- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.681
oda ayrı bir nimet..düzensizliğin olsa o hamile kalmakta daha büyük sıkıntı..
iyiyim dr a perde olayınıda sor unutma adetin gününde geldiğine göre kist gitmiştir bence
o aklımda muhakkak soracağım...... hatta birşey duydum onuda soracağım.. demişdim bir sıvı varmış vücudumuzun ürettiği o sıvının görevi dışardan gelen mikropları öldürmekmiş... sıvının ismini unuttum ... işde o sıvı normalden fazla olursa spermmide dışardan gelen bir tehdid olarak algılayıp öldürüyormuş.. sebepsiz hamile kalamayanların baktırması gerekiyormuş...
bu arada cuma sela vakti hepimiz için yasin okudum canlar
peki bu sıvı aşılama yada tüpü olumsuz sonuçlarmı acaba
ay kızlar içimden hiç iş yapmak felan gelmiyor.. yan gelip yatmak istiyorum bugün.... daha yatağımı bile yapmadım.... gece eşim geldiğindeki bulaşıklar duruyor.... içimdende yapmak hiçç gelmiyor...
kızlar selam epeydir yoktum şehir dışındaydım iş dolayısıyla ne var ne yok var mı hamiş tefriciyemiz bitti demi allah kabul etsin
kızlar selam epeydir yoktum şehir dışındaydım iş dolayısıyla ne var ne yok var mı hamiş tefriciyemiz bitti demi allah kabul etsin
bu ay hamiş kalan olmadı sanırım bir kartopuu kaldı onun dışında tüm umutlar nisana kaydı:)))
yarın jelide doktora danışacağım olumlu derse bende kullanıcam bu ay birde eşime hamilelik monütörünü almasını söyledim.. yarın bakacak onada gül sen ne kadara almışdım hamilelik monütörünü...
gül canım ben jelin kullanımını merak ediyorum yani tüpün içinde mi yoksa biz mi bi yerden tüpe çekecez
kartopu hamlemiiii
bende bilmiyorum hamilemiiiiiiii yok bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?