Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oda ayrı bir nimet..düzensizliğin olsa o hamile kalmakta daha büyük sıkıntı..

:)))) o ayrı bir sıkıntı haklısın....... çok sancım var ilaçdanmıdır nedir ben sancılıda olmam normalde ama şuan ayaklarımı hissetmiyorum...... nedense hiç üzülmedim.... birde bu ay doktora aşılama yaptıramayacağımı o nedenle klomen kullANMAK istediğini söyleyeceğim... en azından ayı boş geçmemiş olurum ......

iyiyim dr a perde olayınıda sor unutma adetin gününde geldiğine göre kist gitmiştir bence

o aklımda muhakkak soracağım...... hatta birşey duydum onuda soracağım.. demişdim bir sıvı varmış vücudumuzun ürettiği o sıvının görevi dışardan gelen mikropları öldürmekmiş... sıvının ismini unuttum ... işde o sıvı normalden fazla olursa spermmide dışardan gelen bir tehdid olarak algılayıp öldürüyormuş.. sebepsiz hamile kalamayanların baktırması gerekiyormuş...

peki bu sıvı aşılama yada tüpü olumsuz sonuçlarmı acaba

ay kızlar içimden hiç iş yapmak felan gelmiyor.. yan gelip yatmak istiyorum bugün.... daha yatağımı bile yapmadım.... gece eşim geldiğindeki bulaşıklar duruyor.... içimdende yapmak hiçç gelmiyor...

ay kızlar içimden hiç iş yapmak felan gelmiyor.. yan gelip yatmak istiyorum bugün.... daha yatağımı bile yapmadım.... gece eşim geldiğindeki bulaşıklar duruyor.... içimdende yapmak hiçç gelmiyor...

boşver canım keyfine bak bazen bende öyle oluyorum içinden gelmedikçe hiçbirşey için zorlama kendini

kızlar selam epeydir yoktum şehir dışındaydım iş dolayısıyla ne var ne yok var mı hamiş tefriciyemiz bitti demi allah kabul etsin

Canım ben monütörü 375 e 20 lik çubuğu 90 a aldım yetkili eczaneden eşin daha uyguna bulur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…