- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.601
al bence denemekten zarar gelmez aşılamaya yada tüpe o kadar para veriyoruz bunuda denemekten zarar gelmez bence
canım se bilirsin ama bence 3. aşılamayı boşver direk tüp bebeğe geç. arada 1*2 ay ara verirsen testleri denersin. sen bilirsin benimki sadece fikir :)
bitmedi kurtlar vadisi benimki pür dikkat :)
ii geclere arkadaşlar dün aşılamam yapıldı bu sefer aşılamadan sonra kan geldi bi yarım saat sonra aradım normal dedi dokt. ama çok korkuyorum Allahım inşallah bu sefer hayırlısıyla tutar
ii geclere arkadaşlar dün aşılamam yapıldı bu sefer aşılamadan sonra kan geldi bi yarım saat sonra aradım normal dedi dokt. ama çok korkuyorum Allahım inşallah bu sefer hayırlısıyla tutar
aynen arkadaşım.tamam ben bu ay alıyorum kızlar..hastalanmak üzereyim.6.gün başlanıyormus zaten..hepiniizi öptüm.iyiki varsınız..biz şuan kayınvaliedmlerdeyiz..kalkıyoruz..herkese i.geceler..tatlıcık umarım hayırlı hbrlerle geirsin yarın..yarın bakmaya çalısırım..hadi i.geceler hepinize...
inşallah gerek kalmaz tabi hamile kalırsın. bencede pınar haklı canım sakin olmak lazımda beceremiyoruz konu bebek olunca her yere atlıyoruz
evet aşılamada şans daha az burdaki sorduğum dr da ameliyatdan sonra aşılamaya bile gerek kalmaz dedi offfffffffffff kafam çok karışık
canım bak doktor ne güzel söylemiş nefes al nefes ver bekle bakalım biraz :) bende böyleyim işte heycan yapıyorum
inşallah dediğin gibi çokk hamiş olur kasmak istemiyorum kendimi ama tedirgin oluyorum işde hayırlısı artık kanama olunca çok korktum ama normalmiş öncekinde hiç olmamıştı şimdi olunca korktum birazcanım çok geçmiş olsun.... insaallah bu defa tutar.... hem bu ay çok hamiş olacak inanıyorum....... banada aşlamadan sonra doktorumkanaman olursa korkma demişdi olmadı o ayrı ama olurmuş normalmiş.... kasma kendini......
inşallah dediğin gibi çokk hamiş olur kasmak istemiyorum kendimi ama tedirgin oluyorum işde hayırlısı artık kanama olunca çok korktum ama normalmiş öncekinde hiç olmamıştı şimdi olunca korktum biraz
evet oluyomuş kanama duymuştum ama diğerinde olmayınca bundada olmaz diye düşünmüştüm buarada h.sonu misafirim var 2 gün onada üzülüyorum iptal de edemedim inşlah bi sorun olmaz kızlargeçmiş olsun kanama olduğunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim
evet oluyomuş kanama duymuştum ama diğerinde olmayınca bundada olmaz diye düşünmüştüm buarada h.sonu misafirim var 2 gün onada üzülüyorum iptal de edemedim inşlah bi sorun olmaz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?