Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kimseye öptürmyiz heralde :) buldumcuk oluruz

vallah banada öyle geliyor...... sonradan görme gibi birşey oluruz.... kız olursa 40da etek ceke diktireceğim içine güzel bir gömlek.... hanım kız gibi olacak..... abıklarını özel yaptıracağım topuklu felan olacak:))) erkek olursa pantalon çeket takımı giydireceğim.... ayakkabısıda beğendim bile buldum resmen erkek abıkı :)))) o şekilde resimleri olacak.... kime dedim bunu sende saçmaladın dedi o paraya yazıkolur... aman kimene bebiş de benim parada kimene... düşünsene kırkında olan bebeğin o şekilde resmi var..... ya ben yapacağım inssaalllahhhhhh

inşallahhhhhhhhh bitanem inşallahhhhh :) hayal ettimde yakışıklı takom elbiseli papyonlu bir ufak adam senin yanında

buda süper bir fikir........ insaallah canım..... insaallahhh sonuç ne olursa olsun bir gün ona bu mutlu haberi vereceğini unutma oldumu... genede bu kadar kaptırma kendini... şimdi sen test aşamasında olduğun için çok üzülürsün.. hadi biz bu ayda olmadığı için rahatız ama sen şimdi kıpır kıpırsındır.. yere göge sığmıyorsundur... her ihtimale karşılık sağlam bas canım...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Pınar sen hastalandınmı

yok ben daha hastalanmadım benim ayın 26 veya 27 günü olmam lazım yani yarın... cyclo diye bir ilaç kullanıyordum pazar bitti bittikden 5gün sonra hastalananlar oluyormuş... ilaç kullandığım için umutlu değilim.... hastalanırsam çok üzülmem hazırlıklıyım.... ama tabi belki diyede düşünmüyor değilim...... kısmet bilemem artık...:icecream::icecream:gamyoncuiremsu

aslına bakarsannn belimin ağrısından hep olumsuz haber alıcağımı düşünüyorummm okadar ufak bi ihtimal varki içimde......... huzursuzlukk.... annem bugün gördüğü rüyasını anlattı bana ... birlikte dr gitmişiz ultrasonla bakmış dr karnıma sonra anneme ve bana minicik bi nokta göstermiş bak işte bu demiş BEBEĞİNN bilemiyorum umutsuz ama umutluyum yani karışıkkk:)))) ama şuda varki dolabımda 1 aylık daha aşılama iğnelerim var dr fazla aldırmıştı hemen yeniden denicezz:)))))

canım kendini kötüyede hazırla çok üzülme diye dedim. sakın yanlış anlama.... hayal kırıklığını burda hepimiz biliyoruz umut edip olumsuz soonucu almanın verdiği üzüntüyü hepimiz yaşadık... hamiş olmana ne kadar sevineceksek inan bir okadarda olmamana üzüleceğiz ama elimizden birşey gelmiyor bir daha ki aya insaallah demekden başka....

canım sen dost olduğun için öyle söyledin hem ii hem kötü düşünmek lazım çünkü insan sadece ii yi düşününce çok yıkılıyor benim kocam gibi mesela . hepimiz çok seviniriz hamile olmana

canım sen dost olduğun için öyle söyledin hem ii hem kötü düşünmek lazım çünkü insan sadece ii yi düşününce çok yıkıyor benim kocm gibi mesela . hepimiz çok seviniriz hamile olmana

hayal kırıklığı çok kötü bir duygu...... aşılamadan sonra evdeki testde çift çizgiyi görüp kanda çıkmaması ve sonrada hastalanmam resmen yıktı beni.... birde kist oluşmuş dedi ya çıldıracakdım.... şimdi hiç birinizin hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum.... resmen iki gün gözlerim kıpkırmızı ve şiş gezdim.. dışarı bakkala giderkende utandım.. hehe millet niçin ağladım bilmez koçişim birşey yaptı sanır diye:))))

yok canımm benimm biliyorum iyiki varsın varsınızzz:)) daha öncede klomenlerle okadar çok denedimkii olumsuzluğun nekadar acı olduğunu biliyorumm onun içinn çok heveslenemiyorum bende çok kaptırmak istemiyorum ama eşim içinde biraz umut yeşertki olsun diyo çok olumsuz düşünüyosun diyo bilmiyorumm... hayırlısıı dediğim gibi iyiki varsınızz sizlerden çok güç alıyorum:))kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…