- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.561
kimseye öptürmyiz heralde :) buldumcuk oluruz
çok dua ediyorumm senin için hepimiz içinn inşallahh yinee şarkılar söylersiniz mutlu şarkılarr niniler olumunekankayizsmile
vallah banada öyle geliyor...... sonradan görme gibi birşey oluruz.... kız olursa 40da etek ceke diktireceğim içine güzel bir gömlek.... hanım kız gibi olacak..... abıklarını özel yaptıracağım topuklu felan olacak:))) erkek olursa pantalon çeket takımı giydireceğim.... ayakkabısıda beğendim bile buldum resmen erkek abıkı :)))) o şekilde resimleri olacak.... kime dedim bunu sende saçmaladın dedi o paraya yazıkolur... aman kimene bebiş de benim parada kimene... düşünsene kırkında olan bebeğin o şekilde resmi var..... ya ben yapacağım inssaalllahhhhhh
aslında bi fikir daha geldi aklıma yarın yemeklerii cumartesi ödül törenleri var elemanlarını arasam yani olumlu olursa ödül için adı anos edildiğinde eşinden gelen habere göre baba adayıı diyip onu sahneye çağırsalarr yaklaşık 2 bin kişinin önünde öğrense ne güzel olur ama offfffff........................
Pınar sen hastalandınmı
buda süper bir fikir........ insaallah canım..... insaallahhh sonuç ne olursa olsun bir gün ona bu mutlu haberi vereceğini unutma oldumu... genede bu kadar kaptırma kendini... şimdi sen test aşamasında olduğun için çok üzülürsün.. hadi biz bu ayda olmadığı için rahatız ama sen şimdi kıpır kıpırsındır.. yere göge sığmıyorsundur... her ihtimale karşılık sağlam bas canım...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
aslına bakarsannn belimin ağrısından hep olumsuz haber alıcağımı düşünüyorummm okadar ufak bi ihtimal varki içimde......... huzursuzlukk.... annem bugün gördüğü rüyasını anlattı bana ... birlikte dr gitmişiz ultrasonla bakmış dr karnıma sonra anneme ve bana minicik bi nokta göstermiş bak işte bu demiş BEBEĞİNN bilemiyorum umutsuz ama umutluyum yani karışıkkk:)))) ama şuda varki dolabımda 1 aylık daha aşılama iğnelerim var dr fazla aldırmıştı hemen yeniden denicezz:)))))
canım kendini kötüyede hazırla çok üzülme diye dedim. sakın yanlış anlama.... hayal kırıklığını burda hepimiz biliyoruz umut edip olumsuz soonucu almanın verdiği üzüntüyü hepimiz yaşadık... hamiş olmana ne kadar sevineceksek inan bir okadarda olmamana üzüleceğiz ama elimizden birşey gelmiyor bir daha ki aya insaallah demekden başka....
kızlar nasılsınız
kızlar nasılsınız
canım sen dost olduğun için öyle söyledin hem ii hem kötü düşünmek lazım çünkü insan sadece ii yi düşününce çok yıkıyor benim kocm gibi mesela . hepimiz çok seviniriz hamile olmana
uyurmu bu saatte hiçtv seyrediyor
uyurmu bu saatte hiçtv seyrediyor
kurtlar vadisinimi :)
senin koçişde benimki gibi:)))) ama benimki yok bu akşam .... ben rahatım...... o olsa ben giremem.. kapris yapıyor nazlanıyor:)))) opuyorumnanaktan
canım kendini kötüyede hazırla çok üzülme diye dedim. sakın yanlış anlama.... hayal kırıklığını burda hepimiz biliyoruz umut edip olumsuz soonucu almanın verdiği üzüntüyü hepimiz yaşadık... hamiş olmana ne kadar sevineceksek inan bir okadarda olmamana üzüleceğiz ama elimizden birşey gelmiyor bir daha ki aya insaallah demekden başka....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?