- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.541
tatlıcık az kaldı arkadaşım sabredelim geç olsun güzel olsun yeterki pozitif olsun
yerim ben onu ya çok akıllılar köpeğin olduğu için çok şanslısın gerçi oda çocuk gibi resmen
inşallahh ama beklemek gerçekten çok zor bide eşimi biraz önce antalyaya uğurladım yarın olumlu mu olumsuzmu haber alıcamm bilmiyorumm??? olumsuz olursa eşim antalyaya ödül törenine gidiyo mesleğinde 1.lik ödülü almaya ben şimdi ona olumsuz bişi söylesem orda en mutlu gününde üzgün olucak( olumlu bi haber olursa, ben yanımda olsun GÖZLERİNİ HEYECANINI göriyim istiyorumm..... bugün şu test belli olsaydı nolurdu sankii ( her işte vardır bi hayırr.....
ben bayıldım pınar bence fikir süper
sen yoksun dye yaptırmadım pazartesiyi bekleyeceğim dersin sende canım olumlu olursada olumsuz olursada.... olumlu olursa ki insallah öyledir... bebiş abıkları alırsın evn girişine koyarsın girer girmez görür ne güzel süpriz olur ay kızlar insaallahhhhhhhhhh
bazen hayal kuruyorum... eşim eve gelmeden birşey lazımmı diye arar... bizim köpek o geldiğinde çok havladığı için içeri almam içinde kapıdayım içeri al diye arar muhakkak... şimdi hamiş olduğumu öğrensem bebiş abığı biberon felan alırım kpının eşiğine koyarım heh oda girer girmez görür diye hayal ediyorum.... ama hepsi bir arada değil il girişe abıkları sonra biberon sonra önük.. gibi.... ay insaallah birgün bunu yapacğım... odaya girdiğindede güzel bir masa.... ay ay ay hamişolamk istiyorum:))))
evet bende öğreniyim ama ona söylemiym diyorum:))) valla bu patik olayıda süpermişş çok sağolll benim hep hayalim şöyleydi eşim işten eve gelince evde bi misafirimiz var demektii :) ama biraz utangaç sen gelince saklandı dicektim sonrada elini alıp göbişime koyup tanıştırıym bak bebeğim bu baban vee bak babbası bu bebeğimiz dicektimm yapabilirmiyimki acabaa ????boshayallersmile
evet bende öğreniyim ama ona söylemiym diyorum:))) valla bu patik olayıda süpermişş çok sağolll benim hep hayalim şöyleydi eşim işten eve gelince evde bi misafirimiz var demektii :) ama biraz utangaç sen gelince saklandı dicektim sonrada elini alıp göbişime koyup tanıştırıym bak bebeğim bu baban vee bak babbası bu bebeğimiz dicektimm yapabilirmiyimki acabaa ????boshayallersmile
Canım buda süper ben hiç bunları düşünmedim :) inşallah yaparız
ay ne güzel:))) kızlar er yada geç hayallerimiz gerçekleşecek ve bizim sevincimiz başkalarından 10kat daha fazla daha doyumsuz bir zevk verecek bize. daha kıymetli olacak... geç gelen her daim daha kıymetli olur ya o misal olacak.....
ilk başlarda köpeğime alışmadan önce bebiş için engel grürdüm şimdi ise bebişimin betimin kuyruğunu çektiğini onla oynadığını hayal ediyorum.... hatta öyle bir alıştıracağımki kimseyi yaklaştırmayacak yanına..... eve gelene öptürtmeyecek sokakda elletmeyecek:)))) kızlar benim bebişim olursa herkez yandı vallah.....
ben eşime telefonda söylemiştim kalbim durcak dur oturayım demişti :) ne güzel günlerdi her sabah göbüşümü öper severdi. inşallah hepimiz yaşıyacağız. hatta şarkı yapmıştı ona kızım kızım kızım benim güzel kızım diye
:))))inan yakın zamanda gene yaşayacaksınız hemde bu defa daha güzel daha değerli olacak..... inan buna çünkü ne bilim içimden bir ses bizim topikdekilerin hepsinin bu senenin ilk 6 aylık peryodunda hamiş kalacağını söylüyor....
ben eşime telefonda söylemiştim kalbim durcak dur oturayım demişti :) ne güzel günlerdi her sabah göbüşümü öper severdi. inşallah hepimiz yaşıyacağız. hatta şarkı yapmıştı ona kızım kızım kızım benim güzel kızım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?