- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.701
bu arada cuma sela vakti hepimiz için yasin okudum canlar
Canım Allah kabul etsin . Pınarcım hastalandın diye canını sıkma olurmu herşeyin hayırlısı
canım bende hastalanmadan okuyım dedim hepimiz için dua ettim ALLAH yasinlerimizi kabul etsinn... hayırlı evlatlar nasip etsinn:Saruboceq:
yok kız ben şey demek istedim bir kartopu kldı bakalım o ne olacak...... anlamında dedim insaallah malum olmuşdur:)))) ben aptallığa rağzıyım hehehe....
inş. duyar sesimizi rabbim
içimden iş yapmak gelmiyor ama hoplayıp zıplamak geliyor anlamsız sanırım ben kafayı yedim:))))) bir oryantel müzik açağım şöyle dans edeyim biraz:))))))
inş. duyar sesimizi rabbim
duyacak duyacak ben okadar inanıyorumki anlatamam...... ya birde ben bekarken hep şöyle dua ederdim... Allahım uzun boylu yeşil gözlü işi gücü iyi bir eş ver... annesi melek olsun ama benden uzak olsunm.. eğer kardeşleri varsa iyi olsunlar.... anneci olmasın.... inanın geç oldu 27 yaşında evlendim ama tam 12den vurdum:))) hepsi oldu.....
onun için dualarımızın boşa gitmeyeceğine çok inanıyorum..... hayalinizdeki dualarınızdaki bebiş nasıl kızlar......nasıl hayal edyor nasıl istiyorsunuz... sağlık sıhat başda olmak üzere tabi..
hadi inşallah Allah söyletmiştir belki kartopu hamiledir.inşallah sırasıyla hepimiz.
benim kocamda bitanedir hastalandığım zaman annemlere götürür moral olsun diye gezmelere götürür yemeğe çıkarır unutturmak için naapsın onlar içinde zor.
ben bir kızım olsun ama yaş farkımız az olsun isterdim o olmadı inş.kızım olur yaşımı hiç gösternem ben eşime bile evlendiğimizde needen bu kadar yaş farkı var diye sorarlar.kızımla arkadaşımla zaman geçirir gibi kardeş gibi offfffffffffffffffffffffffffff
evet bende hepp istersim ama olmadı.. bebiş 20 yaşına geldiğinde ben 50 olacağım... olsun bizde idolleri oluruz dimi.......
ahh ahh böyle siz böyle söyledikçe aşkımı daha çok özlüyorumm ama(( taaa pazar akşamı dönebilicek ALLAHIN izniyle... biz yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz Allaha şükür aynı sizler gibi çok mutluyyuzz tek eksiğimiz bebek ama çok büyük bi eksik sayılmaz çünki daha biz bebek gibiyizz:)) bizim bebek kesin yeşil gözlü olur bende eşimde onun aileside benim ailem de yeşil gözlü:))) muhtemeln beyaz tenli olur ... inşallah hayırlı sağlıklı bi kızımız olur:)))
ahh ahh böyle siz böyle söyledikçe aşkımı daha çok özlüyorumm ama(( taaa pazar akşamı dönebilicek ALLAHIN izniyle... biz yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz Allaha şükür aynı sizler gibi çok mutluyyuzz tek eksiğimiz bebek ama çok büyük bi eksik sayılmaz çünki daha biz bebek gibiyizz:)) bizim bebek kesin yeşil gözlü olur bende eşimde onun aileside benim ailem de yeşil gözlü:))) muhtemeln beyaz tenli olur ... inşallah hayırlı sağlıklı bi kızımız olur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?