Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yerim ben onu ya çok akıllılar köpeğin olduğu için çok şanslısın gerçi oda çocuk gibi resmen

eşimin köpeği..... ilk evlendik.... eşimin yanına oturuyorum hop aramıza geliyor oturtmadı yanında... 3 ker ısırdı beni zilli.... eşime sarılırdım nasıl havlardı anlatamam..... hehe şimdi o bana alıştı ben ona hatta şimdi eşime yapıyor bana daha düştü... oda evlat gibi... anne nerde de bana koşar baba nerde de eşime koşar.... can işde... ay ben onun bir popişini yiyip geleyim..

sen yoksun dye yaptırmadım pazartesiyi bekleyeceğim dersin sende canım olumlu olursada olumsuz olursada.... olumlu olursa ki insallah öyledir... bebiş abıkları alırsın evn girişine koyarsın girer girmez görür ne güzel süpriz olur ay kızlar insaallahhhhhhhhhh

ben bayıldım pınar bence fikir süper

bazen hayal kuruyorum... eşim eve gelmeden birşey lazımmı diye arar... bizim köpek o geldiğinde çok havladığı için içeri almam içinde kapıdayım içeri al diye arar muhakkak... şimdi hamiş olduğumu öğrensem bebiş abığı biberon felan alırım kpının eşiğine koyarım heh oda girer girmez görür diye hayal ediyorum.... ama hepsi bir arada değil il girişe abıkları sonra biberon sonra önük.. gibi.... ay insaallah birgün bunu yapacğım... odaya girdiğindede güzel bir masa.... ay ay ay hamişolamk istiyorum:))))

evet bende öğreniyim ama ona söylemiym diyorum:))) valla bu patik olayıda süpermişş çok sağolll benim hep hayalim şöyleydi eşim işten eve gelince evde bi misafirimiz var demektii :) ama biraz utangaç sen gelince saklandı dicektim sonrada elini alıp göbişime koyup tanıştırıym bak bebeğim bu baban vee bak babbası bu bebeğimiz dicektimm yapabilirmiyimki acabaa ????boshayallersmile

canım benim bu gece hayırlı gece inşallah bitanem hepimiz muradlarımıza kavuşuruz. Gerçekten çok zor yaşadıklarımız

Canım buda süper ben hiç bunları düşünmedim :) inşallah yaparız

ay ne güzel:))) kızlar er yada geç hayallerimiz gerçekleşecek ve bizim sevincimiz başkalarından 10kat daha fazla daha doyumsuz bir zevk verecek bize. daha kıymetli olacak... geç gelen her daim daha kıymetli olur ya o misal olacak.....

ilk başlarda köpeğime alışmadan önce bebiş için engel grürdüm şimdi ise bebişimin betimin kuyruğunu çektiğini onla oynadığını hayal ediyorum.... hatta öyle bir alıştıracağımki kimseyi yaklaştırmayacak yanına..... eve gelene öptürtmeyecek sokakda elletmeyecek:)))) kızlar benim bebişim olursa herkez yandı vallah.....

ben eşime telefonda söylemiştim kalbim durcak dur oturayım demişti :) ne güzel günlerdi her sabah göbüşümü öper severdi. inşallah hepimiz yaşıyacağız. hatta şarkı yapmıştı ona kızım kızım kızım benim güzel kızım diye

Canım buda süper ben hiç bunları düşünmedim :) inşallah yaparız

:))) oooo ben neler neler düşündüm.... beti eşim eve geldiğinde sevnçden çıldırır.... ilk hoşgeldini benden önce o der... hamiş kalırsam betye üzerinde baba kardeşim geliyor yazılı bir kıyafet yazdırmayı bile düşündüm:)))))

aslında bi fikir daha geldi aklıma yarın yemeklerii cumartesi ödül törenleri var elemanlarını arasam yani olumlu olursa ödül için adı anos edildiğinde eşinden gelen habere göre baba adayıı diyip onu sahneye çağırsalarr yaklaşık 2 bin kişinin önünde öğrense ne güzel olur ama offfffff........................

kimseye öptürmyiz heralde :) buldumcuk oluruz

:))))inan yakın zamanda gene yaşayacaksınız hemde bu defa daha güzel daha değerli olacak..... inan buna çünkü ne bilim içimden bir ses bizim topikdekilerin hepsinin bu senenin ilk 6 aylık peryodunda hamiş kalacağını söylüyor....

İnşallah bitanem hayırlısıyla inşallah

çok dua ediyorumm senin için hepimiz içinn inşallahh yinee şarkılar söylersiniz mutlu şarkılarr niniler olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…