- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.661
çok isterdimm ama maalesef bi negatif te benden...... adet olmassan pazartesi gel dedi bidaha test yapalım ama ben zaten biliyodum yokk... hiç hissetmiyodumm olucanı...... Allah nezaman kısmet ederse ozaman olurr....... evde 1 aylık daha aşılama için alınmış iğnelerim var adet olursam ve kist yoksa bu ay yeniden denicezz:))) hepinize bu zorlu süreçte yanımda olduguz için çok teşekkür ederimm size mutlu haber vermeyi çok isterdimm ama kısmet iştee.....
ben çok iyiyim okadar hazırlıklıydım ki negatif duyucama çok dokunmadıı.... artık ben sizlerden hamiş haberi duymak istiyorumm:))) inşallah bigün gülicez.... iyiki varsınız hayırlı cumalar......
canım hayırlısı olsun ne diyelim bak senin yaşın çok genç olacağına bütün kalbimle inanıyorum yeter ki isyan etmeyelim
bende ilk biriki gün çok üzülmüştüm ama şimdi çok iyiyim çok şükür
bak yeni ürünler kullanacaz uğraşacaz dualar edecez veeeeeeeeeee yubbiiiiiiiiiii oldu dicez ben inanıyorum
hep beraber tabiki arkadaşım. hepimiz buradan sırayla HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
diye bapıracağız
gül nsaıl memnunmusun monitörden
inşallah faydasını görürsün canım
Canım şu an birinci seviyedeyim 2. ve 3. seviyeyi görünce yorum yapıcam. En çok yumurtlama günümü merak ediyorum. adet periyodum 29. ay sonunda size yorum yaparım bitanem. kullanımı çok rahat
gül jel yumurtlama günlerinde kullanılıyor galiba kaç tüp var içinde
İnşallah bitanem
kızlar herkese merhabalar hayırlı cumalar(((( hastalandım... ya bir günde şaşsa da bana acaba hamişmiyim ddedirtse şu kırmızı yok illa gününde gelecek:)))) :sm_confused:
çok isterdimm ama maalesef bi negatif te benden...... adet olmassan pazartesi gel dedi bidaha test yapalım ama ben zaten biliyodum yokk... hiç hissetmiyodumm olucanı...... Allah nezaman kısmet ederse ozaman olurr....... evde 1 aylık daha aşılama için alınmış iğnelerim var adet olursam ve kist yoksa bu ay yeniden denicezz:))) hepinize bu zorlu süreçte yanımda olduguz için çok teşekkür ederimm size mutlu haber vermeyi çok isterdimm ama kısmet iştee.....
ben çok iyiyim okadar hazırlıklıydım ki negatif duyucama çok dokunmadıı.... artık ben sizlerden hamiş haberi duymak istiyorumm:))) inşallah bigün gülicez.... iyiki varsınız hayırlı cumalar......
Emennecim dünkü yazımı okudun dimi o jel 6. gün kullanılmıyor 6.gün kullanılan monütör. Preseedi ilişkiden 15 dakika önce kullanıyosun içinde kullanma talimatı var okursun
günaydın canımnaber
kızlar herkese merhabalar hayırlı cumalar(((( hastalandım... ya bir günde şaşsa da bana acaba hamişmiyim ddedirtse şu kırmızı yok illa gününde gelecek:)))) :sm_confused:
iyiym ne olsun işde yarın için dokdordan randevu aldım..... kontrolümü yaptırayım..... bakalım kist ne durumda....
sen nasılsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?