Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah gerek kalmaz tabi hamile kalırsın. bencede pınar haklı canım sakin olmak lazımda beceremiyoruz konu bebek olunca her yere atlıyoruz

Son düzenleme:
al bence denemekten zarar gelmez aşılamaya yada tüpe o kadar para veriyoruz bunuda denemekten zarar gelmez bence

aynen arkadaşım.tamam ben bu ay alıyorum kızlar..hastalanmak üzereyim.6.gün başlanıyormus zaten..hepiniizi öptüm.iyiki varsınız..biz şuan kayınvaliedmlerdeyiz..kalkıyoruz..herkese i.geceler..tatlıcık umarım hayırlı hbrlerle geirsin yarın..yarın bakmaya çalısırım..hadi i.geceler hepinize...

canım se bilirsin ama bence 3. aşılamayı boşver direk tüp bebeğe geç. arada 1*2 ay ara verirsen testleri denersin. sen bilirsin benimki sadece fikir :)

evet aşılamada şans daha az burdaki sorduğum dr da ameliyatdan sonra aşılamaya bile gerek kalmaz dedi offfffffffffff kafam çok karışık

ii geclere arkadaşlar dün aşılamam yapıldı bu sefer aşılamadan sonra kan geldi bi yarım saat sonra aradım normal dedi dokt. ama çok korkuyorum Allahım inşallah bu sefer hayırlısıyla tutar

ii geclere arkadaşlar dün aşılamam yapıldı bu sefer aşılamadan sonra kan geldi bi yarım saat sonra aradım normal dedi dokt. ama çok korkuyorum Allahım inşallah bu sefer hayırlısıyla tutar

canım çok geçmiş olsun.... insaallah bu defa tutar.... hem bu ay çok hamiş olacak inanıyorum....... banada aşlamadan sonra doktorumkanaman olursa korkma demişdi olmadı o ayrı ama olurmuş normalmiş.... kasma kendini......

yok canım 6.gün başlanmıyor 6.gün başlayan monütör. preseed alcaksan o ilişkiden 15 dakika önce kullanılıyormuş içini okursun zaten

canım bak doktor ne güzel söylemiş nefes al nefes ver bekle bakalım biraz :) bende böyleyim işte heycan yapıyorum

eşim o kadar rahat bir insan dünya yansa derler ya ben tam tersi öyle heyecanlıyım hele bu konuda dr 5 dakika geciksek felaket stres eşim beklesinleeer stresmi etkiliyor nedir

inşallah dediğin gibi çokk hamiş olur kasmak istemiyorum kendimi ama tedirgin oluyorum işde hayırlısı artık kanama olunca çok korktum ama normalmiş öncekinde hiç olmamıştı şimdi olunca korktum biraz

inşallah dediğin gibi çokk hamiş olur kasmak istemiyorum kendimi ama tedirgin oluyorum işde hayırlısı artık kanama olunca çok korktum ama normalmiş öncekinde hiç olmamıştı şimdi olunca korktum biraz

geçmiş olsun kanama olduğunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…