Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlısı olsun ne diyelim bak senin yaşın çok genç olacağına bütün kalbimle inanıyorum yeter ki isyan etmeyelim
bende ilk biriki gün çok üzülmüştüm ama şimdi çok iyiyim çok şükür
bak yeni ürünler kullanacaz uğraşacaz dualar edecez veeeeeeeeeee yubbiiiiiiiiiii oldu dicez ben inanıyorum

inşallahh canım benimm zaten ben dedimm benim arkadaşlarım nisanı bekledi bende nisanda yapiymm şu bebişi ayrı gayrı olmayalım olumunekankayizsmile inşallahh mutlu haberler vericez çok yakındaa :)))

Emennecim dünkü yazımı okudun dimi o jel 6. gün kullanılmıyor 6.gün kullanılan monütör. Preseedi ilişkiden 15 dakika önce kullanıyosun içinde kullanma talimatı var okursun

Canım şu an birinci seviyedeyim 2. ve 3. seviyeyi görünce yorum yapıcam. En çok yumurtlama günümü merak ediyorum. adet periyodum 29. ay sonunda size yorum yaparım bitanem. kullanımı çok rahat

gül jel yumurtlama günlerinde kullanılıyor galiba kaç tüp var içinde

canım denilecek söz yok aslında ama nisan ayı bereketli geçecek... bu ayda hep fire verdik:) kısmet bir dahaki aya......

Emennecim dünkü yazımı okudun dimi o jel 6. gün kullanılmıyor 6.gün kullanılan monütör. Preseedi ilişkiden 15 dakika önce kullanıyosun içinde kullanma talimatı var okursun

tamam canım hele yumurtlama anımı bir yakalayayım gerisi gelecek hayırlısı bakalım düşünsene o ürünle hemen hamile kalıyormuşuz süpper olur valla

yarın jelide doktora danışacağım olumlu derse bende kullanıcam bu ay birde eşime hamilelik monütörünü almasını söyledim.. yarın bakacak onada gül sen ne kadara almışdım hamilelik monütörünü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…