım dedi rahimin üst duvarıymış ve biraz kesmiş fakat rahim delinmemesi için azar azar kesiliyormuş ikinci ameliyat tekrar kesilecek diye olacak benim bayağı belirgin aşağı sarkık gibi bişi işte bu şekilde yüzde 60 düşük riski var dedi
ben bu ay doktor değiştim ya ona danışacağım.... bana ilk doktorum kanalların arasındaki bir yer var orasının düz olması gerektiğini benimkinin aşağıya doğru esnediğini söyledi.... gebeliğe engel değil ama aklında bulunsun ilerleyen zamanda baktırmayı ihmal etme demişdii.. dahada sarkabilirmiş... geçen senle konuşunca aklıma takıldı acaba dedim... soracağım...
hsg çekilince dr şüphelendi laproskopiyle girip bakıcam gerekirse traşlarım dedi rahimin üst duvarıymış ve biraz kesmiş fakat rahim delinmemesi için azar azar kesiliyormuş ikinci ameliyat tekrar kesilecek diye olacak benim bayağı belirgin aşağı sarkık gibi bişi işte bu şekilde yüzde 60 düşük riski var dedi
ALLAHIM yardımcın olsun çok kolay, ağrısız, sancısız olsunn sonrada minik bebişin kucana konsunn:))
sor canım riskleri ortadan kaldırmak lazım sonradan üzülmektense dimi
ALLAHIM yardımcın olsun çok kolay, ağrısız, sancısız olsunn sonrada minik bebişin kucana konsunn:))
gamsem hoşgeldin
hoşbulduk arkadaşlar..ya şu pressed aklıma yattı..bizdede hareket azlıgı varya alsammı acaba?
aminnnn aminnnn aminnnn hepimizin........ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yani elbette hamile kalıp kaybetmek hamile kalamakdan daha üzücüdür heralde.. Allah ım hiç birimize yaşatmasın bu acıyı...
hoşbulduk arkadaşlar..ya şu pressed aklıma yattı..bizdede hareket azlıgı varya alsammı acaba?
yani elbette hamile kalıp kaybetmek hamile kalamakdan daha üzücüdür heralde.. Allah ım hiç birimize yaşatmasın bu acıyı...
al bence denemekten zarar gelmez aşılamaya yada tüpe o kadar para veriyoruz bunuda denemekten zarar gelmez bence
dr bana 2 aşılama tutmassa tüpe geçeriz dedi ben 3 aşılama düşünüyordum ne yapayım bilemiyorum eşim dr seni tedirgin gördüğü için öyle söyledi diyor bilemedim yani aşılamadan sonra bendemi denesem testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?