Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün olması dileğiyle
tatlıcık bugün de heyecanımız dorukta bekliyoruz hayırlı haberlerini canım
sibel arkadaşımız aşılama yaptırmış hayırlı olsun inşallah olumlu neticelensin

günaydın arkadaşlar.

mutluluklarla dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle , herkese hayırlı cumalar olsun. :))))))))))))))

günaydın kızlar..hepinizin cuması mübarek olsun..tatlıcık bugün hayırlı güzel haber alırsın inşallah...

çok isterdimm ama maalesef bi negatif te benden...... adet olmassan pazartesi gel dedi bidaha test yapalım ama ben zaten biliyodum yokk... hiç hissetmiyodumm olucanı...... Allah nezaman kısmet ederse ozaman olurr....... evde 1 aylık daha aşılama için alınmış iğnelerim var adet olursam ve kist yoksa bu ay yeniden denicezz:))) hepinize bu zorlu süreçte yanımda olduguz için çok teşekkür ederimm size mutlu haber vermeyi çok isterdimm ama kısmet iştee.....

ben çok iyiyim okadar hazırlıklıydım ki negatif duyucama çok dokunmadıı.... artık ben sizlerden hamiş haberi duymak istiyorumm:))) inşallah bigün gülicez.... iyiki varsınız hayırlı cumalar......

hakkımızda hayırlısı olsun ilk aşılamada değil 2-3 de şans daha fazlaymış diye duydum benimde ilk aşılamam tutmadı...allah bizede anne olmayı bu dünyada tez zamanda nasip eder inşallah..bu gün cuma herşeyde bir hayır vardır deyip bol bol dua edelim dularımız kabul olur inşallah :Saruboceq:

amin canım inşallah

kızlar hepinize günaydın talıcık sonucuna çok üzüldüm ama güçlü olman senin için iyi. yüce Allah müjdeyi eşinin gözlerine bakarak vermeyi nasip etmiş canım

Günaydın,

tatlıcık canım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. ben de dün öğleden sonra kırmızıları gördüm. bugün 6 da randevum var. yine izin almalara başlıcam. inş kist falan yoktur da tedaviye başlarız. 32 günde insan adet olur mu ya? daha kısa süre olmak için varsa ilaç falan onu da isticem. bi de klomen kullanmak istemiyorum. iğne isteyeceğim. hepimiz için inş nisan 2010 çok güzel ve unutulmaz bir ay olur.

Hakkında hayırlısı olsun özlemcim. 21-35 arası normal diye biliyorum canını sıkma 32 gün normal bence hep öylemiydi bu ay mı öyle oldu

özlem eğer aşılama yaptıracaksan zaten iğne iste. bence daha etkili yumurta oluşumunda canım. hadi yeni ay uğurlu gelsin inşallah.

ece senin adet günün ne zaman? ben senden 1-2 gün sonraydım. herşey birbirine girdi bu ay

perşembe diye bekliyorum..adetimin 21.gün test verdim dr yumurtlama olmamış dedi..adetim uzayabilirde uzamayabilirde bu c.tesi test vericem ona göre daha net bir tarih belli olur..ama geçen ay 28.sinde adet oldum..

evet ben de 2. veya 3.de daha çok şans var diye biliyorumm bide en önemlisi önündeki süreci bildiğin tecrübe ettiğin için psikolojik açıdan daha rahat oluyosun bence buda olumlu sonuca yaklaştırıyodur heralde... RABBİM hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip eder inşallahh:)))

bende hep 32 günde bir adet olurdum kendimi bildim bileli endişe etmene gerek yok..şimdi değişti ama psikolojik olduğunu düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…