Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım Allah kabul etsin . Pınarcım hastalandın diye canını sıkma olurmu herşeyin hayırlısı

yok kız nedense iç üzülmedim hatta bu a hiç ağlamadım..... bekliyordum çünkü.... hem bu günlerde eşim ben nedersem daha itanalı yapıyor:))) hastalandığımda moral
m düzelsin diye yemeklere çıkartır istediğim herşeyi yapar...... kız eşlerimizi Allah ımbaşımızdan eksit etmesin.. ben aşkımı çok seviyorum.....msn den yazıştık az evvel üzülme diyor....

bazı insan grupları vardır bebişi evliliğini kurtarmak için ister ve yapar.... bazıları vardır evliliği süperdir mutluluğunu artırsın diye ister.... ben ikinci grupdanım... o nedele içim rahat ay ben bugün ççok pozitifim nedense:)))) çok mutlu olacağım bir şey olacakmış gibi geliyor... içim kıpır kıpır aksine....

içimden iş yapmak gelmiyor ama hoplayıp zıplamak geliyor anlamsız sanırım ben kafayı yedim:))))) bir oryantel müzik açağım şöyle dans edeyim biraz:))))))

inş. duyar sesimizi rabbim

duyacak duyacak ben okadar inanıyorumki anlatamam...... ya birde ben bekarken hep şöyle dua ederdim... Allahım uzun boylu yeşil gözlü işi gücü iyi bir eş ver... annesi melek olsun ama benden uzak olsunm.. eğer kardeşleri varsa iyi olsunlar.... anneci olmasın.... inanın geç oldu 27 yaşında evlendim ama tam 12den vurdum:))) hepsi oldu.....

onun için dualarımızın boşa gitmeyeceğine çok inanıyorum..... hayalinizdeki dualarınızdaki bebiş nasıl kızlar......nasıl hayal edyor nasıl istiyorsunuz... sağlık sıhat başda olmak üzere tabi..

hadi inşallah Allah söyletmiştir belki kartopu hamiledir.inşallah sırasıyla hepimiz.

benim kocamda bitanedir hastalandığım zaman annemlere götürür moral olsun diye gezmelere götürür yemeğe çıkarır unutturmak için naapsın onlar içinde zor.

ben bir kızım olsun ama yaş farkımız az olsun isterdim o olmadı inş.kızım olur yaşımı hiç gösternem ben eşime bile evlendiğimizde needen bu kadar yaş farkı var diye sorarlar.kızımla arkadaşımla zaman geçirir gibi kardeş gibi offfffffffffffffffffffffffffff

benim hayalimdeki evlatlar şöyle:))) hep öyle dua ederim... bir kız bir erkek tabi sağlıklı sıhatlı olsunlar bahtları sansları açık olsunlar... kızımda oğlumda yeşil gözlü olsun babaları gibi ama çok sarı olmasınlar esmere yakın olsunlar... ikiside uzun mesela kız 170 en az erkek 185 en az..... büyüklerine saygılı küçüklerine sevgi dolu olsunler hehe ve anneci olsunlar:)))) oğlum çok yakışıklı kızım çok seksi ve çekici olsun:)))) tuttuğunu kopartan cinsden olsunlar babaları gibi:)) birde Allah ın men ettiği ile kanunların men ettiğinden uzak duracak iradede olsunlar... aminnnnn

hep böyle dua ederimmm.....içimden geçen evlat böyle:))) hepde derim bir şeyi40 kere dersen olurmuş.... o nedenlede hep diyeceğim..... Allah ım biliyorum duyuyorsun görüyorsun hayalime tez zamanda kavuştur yarabbim... arkadaşlarımıda hayallerine kavuştur yarabim... aminnnnnnnn

zaten onlar olmasa bebiş istemezdik....... en iyi arkadaşımız eşlerimiz.... hele bu yaşadığımız olay sizdede ölemi oldu bilmem ama sanki bizi dahada bağlıyor.. bütün hale getiriyor..... şu dönemde kıymetini daha iyi anladım... sevgisi kat kat arttı içimde....

evet bende hepp istersim ama olmadı.. bebiş 20 yaşına geldiğinde ben 50 olacağım... olsun bizde idolleri oluruz dimi.......

evet bende hepp istersim ama olmadı.. bebiş 20 yaşına geldiğinde ben 50 olacağım... olsun bizde idolleri oluruz dimi.......

öyle ablam 37 yaşında 14 yaşında oğlu var geçen yıl plajda etrafı kolluyor erkek ya bakan varmı diye çok tatlı kızıyor çocuk gibi davranmayın diyor ayy özledim

ahh ahh böyle siz böyle söyledikçe aşkımı daha çok özlüyorumm ama (( taaa pazar akşamı dönebilicek ALLAHIN izniyle... biz yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz Allaha şükür aynı sizler gibi çok mutluyyuzz tek eksiğimiz bebek ama çok büyük bi eksik sayılmaz çünki daha biz bebek gibiyizz:)) bizim bebek kesin yeşil gözlü olur bende eşimde onun aileside benim ailem de yeşil gözlü:))) muhtemeln beyaz tenli olur ... inşallah hayırlı sağlıklı bi kızımız olur:)))

benim annem 43 yaşında babam 49 ben 25 arkadaş gibiyizzz çok güzel bi duygu ama

benim çocuğumla aramda nekadar yaş olucak muamma???

allah kavuştursun canım

Allah ım kavuştursun canım...... ayrılıklar her zaman böyle olsun..... eşin ne ödülü alacak...

Allah kavuştursun canım inşallah o tek eksiğiniz olan bebeğinize de tez zamanda kavuşursunuz tabi hepimiz kavuşuruz inşallah bende kızım olsun istiyorum

pınarcığım,

beni hamiş yapmışsın.

ay inşallah. sen içi dışı bir kızsın. temiz kalbine doğmuştur inşallah arkadaşı. okuduğumda bile içim bir hoş oldu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…